restauranttafels

de zorg voor zijn bezoekers en klanten: ontspanningsruimten, restaurant en buiten

Om u te inspireren presenteren wij u een selectie van tafels om uw bezoekers te ontvangen of om uw restaurant in te richten. De combinaties van kleuren, vormen, maten, prijzen en normen zijn eindeloos, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom of om contact met ons opnemen voor de inrichting van uw werkruimte. Wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Reverse

Reverse is een collectie tafelpoten met een centrale kolom gemaakt van 100% recycleerbaar polyethyleen. Verkrijgbaar in verschillende breedtes en hoogtes, zodat hij kan worden gebruikt als bijzettafel, hoge tafel of vergadertafel. Alle Reverse onderstellen kunnen mat of glanzend worden gelakt in zes aantrekkelijke kleuren

Verzoek om inlichtingen

Pegaso

Pegaso tafel met aluminium romp bestaande uit vier gegoten poten uit één stuk met verstelbare poten en buisvormige afstandhouder. Bovenblad in gehard en geslepen glas, transparant of mat, 12 mm dik. Het bovenblad wordt aan de structuur bevestigd door middel van speciale roestvrijstalen schijven die op het oppervlak worden gelijmd.

Verzoek om inlichtingen

Barra

Luchtfoto op filigraan structuur.
Design: Atelier I+N, Nathan + Ismaël Studer

Verzoek om inlichtingen

4090

Tafel zonder onderstel. Poten bevestigd aan het tafelblad met metalen platen, ronde stalen buispoten Ø 35 x 2 mm, standaard afwerking verchroomd. Naar keuze gelakt volgens de BRUNE collectie.

Verzoek om inlichtingen

XZ3

Magis, opgericht in 1976, is een toonaangevend bedrijf op het gebied van design. Het werkt samen met toonaangevende internationale ontwerpers en heeft in de loop der jaren talrijke prijzen en onderscheidingen gekregen, waaronder de prestigieuze Compasso d'Oro ADI in 2008 en 2011. Magis producten worden in Italië gemaakt.

Verzoek om inlichtingen

S900

Een tafel met eenvoudige en sterke lijnen, stabiel en elegant. De S900 tafel kan worden uitgebreid door middel van een verborgen rail en verlengsysteem: gewoon uittrekken en er verschijnt een dubbel tafelblad dat plaats biedt aan nog eens vier gasten. De tafel meet 100x190 cm; wanneer hij volledig is uitgetrokken, is hij 300 cm lang.

De tafel is gemaakt van massief eiken, verkrijgbaar in gezeepte, geoliede en gebleekte geoliede afwerkingen.

Verzoek om inlichtingen

Big will

De Big Will tafel heeft twee vaste poten met glijders en twee poten met wieltjes om hem gemakkelijk te kunnen verplaatsen.

Verzoek om inlichtingen

Lacrosse

Inklapbare en stapelbare tafel. Discrete functionaliteit en robuustheid zijn de kenmerken van de Lacrosse-tafel. Het ziet er misschien uit alsof het uit steen gehouwen is, maar het kan gevouwen worden - snel en zonder risico dat uw vingers klem komen te zitten! Hij kan strak en ruimtebesparend worden opgeborgen: de poten passen in elkaar.

Verzoek om inlichtingen

YPSILON

Ypsilon poot hoogte 1100mm. Zuil in geëxtrudeerd aluminium en voet in gegoten aluminium, bovenblad in Compact laminaat full colour of roestvrij staal. Uitvoering met inklapbaar en stapelbaar blad.

Verzoek om inlichtingen

YPSILON 4

Lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen onderstel met 4 poten. Sokkel in gegoten aluminium en zuil in gepolijst of geëxtrudeerd epoxy aluminium. Verstelbare cilinders. Kan worden gecombineerd met verschillende maten en afwerkingen van trays. Ook verkrijgbaar voor buitengebruik.

Verzoek om inlichtingen


UNIT

Les tables Unit pour répondre aux divers besoins de l’utilisateur et les différents intérieurs qu’elles équipent sont proposées sous différentes formes et dimensions. Plusieurs nuances élégantes de placage bois ou une finition stratifiée nano-tech Fenix sont disponibles. Les plans de travail spacieux, le design simple offrant un caractère universel des tables Unit sont autant d’atouts pour les espaces de réunions, de travail d’équipe, ou de repas.

Verzoek om inlichtingen

Wing Kitchen

Bien plus qu'une table : un espace de vie qui se transforme en cuisine et en lieu de convivialité, devenant le cœur battant de la vie domestique et professionnelle. Le lieu pour partager, penser, travailler... et manger.

Verzoek om inlichtingen