Aménagement de bureau

Votre mobilier, notre métier.

Vous souhaitez revoir vos espaces de travails ?
Votre mobilier de bureau n’est plus en phase avec votre entreprise ?
Vous cherchez à améliorer le confort de vos collaborateurs ?
Vous allez déménager ? 

Nous pouvons vous aider.

Nous avons remarqué que le temps, les contraintes, les espaces, le budget et les objectifs de chaque entreprise sont réellement uniques.
C’est pourquoi, nous vous accompagnons et gérons, en nous entourant d’architectes d’intérieurs, votre projet de manière personnelle.


Prendre rendez-vous

Les tendances actuelles et de demain....

Activity-based working

Wat is ABW (activiteitgerelateerd werken)?
Het is gebaseerd op de vooronderstelling dat mensen in hun dagelijkse werk verschillende activiteiten uitvoeren en dat ze daarom, om hun taken effectief uit te voeren, verschillende omstandigheden nodig hebben, ondersteund door de juiste technologie en cultuur. Moet ik een meubelfabrikant inschakelen? Het wordt steeds belangrijker om het kantoor aan te passen aan de werknemers - daarom is het de moeite waard om de opkomende mogelijkheden en voordelen te onderzoeken die voortvloeien uit de toepassing van ABW in het ontwerp van werkruimten.

Het concept van activiteitsgestuurd werken
Door elke werknemer in staat te stellen zijn activiteiten te organiseren volgens zijn behoeften, kan hij zijn potentieel optimaal benutten. ABW is gebaseerd op het principe dat een werknemer geen vaste werkplek heeft, zoals een vast toegewezen bureau. In plaats daarvan kiezen ze elke dag een bureau op basis van hun huidige behoeften. Omdat activiteiten kunnen variëren, is het kiezen van het juiste kantoormeubilair cruciaal. 

mobiles desks  COMPACTS DESKS  COMPLEMENTS

Fluido - dynamique

Fluido staat synoniem voor vrijheid van expressie, de mogelijkheid om te kiezen hoe je wilt zijn, om te kunnen veranderen door te kiezen voor verschillende mogelijkheden. Fluido richt elke omgeving in, van thuis tot kantoor en hotel, met oplossingen die ter plekke kunnen worden aangepast en op elk moment met eenvoudige gebaren kunnen worden getransformeerd.

Découvrir

NWOW - FLEX OFFICES

Meet and Seat combineert een ergonomische werkplek, slimme opbergruimte, loungemeubels en ruimte voor spontane ontmoetingen in één product. De vrij te kiezen configuraties bieden talloze mogelijkheden voor het ontwerpen van werkplekken, vergadereilanden, vrijstaande projecteilanden en centrale ruimtes. Hier worden schijnbare tegenstellingen complementaire kenmerken. Concentratie en samenwerken op één plek. 

Découvrir

NWOW and AGILE solution

Offa is een meubellijn die bestaat uit meer dan een dozijn modellen waarmee je een flexibele werkruimte kunt bouwen die gebaseerd is op flexibiliteit. Alle stukken zijn mobiel, waardoor het kantoor aanpasbaar is en beantwoordt aan de veranderende behoeften van samenwerkende teams. Multifunctionele dressoirs, kasten en hoge tafels gecombineerd met poefs, bijzettafels en schrijfplanken creëren een complexe oplossing.

Découvrir