Elektrisch in hoogte verstelbaar zit/stabureau meubilair

Verander vaker van positie

Ontketen je innerlijke dynamo! Verander uw werkpositie vaker met een elektrisch verstelbaar bureau. CEKA Belgium biedt een gamma zit-sta bureaus aan die voldoen aan de normen en die passen binnen uw budget. Een ontwerp en meubilair dat bij u past, dus aarzel niet om contact met ons opnemen voor meer informatie over onze zit-sta meubilair oplossingen. CEKA Belgium biedt hiervoor ook werkstoelen of krukken aan.

VITALFORM X

Al lang voor het jaar 2000 begreep CEKA hoe belangrijk het was om de hoogte van de werkplek op elk moment te kunnen variëren, afhankelijk van de gebruiker en het soort taak. C-frames verbonden door een horizontale dwarsbalk. Vitalform was de eerste serie die door CEKA werd ontwikkeld en is vandaag de dag nog steeds de nummer één oplossing.

Verzoek om inlichtingen

Upsite

Het nieuwe RENZ bureau biedt een uitstekende ergonomie dankzij de slanke afwerking en de verchroomde voet. Elektrisch in hoogte verstelbaar, dit bureau heeft alles om te behagen.

Verzoek om inlichtingen

SLIDE

Het elektrisch in hoogte verstelbare SLIDE bureau maakt deel uit van de nieuwe collectie van de Duitse fabrikant RENZ. Nieuwe ontwerpmaterialen zijn beschikbaar.

Verzoek om inlichtingen

STYLEs "easy"

Voor simpele vormen, met een T-basis, STYLES "easy" is het perfecte antwoord op uw ergonomische behoeften. Ideaal om aan te passen aan de nieuwe "NWoW" of "flex desk" trend.

Verzoek om inlichtingen

Online shop

STYLES "work"

Voor meer complexe vormen, met een T-basis, STYLES "work" is het perfecte antwoord op uw ergonomische behoeften. Ideaal om aan te passen aan de nieuwe trend van "NWoW" of flex desk in coworking ruimtes. Laat meer opties toe dan de gemakkelijke collectie.

Verzoek om inlichtingen

Online shop

STYLES "bench"

Voor eenvoudige vormen, met een speciaal onderstel voor dubbele bureaus, STYLES "bench" is het perfecte antwoord op uw ergonomische behoeften. Ideaal om aan te passen aan de nieuwe "NWoW" of "flex desk" trend.

Verzoek om inlichtingen 

E-Model Bench

Het E-Model bureau voldoet aan alle eisen; het is verkrijgbaar als enkel bureau of als bench en kan met een simpele druk op de knop op de gewenste hoogte worden ingesteld. U kunt er comfortabel zittend of staand mee werken voor meer dynamiek. Hoogte 65-130cm continu. Scheidingspaneel in verschillende kleuren.

Verzoek om inlichtingen 

HW Drive

Door gebruikers toe te staan de positie van de tafel aan te passen Ogi Drive op een comfortabele hoogte om te zitten en te staan, bevordert MDD gezondheidsgerichte werkplekken.

Verzoek om inlichtingen

Online shop

Gravity

Stabiliteit en comfort terwijl de zwaartekracht wordt getrotseerd - Gravity is een moderne visie op het directiebureau. De minimalistische vorm, geïnspireerd op de essentie van moderne architectuur, is geïntegreerd met technologie. Het grote, op één steunpunt rustende tafelblad en de onzichtbare structuur doen denken aan een zwevend oppervlak, terwijl de elektrische hoogteverstelling zorgt voor ergonomisch werken en een soepele overgang van zit- en sta-positie. Het Gravity gamma wordt vervolledigd met een elektrisch in de hoogte verstelbare vergadertafel, een salontafel en modulaire opbergmeubels die samenhang bieden aan uw interieur. Een uniek en gedurfd voorstel voor directiemeubilair, voor hedendaagse leiders.

Verzoek om inlichtingen

e-model

Verstelbaar van 63 tot 129 cm. Dankzij het elektrische systeem van e-model kunt u uw bureau snel in hoogte verstellen om in enkele seconden staand te werken.

Verzoek om inlichtingen

Arki adjustable 

Arki-Table optimaliseert zijn vermogen om aan de behoeften van moderne kantoren aan flexibiliteit en functionaliteit te voldoen door een in hoogte verstelbare versie toe te voegen. Deze tafel, die geschikt is voor vergaderzalen en werkplekken, past zich aan de gebruikers en hun verschillende behoeften aan en realiseert zo het concept van een intelligent en dynamisch kantoor.

Verzoek om inlichtingen

MITO - DRIVE

Elegant, prestigieus en betaalbaar directiemeubilair. Het ontwerp van deze directiemeubelserie combineert hout met een gelakte afwerking.

Verzoek om inlichtingen

e-model mini

NEW eModel 2.0 mini is een klein bureau met veel mogelijkheden. Dankzij het slanke ontwerp en de mobiliteit van dit bureau kan het niet alleen worden aangepast aan de stijl van het werk, maar ook aan het type kamer.

Werk je dynamisch? Of thuis? Dankzij de elektrische hoogteverstelling is NEW eModel 2.0 mini opgewassen tegen elke taak: hij zorgt voor uw gezondheid en comfort tijdens het werk.

Verzoek om inlichtingen