CEKA Belgium: Furniture that adapts to you!

       

      In België stellen we al meer dan 30 jaar alles in het werk om uw werkruimte of coworking space aan te passen aan de specifieke vereisten van uw bedrijf en die van uw werknemers. De inrichting van de werkruimte en "The Look and Feel" zijn de laatste jaren een essentieel onderdeel geworden van de prestaties en het welzijn op het werk. Het draagt bij aan de motivatie en wordt beschouwd als een belangrijk element van plezier op het werk. Iedereen kan een ruimte ontwerpen en opnieuw inrichten, maar om deze aan te passen aan individuele behoeften is een perfect begrip nodig van kantoormeubilair, producten en accessoires (ergonomie, comfort, kwaliteit, mobiliteit, duurzaamheid) en de behoeften van elk individu. Neem contact met ons op:

      ou ceka@cekabelgium.be


       
       

      Persoonlijk advies voor een goede ergonomische werkstoel

      Plus de 30 ans de conseils en ergonomie au travail


      Het beste ergonomische advies. CEKA BELGIUM biedt u een brede waaier van kwaliteits-, design- en ergonomische producten voor uw projecten. Naast ons vlaggenschip merk van Duitse meubelen, werken wij ook met verschillende grote merken van zit- en designmeubelen.

      Deze ergonomische stoelen zijn beschikbaar in ons "ergo-center" aan de ingang van Brussel. De stoelen in deze ruimte zijn bestemd voor een clientèle die de kwaliteit en het comfort van een goede werkstoel eist: zithoogte, kanteling van de rugleuning met synchroonmechanisme, Glide-tec of inBalance, instelling van de zitdiepte, zitneiging, lendensteun, hoogte van de rugleuning, armleuningen in meerdere richtingen, 3D, 4D, enz.

      U zult de juiste stoel voor u vinden.