Bureaux réglables en hauteur électriques

Verander vaker van positie

Ontketen je innerlijke dynamo! Verander uw werkpositie vaker met een elektrisch verstelbaar bureau. CEKA Belgium biedt een gamma zit-sta bureaus aan die voldoen aan de normen en die passen binnen uw budget. Een ontwerp en meubilair dat bij u past, dus aarzel niet om contact met ons opnemen voor meer informatie over onze zit-sta meubilair oplossingen. CEKA Belgium biedt hiervoor ook werkstoelen of krukken aan.

Meet and SEAT

Meet & Seat combineert ergonomisch werken, slim opbergen, loungemeubilair en ruimte voor spontane ontmoetingen in één product. De vrij te kiezen configuraties bieden talloze mogelijkheden voor het ontwerpen van werkplekken, vergadereilanden, vrijstaande projecteilanden en centrale ruimtes. Hier worden schijnbare tegenstellingen complementaire kenmerken. Concentratie en samenwerken op één plek.


STYLEs "easy"

Voor simpele vormen, met een T-basis, STYLES "easy" is het perfecte antwoord op uw ergonomische behoeften. Ideaal om aan te passen aan de nieuwe "NWoW" of "flex desk" trend.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

 


STYLES "work"

Voor meer complexe vormen, met een T-basis, STYLES "work" is het perfecte antwoord op uw ergonomische behoeften. Ideaal om aan te passen aan de nieuwe trend van "NWoW" of flex desk in coworking ruimtes. Laat meer opties toe dan de gemakkelijke collectie.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATORSTYLES "bench"

Voor eenvoudige vormen, met een speciaal onderstel voor dubbele bureaus, STYLES "bench" is het perfecte antwoord op uw ergonomische behoeften. Ideaal om aan te passen aan de nieuwe "NWoW" of "flex desk" trend.

Verzoek om inlichtingen 

CONFIGURATOR


VITALFORM 

Al lang voor het jaar 2000 begreep CEKA hoe belangrijk het was om de hoogte van de werkplek op elk moment te kunnen variëren, afhankelijk van de gebruiker en het soort taak. C-frames verbonden door een horizontale dwarsbalk. Vitalform was de eerste serie die door CEKA werd ontwikkeld en is vandaag de dag nog steeds de nummer één oplossing.

Verzoek om inlichtingen

VITALFORM


Upsite

Het nieuwe RENZ bureau biedt een uitstekende ergonomie dankzij de slanke afwerking en de verchroomde voet. Elektrisch in hoogte verstelbaar, dit bureau heeft alles om te behagen.

Verzoek om inlichtingen


SLIDE

Het elektrisch in hoogte verstelbare SLIDE bureau maakt deel uit van de nieuwe collectie van de Duitse fabrikant RENZ. Nieuwe ontwerpmaterialen zijn beschikbaar.

Verzoek om inlichtingen


WARIANT COMPACT desk

Bureau compact réglable en hauteur

Le bureau compact est un espace de travail mobile aux dimensions ergonomiques. Le réglage électrique ou pneumatique de la hauteur du plan de travail permet une grande souplesse d'adaptation à l'utilisateur.

Verzoek om inlichtingen


CONFIGURATOR


Sit-Stand LINAK

Ergonomie op de werkplek
Het bureau is elektrisch in hoogte verstelbaar, met een antibotsingssensor en een zachte start-/stopfunctie om een soepele beweging van het tafelblad te garanderen. 

Verzoek om inlichtingen


CONFIGURATOR


HW Drive

Door gebruikers toe te staan de positie van de tafel aan te passen Ogi Drive op een comfortabele hoogte om te zitten en te staan, bevordert MDD gezondheidsgerichte werkplekken.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR


Active Office Desk

Aeris Active Office bureaus combineren dynamisch werken met een uniek ontwerp en stellen je in staat om op elk moment intuïtief te bewegen zonder je werk te hoeven onderbreken - aan jou de keus! Configureer nu je in hoogte verstelbare bureau en ontdek de eindeloze mogelijkheden van het nieuwe Aeris Active Office.

Verzoek om inlichtingen


CONFIGURATOR


Gravity

Stabiliteit en comfort terwijl de zwaartekracht wordt getrotseerd - Gravity is een moderne visie op het directiebureau. De minimalistische vorm, geïnspireerd op de essentie van moderne architectuur, is geïntegreerd met technologie. Het grote, op één steunpunt rustende tafelblad en de onzichtbare structuur doen denken aan een zwevend oppervlak, terwijl de elektrische hoogteverstelling zorgt voor ergonomisch werken en een soepele overgang van zit- en sta-positie. Het Gravity gamma wordt vervolledigd met een elektrisch in de hoogte verstelbare vergadertafel, een salontafel en modulaire opbergmeubels die samenhang bieden aan uw interieur. Een uniek en gedurfd voorstel voor directiemeubilair, voor hedendaagse leiders.

Verzoek om inlichtingen


CONFIGURATOR


MITO - DRIVE

Elegant, prestigieus en betaalbaar directiemeubilair. Het ontwerp van deze directiemeubelserie combineert hout met een gelakte afwerking.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR