directie bureaus

een vleugje luxe

Om u te inspireren, presenteren wij een selectie van directiemeubilair. De combinaties van kleuren, vormen, ergonomie en standing zijn ontelbaar, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom in Oudergem of aan  contact met ons opnemen voor de inrichting van uw werkruimte. Wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden.
bureau direction star Renz chrome chêne


STAR

Star is een compleet kantoorprogramma dat de realisatie van complexe projecten mogelijk maakt met behulp van consistente ontwerpconcepten en materialen. De gefineerde of gelakte bladen zijn functioneel en van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende maten en vormen.


bureau direction friday blanc caisson portant grande taille

FRIDAY

Stel je een kantoor voor dat je zowel geluid als licht kan bieden.

Friday is een reeks desktops met besturingsplatforms, waarin de ergonomische, technologische en zintuiglijke aspecten zijn geïntegreerd die de werkomgeving voor een uitzonderlijk kantoor bepalen.

ondek


bureau direction sono renz armoire porteuse grand plateau placage

SONO

Modulariteit is het basisprincipe van het Sono-gamma. De containers worden naar wens gegroepeerd en vormen een praktische eenheid voor opslag en naadloze integratie van de nieuwste moderne communicatietechnologieën.


bureau direction slide renz fenix placage

SLIDE DESK

Voor meer ontwerpvrijheid. Verschillende materialen, inspirerende kleuren en vormen - Slide biedt
alles wat je nodig hebt voor een persoonlijke inrichting van hoge kwaliteit in praktijken, kantoren of thuiskantoren. Als eenvoudige werkplek of geïntegreerd in de woning. Het constante designelement is het U-profiel van de tafelpoten.


bureau direction Han Martex plateau en verre placage

HAN

Met Han is het mogelijk om in compacte kantoren vaste werkplekken te creëren, zodat de werkplek efficiënt kan worden georganiseerd en gepersonaliseerd, waarbij alles binnen handbereik is.


bureau direction kyo martex plateau ajustable en hauteur crédence

KYO

KYO biedt een grote verscheidenheid aan materialen: van hout tot lak, glas, leer, cement tot meer speciale materialen, op verzoek, zoals zandsteen of marmer.
De klant die voor Kyo kiest, krijgt een gepersonaliseerd kantoor op basis van zijn of haar functionele en esthetische behoeften.


bureau direction compact fraidy ultom blanc

FRIDAY SHORT

Stel je een kantoor voor dat zowel geluid als licht kan bieden in een kleine ruimte.

Friday short is een reeks bureaus met bedieningsplatforms, waarin ergonomische, technologische en zintuiglijke aspecten zijn geïntegreerd die de werkomgeving bepalen voor een uitzonderlijk kantoor.

ondek


bureau direction anyware management martex placage décor bois verre

anyware management

Het onderscheidende teken van Anyware bureaus identificeert en maakt onvergelijkbaar de oplossingen gewijd aan directionele doelen.


bureau direction mito MDD sur armoire crédence

MITO

Elegant, prestigieus en betaalbaar directiemeubilair. Dankzij de nieuwe 3D-structuurtechniek ziet de afwerking van mito meubels eruit en voelt ze aan als massief hout. mito bureaus zijn ook verkrijgbaar als elektrisch in hoogte verstelbare bureaus.

ondek

bureau direction rail bralco pieds bois plateaux bois verre marbre

Rail

Executive bureau ook beschikbaar met glazen blad


bureau direction rail bralco plateau verre pieds bois

Rail verre

Rail collectie met glazen blad. De glanzend verchroomde stalen balken, waarvan de houten kern zichtbaar is, geven het glazen blad zijn transparante lichtheid.


bureau direction metar bralco plateau portan blanc

METAR

Een echt persoonlijk object is een object dat zijn eigen persoonlijkheid uitdrukt. Het is het meubelstuk dat je altijd al mooi vond en waar je helemaal weg van bent, alsof het voor jou op maat is gemaakt. Elk product in het Metar-assortiment is gemaakt om te leven.


bureau direction dakar portant pieds chromes

DAKAR DV914

Een nieuwe directionele lijn met een luchtig ontwerp dat zijn lichtheid tot zijn onderscheidende kenmerk maakt. De warme afwerking van de onderdelen geeft deze serie een vleugje klasse dat het onderscheidt. De taps toelopende poten in wit, chroom en antraciet combineren met een reeks bladafwerkingen, waaronder het nieuwe donker eiken.

ondek


bureau direction décor bois

VIGO DV913

VIGO is een directioneel inrichtingssysteem dat is ontworpen om een beslissende en onderscheidende persoonlijkheid te geven aan kantoorruimten, een professionele habitat die wordt gekenmerkt door technologie en comfort, maar ook door flexibiliteit en openheid voor gedeelde ruimten.

ondek

bureau direction pieds bois plateau bois

VIGA

De Viga-serie operatieve bureaus combineert op harmonieuze wijze de ruwe, industriële lijnen van de aluminium balk met het warme, vriendelijke hout dat is gebruikt voor het werkblad en de poten.


bureau direction oxford dvo

Oxford DV910

OXFORD is een richtsysteem dat bestaat uit een breed scala aan inrichtingselementen die kunnen voldoen aan de meest uiteenlopende ontwerpeisen. Bureaus, sideboards, peninsula's, geïntegreerde modules, vergadertafels en multifunctionele consoles worden allemaal gekenmerkt door hetzelfde esthetische kenmerk: elementaire geometrieën gebaseerd op essentiële lijnen en vormen die elkaar kruisen om een zeer elegant geheel te creëren.

Découvrir 

bureau direction sirio plateau sur crédence portante

SIRIO

De Sirio-serie van enkelvoudige bureaus is perfect afgestemd op de huidige designtrends. Het kenmerkende silhouet van de poten, de lichte, expressieve vorm en de fijne materialen vormen een onnavolgbaar geheel. Ook verkrijgbaar met een return unit.