operationele kantoren

voor alle doeleinden: individueel, coöperatief, zittend - staand, vergadering, coworking.

Om u te inspireren, presenteren wij u een selectie van operationele, zit-sta, in hoogte verstelbare en modulaire kantoormeubelen. In kantoormeubilair zijn de combinaties van kleuren, vormen en ergonomie ontelbaar, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom in Oudergem of aan contact met ons opnemen. Wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Individueel Aleo

Aléo is een compleet werktafelprogramma met een ruime keuze aan afmetingen, afwerkingen en samenstellingen. Dankzij de dwarsbalken onder de legplanken kunt u uw eigen individuele inrichting creëren.

Verzoek om inlichtingen

Aleo in bank

Aleo is een compleet programma van werkplekken met een breed scala aan afmetingen, afwerkingen, poottypes en samenstellingen. Dankzij de dwarsbalken onder de legplanken kunt u sets naar eigen ontwerp samenstellen. 2,3,4,5 banken, oneindig

Verzoek om inlichtingen

Pigreco

De Pigreco 4-persoons bureau bank zal zijn plaats vinden in verschillende omgevingen zoals coworking of open ruimtes.

Verzoek om inlichtingen

take off evolution

Dit programma sluit aan bij de notie die dynamische start-ups voorstaan.

Natuurlijkheid, dynamiek en soberheid.

Verzoek om inlichtingen

agile

Natuurlijkheid, dynamiek en soberheid.

Italiaanse materialen en vervaardiging.

Verzoek om inlichtingen

Glider

Dit complete programma uit Italië biedt verschillende combinatiemogelijkheden. Sommige kunnen binnen 2 weken geleverd worden.

Verzoek om inlichtingen

Han

Het Han-systeem wordt gekenmerkt door de kwaliteit van de gebruikte materialen, de aandacht voor details en de zorgvuldige verwerking; al deze kenmerken van Han nemen een bijzondere plaats in de verbeelding in van leidinggevenden die willen leven in een werkplek waarin comfort, stijl en autoriteit tot uitdrukking komen.

Verzoek om inlichtingen

OGI W

De operatafel OGI W combineert de esthetiek van hout met metaal. De warmte van natuurlijk essenhout geeft een gezellig tintje aan het thuiskantoor, en de beschikbare functies dragen bij aan de ergonomie van de werkplek, een echte aanwinst voor prettig en efficiënt werken.

Verzoek om inlichtingen


Cenform X

CenForm-X voldoet aan alle eisen van het moderne kantoor of coworking ruimte en kan worden gebruikt om elke individuele ruimte of vergadertafels te creëren.

Verzoek om inlichtingen

trigon

Dit programma houdt zich aan de notie van "het doorbreken van de rechte hoek". Trigon maakt een grotere ruimtelijke efficiëntie mogelijk, met name in gebouwen met niet-rechthoekige footprints. Het is een uiterst functioneel, op maat gemaakt en veelzijdig kantoorsysteem dat het "NEW WORK"- of coworking-tijdperk moet ondersteunen.

Verzoek om inlichtingen

OGI A

De Ogi A serie wordt gekenmerkt door zijn schuin aflopende metalen voet. De royale doorsnede van het basisprofiel zorgt voor een gevoel van stabiliteit en biedt een strak, efficiënt ontwerp. Het gedeelde structuurprogramma vermijdt visuele overbelasting en biedt toegang tot ruimten die bestemd zijn voor de uitwisseling tussen werknemers.

Verzoek om inlichtingen

Pigreco Loop

Pigreco Loop heeft een snel en gemakkelijk te monteren structuur, verkrijgbaar in 3 standaard afwerkingen wit, zwart of titanium, of gelakt, - en door een centrale balk die kan worden uitgerust voor elektrificatie.

De bladen zijn verkrijgbaar in lak of melamine, 30 mm dik.

Verzoek om inlichtingen

PEY

Het PEY systeem is ideaal voor het uitrusten van meerdere sferen met groot formaat tafels voor kantoren en interieurprojecten, allemaal met diensten, voordelen en een gepersonaliseerde bedrijfsuitstraling.

Verzoek om inlichtingen

Slide Connect

Avec "Slide connect", Renz a une fois de plus élargi sa collection. Les salles de réunion et de conférence peuvent désormais être aménagées de manière flexible dans le langage des formes Slide. Des plateaux de table de différentes géométries pour des configurations rectangulaires, rondes, carrées, organiques ainsi que des configurations en U ou en V avec des profondeurs de 85 à 155 centimètres permettent des solutions de planification polyvalentes. Les plateaux de table et les cadres de table peuvent être reliés sans outils au moyen d'un raccord situé sous le plateau de table. En outre, deux finitions de bord peuvent être sélectionnées sous forme de bord droit ou biseauté. Enfin, "Slide connect" est également proposé en hauteur debout, ce qui ouvre un large éventail de possibilités pour les espaces de travail du futur.

Verzoek om inlichtingen

ERMETE

La nouvelle famille de tables définie par un système de connexion innovant entre les parties (plateau et pieds) qui est complètement caché.

Verzoek om inlichtingen