UW KRUKKEN

een gesprek, een geïmproviseerde vergadering, een coworking project?

Om u te inspireren, presenteren wij u een selectie van krukken voor uw geïmproviseerde vergaderingen, voor uw restaurant, uw coworking ruimte of voor buiten. De combinaties van kleuren, vormen, maten, prijzen en standing zijn eindeloos, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom of om contact met ons opnemen. Wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

onda

Ontworpen door Jesus Gasca voor Stua, de Onda kruk, een klassieker voor uw co-working ruimte, heeft sensuele lijnen die de rondingen van het menselijk lichaam vertegenwoordigen, evenals een golf om lumbale ondersteuning te garanderen door de onderrug te omhullen. Onnodig te zeggen dat het comfort van deze kruk bijzonder geslaagd is.

Verzoek om inlichtingen

kobi

Kobi kruk in gelakt staal. Uitgezet kussen bekleed met Serge Ferrari® kunstleder of Kvadrat® stof of Pelle Frau® leer, bijzonder geschikt voor NWOW en co-working ruimtes.

Verzoek om inlichtingen

Video

miura

De Miura barkruk is een ontwerp van de Duitse industrieel ontwerper Konstantin Grcic voor de Italiaanse fabrikant Plank.
Deze barkruk is heel innovatief. Een gewone barkruk is niet meer dan een verzameling onderdelen en materialen.

Verzoek om inlichtingen

Stool one

Konstantin Grcic's One collectie is uitgebreid met deze prachtige Stool One. Het heeft een gedurfd ontwerp gebaseerd op geometrische lijnen en industriële materialen. De zitting is gemaakt van gegoten aluminium en de poten zijn van aluminium, alle geverfd met polyester poeder. Deze materialen zijn geschikt voor gebruik buitenshuis. Op het terras of binnen, Stool One biedt een originele en zeer grafische aanwezigheid.

Verzoek om inlichtingen

Giroflex 10

Hoge kruk, zit-sta.

De giroflex 10 hoge kruk is het perfecte hulpmiddel voor zit-sta-werk. Het doordachte ontwerp biedt een dynamische en toch ontspannen houding. De zithoogte is gemakkelijk instelbaar.
Het creatieve design maakt van de giroflex 10 hoge opstapkruk een doordacht object om te bewonderen. Bovendien moet u uw zithouding voortdurend aanpassen. Deze constante beweging ontlast de spieren en de wervelkolom.

Verzoek om inlichtingen

SWAY

Staande hulp

Zitten of staan? Of allebei!

De Sway zit-sta-steun is, zoals de naam al zegt, geschikt voor dynamische houdingen. Hij wordt niet rechtop gebruikt, maar schuin om het lichaamsgewicht te compenseren.

Verzoek om inlichtingen

Lottus Stool

De Lottus kruk heeft een verchroomde of gelakte draaivoet die verkrijgbaar is in een brede waaier van kleuren. Hij is ook verkrijgbaar met een slede- of voetstuk.

Verzoek om inlichtingen

Lottus

De Lottus kruk heeft een verchroomde of gelakte draaivoet die verkrijgbaar is in een brede waaier van kleuren. Hij is ook verkrijgbaar met een slede- of voetstuk.

Verzoek om inlichtingen

Laïa

Krukken, of ze nu klassiek of modern zijn, zijn onmisbare elementen van onze interieurs geworden. De krukken uit de Laïa collectie hebben een massief eiken frame. De zitting kan worden bekleed met stof, leder of kunstleer.

Verzoek om inlichtingen

OTO

De Oto-collectie valt op door zijn reeks krukken, net als de tafel en de bank in deze collectie? Ook verkrijgbaar met lederen of stoffen bekleding.

Verzoek om inlichtingen

Strain

De Strain barkruk, het slimme ontwerp van de ineengestrengelde poten vormt op natuurlijke wijze de voetsteun in combinatie met een ergonomische zitting van massief hout.

Verzoek om inlichtingen

Pully

Net als de poef wordt de Pully-barkruk gekenmerkt door zijn unieke vorm van de zitting. De gestoffeerde zitting biedt comfort en kan worden aangepast met elk type stof. Een standaardassortiment stoffen is op voorraad voor snelle levering.

Verzoek om inlichtingen

Arod

Arod kruk, beschikbaar zowel op centraal onderstel als op frame. De zitting is van verchroomd of transparant gekleurd ABS, waardoor de kruk zowel fascinerend als bestendig is. De versie met structuur is gemaakt van stalen buis; de versie met onderstel en centrale kolom met voetsteun vastgemaakt aan de zitting, alles in roestvrij staal.

Verzoek om inlichtingen

Volt

De Volt kruk, gekenmerkt door zuivere volumes en strakke lijnen, heeft een constante aandacht voor detail en dezelfde productietechnologie die de gelijknamige collectie kenmerkt. De beperkte afmetingen in combinatie met ergonomische oppervlakken zorgen voor functionaliteit en comfort. De aan drie zijden geplaatste voetsteunen rollen de poten op als een band en verhogen de weerstand van de kruk door ervoor te zorgen dat hij stapelbaar is.

Verzoek om inlichtingen

Monk

De Monk hoge kruk is de nieuwste telg in een collectie die bestaat uit een stoel, een fauteuil, een salontafel en een eettafel. De hele collectie wordt uitgebreid met metalen frameconstructies die, in verschillende variaties, alternatieven vormen voor houten frames. De barkruk heeft zijn karakteristieke schaal van gebogen multiplex behouden, bekleed met een stof die de metalen constructie van het onderstel onthult. De constructie loopt van het onderstel over in een lage rugleuning, die het geheel completeert.

Verzoek om inlichtingen

Coma

Coma is gemakkelijk te hanteren en stabiel. Zijn duidelijke en symmetrische design past goed bij de Punto familie. Hij is verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes en kan worden voorzien van een rugleuning. De twee hoogste krukmodellen hebben een voetensteun. Ze zijn functioneel en veelzijdig en geschikt voor zowel openbare als privéruimten.

Verzoek om inlichtingen