Sorteeraccessoires, bakkenmodules en sorteerbakken

Sorteeraccessoires, bakkenmodules en sorteerbakken

Corbeille DITCH

De Ditch afvalscheidingsbak past perfect in het moderne interieur van bedrijven en openbare ruimtes. Het hoogwaardige stalen ontwerp is aanwezig, maar toch onopvallend. Ditch is verkrijgbaar met één, twee, drie of vier compartimenten. Optioneel kan het afvalscheidingssysteem worden uitgerust met wielen en een deksel.

Verzoek om inlichtingen  

CONFIGURATOR 

Corbeille / bac à plantes PICK'UP


In eerste instantie ontworpen als een reeks selectieve sorteermodules, is PICK'UP nu ook verkrijgbaar in de vorm van plantencontainers om de natuur terug te brengen op kantoor. Ze zijn gemaakt van staal, duurzaam en recyclebaar.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Corbeille Revolved


Revolved pakt de basis goed aan: de minimalistische serie afvalbakken past zich moeiteloos aan commerciële en openbare ruimtes aan. Zo draagt Revolved L (70 liter) bij aan afvalscheiding. De design afvalbak van hoogwaardig staal is verkrijgbaar met één, twee of drie compartimenten. De afvalstromen kun je zelf kiezen met de gescheiden afvalstroomstickers. Ontwikkeld door het van Esch Design team.

Verzoek om inlichtingen  

Corbeille DUNCK


Voici Dunk. La poubelle de tri sélectif qui excelle en termes de design, de fonctionnalité et de prix. Le design sobre et intemporel de Frans de la Haye s’intègre parfaitement dans les espaces commerciaux et publics. Nous appelons cela le tri stylé. Dunk est équipé de deux, trois ou quatre bacs intérieurs étanches amovibles de pas moins de 30 litres.

Verzoek om inlichtingen  

CONFIGURATOR