design rekken en opslag

étagères et rangements design biblos martex bois métal

BIBLOS

De Tower-versie met 30 mm dikke kolommen en legplanken is elegant en eenvoudig te monteren. Deze boekenkast is verkrijgbaar met 2 of 3 kolommen, in 3 verschillende hoogtes en 3 verschillende lengtes, als wand- of staande versie. Hij kan worden aangepast met ruggen en zijkanten, boven- en onderkant, maar in tegenstelling tot Biblos_grid is het niet mogelijk om de vakken uit te rusten met deuren, laden en archiefkasten.


étagères et rangements design knif True design bois métal

Knif

Knif is een modulair rekkensysteem dat oplossingen op maat biedt op basis van de behoeften van gebruikers in verschillende interieurconcepten. Het systeem bestaat uit een metalen structuur en massief houten planken en biedt talloze combinaties van hoogtes en breedtes die na verloop van tijd kunnen worden aangepast.

étagères et rangements design shtef prostoria

SHTEF

De structurele basismodule is een vierkant, aangebracht op de muur als een visueel autonoom object. Om het systeem echter aan te passen aan verschillende omgevingen en gebruiksdoeleinden, zijn er verschillende modules met verschillende verhoudingen en zelfdragende varianten ontwikkeld. L-vormige planken worden in de structurele module gestoken; ze zijn verkrijgbaar in 5 verschillende formaten en kunnen worden gebruikt met het ruggedeelte naar boven of naar beneden gemonteerd. De legplanken zijn gemaakt van aluminium voor extra lichtheid.

étagères et rangements design tria shalving mobles 114 bois métal filaire

TRIA shelving

CTRIA, in 1978 ontworpen door J.M. Massana en J.M. Tremoleda, is een iconisch en tijdloos rekkenontwerp dat onmisbaar blijft in elk hedendaags interieur.
Veelzijdigheid en flexibiliteit vormen de ruggengraat van het TRIA modulaire rekkensysteem, ontworpen om alle dagelijkse opbergproblemen op te lossen. Met zijn eenvoudige vorm en lichte uiterlijk past dit functionele modulaire systeem zich aan elke behoefte en aan verschillende huishoudelijke en openbare ruimtes aan.étagères et rangements design tria wall mobles 114 bois métal blanc

TRIA WALL

CTRIA, in 1978 ontworpen door J.M. Massana en J.M. Tremoleda, is een iconisch en tijdloos rekkenontwerp dat onmisbaar blijft in elk hedendaags interieur.
Veelzijdigheid en flexibiliteit vormen de ruggengraat van het TRIA modulaire rekkensysteem, ontworpen om alle dagelijkse opbergproblemen op te lossen. Met zijn eenvoudige vorm en lichte uiterlijk past dit functionele modulaire systeem zich aan elke behoefte en aan verschillende huishoudelijke en openbare ruimtes aan.TRIA PACK Freestanding 

Tria Pack Freestanding est une solution idéale pour ceux qui souhaitent une option de stockage pratique, car il est robuste, visuellement attrayant et vous permet d'organiser vos objets personnels à la maison. Disponible en quatre couleurs et facile à installer, cette étagère est un choix judicieux pour n'importe quel espace de la maison. Le design monochrome en orange, ocre, blanc et gris anthracite apportera de l'élégance à votre intérieur.

ondek

étagères et rangements design fineze maro

FINEZE - 2L

De Fineze 2L plank is een voorbeeld van onconventionaliteit en een nieuwe interpretatie van een traditionele vorm. De ogenschijnlijk eenvoudige plank heeft een modern, elegant imago gekregen dankzij de onconventionele frameconstructie.


étagères et rangements design fineze marao

FINEZE-2CASE

Fineze Case 2 is een aantrekkelijke toevoeging aan elke kantoorruimte. De plank met zijn originele ontwerp combineert traditionele materialen met moderne elementen.


étagères et rangements design fineze maro X

FINEZE-X

Fineze X is een plank die nieuwe visuele normen stelt. Met als doel ons assortiment te diversifiëren, hebben we een plank gecreëerd die het uiterlijk van traditioneel meubilair tart.

étagères et rangements design tide magis design murale

TIDE

Rekken murale design


étagères et rangements design tyke magis murale

Tyke

Modulaire plank.
Materiaal: staanders van polyester-gelakt stalen buizen; legplanken van polyester-gelakt plaatstaal; poten en eindkappen van polypropyleen.
Design : Konstantin Grcic, 2013


étagères et rangements design ring beline

RING

Ring is een veelzijdige opbergmodule, bestaande uit een gelakte metalen schaal en twee eikenhouten bovenbladen. Hij kan alleen als salontafel worden gebruikt, maar wanneer hij op andere wordt gestapeld, vermenigvuldigt hij de opbergruimte door de muren te versieren of scheidingswanden te creëren. Ook verkrijgbaar op wielen.


étagères et rangements design fishbone beline bois tissu métal

FISHBONE 

étagères et rangements design ethrio true design

Ethrio

Open rekkensysteem gemaakt van 15x15mm gelakte stalen buizen en 20mm dikke gefineerde spaanplaat planken. Verkrijgbaar in breedtes van 80 tot 320 cm. Ontworpen om tegen een muur of vrijstaand te worden geplaatst.
De buizen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De legplanken kunnen van hout zijn of gelakt volgens een vooraf bepaalde RAL-code of vrijstaand tegen meerprijs.