Klaptafels

Flexibiliteit is het sleutelwoord in deze sectie.

Om je te inspireren presenteren we een selectie klaptafels. Ze zijn verkrijgbaar met kantelsystemen, inklapbare poten of kunnen worden gedemonteerd.

Table PLICa

Klaptafel met een 2-delig klapblad. Gemakkelijk op te bergen en handig om af en toe een vergaderruimte te creëren.

ondek

TURN 4

Geef uw vergaderingen een boost met deze tafel op wieltjes, in hoogte verstelbaar van 74 tot 110 cm. Waarom altijd zittend vergaderen?

ondek

TURN 2

Inklapbare tafels op wieltjes. Zwarte epoxy afwerking met verchroomde voetstukken.

ondek

CX3200

We hebben allemaal graag een keuze. Het ontwerpen van de ruimte volgens de specifieke behoeften van de klant is een standaard. Het CX 3200 tafelsysteem is veel meer dan een standaard. De oplossingen die het biedt, maken het veranderen van de indeling van een conferentie- of trainingsruimte ongelooflijk eenvoudig. De verscheidenheid aan oplossingen en combinaties die het systeem mogelijk maakt, is verbazingwekkend. Dankzij zijn flexibiliteit kan hij elke dynamische verandering in de omgeving opvangen.

Verzoek om inlichtingen

TEMPEST

Inklapbare tafels met in de poot verborgen wielen.

ondek

AS TABLE

HOWE oplossingen maken ruimte vrij door gebruiksgemak te combineren met unieke ruimtebesparende functies. Voor je cafetaria, waar niet alleen eten maar ook sociale interactie essentieel is, kies je voor de rustige en elegante setting van de 40/4 en AS400.

ondek

Moveo


Moveo is een serie multifunctionele tafels die ontworpen zijn om net zo flexibel te zijn als uw eigen agenda. Het biedt een moderne oplossing voor vergaderingen, trainingen en conferenties, evenals gebruiksgemak en bediening door één persoon. Moveo's slimme kabeloplossing bespaart ruimte voor je computer, documenten en andere kantoorbenodigdheden.

ondek

Labda

Het indrukwekkende klapblad en de robuuste, luchtige structuur maken Labda Fliptop de ideale tafel voor ruimtes met wisselende opstellingen. Labda Fliptop kan worden ingeklapt om ruimte te besparen. Dankzij het gebruiksvriendelijke fliptopmechanisme kunnen de tafels snel worden opgezet en verplaatst. Het optionele knieschot maakt de tafel nog functioneler. Ideaal voor conferentie- en vergaderruimtes.

ondek

TEMO

Een brede waaier aan afmetingen en twee pootversies maken van TEMO Fliptop de ideale tafel voor ruimtes met wisselende configuraties. Het optionele knieschot vergroot de functionaliteit van de tafel. Ideaal voor conferentie- en vergaderruimtes.

ondek

SIRIO MOBILE

Sirio Mobile is de ideale keuze voor vergaderruimtes. Dit multifunctionele hulpmiddel is erg handig tijdens presentaties, trainingen of brainstormsessies.

ondek