ergonomische accessoires

Gebruik deze accessoires om uw werkomstandigheden te verbeteren. Aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom in Oudergem of opcontact met ons opnemen als u het artikel dat u zoekt niet kunt vinden. We beloven u te zoeken en zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Quick Step

Het biedt extra vloerhoogte, wat veel beter is dan vaste voetsteunen.

HÅG Quickstep verbetert de bloedsomloop en stimuleert gecoördineerde bewegingen.

Het laat de spieren strekken terwijl de voetzolen genieten van een aangename massage. 

Verzoek om inlichtingen


BOUTIQUE

MUVMAT

Staan op een harde vloer is na korte tijd al zwaar werk voor je lichaam. Om staand werken aangenamer voor je te maken, hebben we de Aeris Muvmat ontwikkeld. Deze speciale antivermoeidheidsmat is niet alleen de perfecte aanvulling op je in hoogte verstelbare bureau, maar ook op elke andere werkplek waar je langere tijd moet staan. De 3D topografische structuur in de vloermat activeert de reflexzones in de voeten, ontspant de spieren en houdt het lichaam in beweging: net als bij een wandeling over de bosgrond.

Dankzij de extreem slijtvaste toplaag kan onze antivermoeidheidsmat met schoenen worden gebruikt - maar hij is ook perfect voor fans die op blote voeten lopen. Naast de werkplek op kantoor kun je de schoonloopmat ook gebruiken in de productie, in het laboratorium en thuis. Gewoon overal waar je staand werkt.

Verzoek om inlichtingen

BOUTIQUE

Bento® table

De Bento Laptoptafel is ontworpen voor activiteitsgerichte werkomgevingen, maar werkt en ziet er bijna overal fantastisch uit. Met zijn kleine formaat en grote persoonlijkheid is de Bento Laptoptafel een perfecte aanvulling op elke werkplek.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR  

MESETA

MESETA betekent "dienblad" in het Spaans, een klinkende naam voor deze nieuwe 66 cm hoge bijzettafel.
Een tafel met twee perfecte oppervlakken waarmee je in elke fauteuil of bank kunt werken. Het bijzondere aan Meseta is dat hij dankzij het ontwerp zowel parallel als haaks kan worden opgesteld.

Design: Jon Gasca

Verzoek om inlichtingen

BOUTIQUE

Desktop locker

L'innovant casier de bureau Bento® est le successeur contemporain du caisson classique, redessiné pour les environnements de travail basés sur l'activité et le travail moderne. Rangez vos affaires dans ce casier personnel magnifiquement conçu qui se déplace avec votre espace de travail assis/debout. Tout est à portée de main et, lorsque vous n'êtes pas à votre bureau, vous pouvez le ranger en toute sécurité dans le tiroir verrouillable à fermeture progressive. Le crochet pour manteau maintient votre sac à dos ou votre mallette loin du sol et, grâce au chargeur USB-A+C en option, vos appareils restent chargés et prêts à l'emploi.

Verzoek om inlichtingen

BOUTIQUE