ergonomische accessoires

Gebruik deze accessoires om uw werkomstandigheden te verbeteren. Aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom in Oudergem of opcontact met ons opnemen als u het artikel dat u zoekt niet kunt vinden. We beloven u te zoeken en zo snel mogelijk contact met u op te nemen.
accessoire ergonomique quick step repose pieds basculant dynamique


Quick Step

Het biedt extra vloerhoogte, wat veel beter is dan vaste voetsteunen.

HÅG Quickstep verbetert de bloedsomloop en stimuleert gecoördineerde bewegingen.

Het laat de spieren strekken terwijl de voetzolen genieten van een aangename massage. ondek

accessoire ergonomique muvmat tapis anti fatigue aide au travail debout


MUVMAT

Staan op een harde vloer is na korte tijd al zwaar werk voor je lichaam. Om staand werken aangenamer voor je te maken, hebben we de Aeris Muvmat ontwikkeld. Deze speciale antivermoeidheidsmat is niet alleen de perfecte aanvulling op je in hoogte verstelbare bureau, maar ook op elke andere werkplek waar je langere tijd moet staan. De 3D topografische structuur in de vloermat activeert de reflexzones in de voeten, ontspant de spieren en houdt het lichaam in beweging: net als bij een wandeling over de bosgrond.

Dankzij de extreem slijtvaste toplaag kan onze antivermoeidheidsmat met schoenen worden gebruikt - maar hij is ook perfect voor fans die op blote voeten lopen. Naast de werkplek op kantoor kun je de schoonloopmat ook gebruiken in de productie, in het laboratorium en thuis. Gewoon overal waar je staand werkt.

ondek

accessoire ergonomique bento table ajustable


Bento® table

De Bento Laptoptafel is ontworpen voor activiteitsgerichte werkomgevingen, maar werkt en ziet er bijna overal fantastisch uit. Met zijn kleine formaat en grote persoonlijkheid is de Bento Laptoptafel een perfecte aanvulling op elke werkplek.

ondek  

accessoire ergonomique table meseta bois fenix stua


MESETA

MESETA betekent "dienblad" in het Spaans, een klinkende naam voor deze nieuwe 66 cm hoge bijzettafel.
Een tafel met twee perfecte oppervlakken waarmee je in elke fauteuil of bank kunt werken. Het bijzondere aan Meseta is dat hij dankzij het ontwerp zowel parallel als haaks kan worden opgesteld.

Design: Jon Gasca


ondek

accessoire ergonomique desktop locker bento noir blanc pour bureau assis-debout


Desktop locker

De innovatieve Bento® bureaulocker is de eigentijdse opvolger van de klassieke zuil, opnieuw ontworpen voor actieve, moderne werkomgevingen. Berg uw spullen op in deze prachtig ontworpen persoonlijke locker die meebeweegt met uw zittende/staande werkplek. Alles is binnen handbereik en als je niet aan je bureau zit, kun je het veilig opbergen in de afsluitbare lade met zachte sluiting. De jashaak houdt je rugzak of aktetas van de vloer en dankzij de optionele USB-A+C lader blijven je apparaten opgeladen en klaar voor gebruik.

ondek

accessoire ergonomique tiroir personnel blanc noir fermeture clé bureau assis debout


Persoonlijke lade

 


accessoire ergonomique tiroir rotatif pour bureau assis-debout


draaischuiflade


HB-1

De ruime Hotbox 1 is de ideale draagbare metgezel voor opslag, zodat u gemakkelijk georganiseerd aan de slag kunt, waar u ook bent. Met speciale ruimte voor al uw benodigdheden, zoals een koffiemok, pennen, stickers en snacks, kunt u in de helft van de tijd aan de slag.

ondek

hb-4

De Hotbox 4 is de meest aanpasbare bureauopslag tot nu toe en tilt lichtgewicht organisatie naar een hoger niveau. Met een handvat dat in een handomdraai verandert in een laptopstandaard en een groot aantal andere praktische organisatorische functies is het een zeer doordacht ergonomisch ontwerp dat overal werken moeiteloos en comfortabel maakt.

ondek

HB-2

NWOW individuele doos

Pochette en plastique avec deux porte-stylos, un porte-cartes de visite et un porte-notes. En option : housse, sangle et étui imperméable.


ondek

HB-Original

Ideaal voor het werken onderweg. Kan worden bevestigd aan een organisatiestang of bureau. Ook mogelijk met een caddy

ondek

SHUTTLE SET


Ideale rugzak voor de NWOW

Rugzak met organisatievakken en optionele accessoires.
2 versies in grijs of houtskool.

ondek