Schrijf- en projectiepanelen

panneaux ecriture mood wall lintex


Mood wall

Mood Wall is een magnetisch glazen schrijfbord dat verkrijgbaar is in 24 standaardkleuren. Het bord is gemaakt van gehard glas met een laag ijzergehalte, waardoor alle groentinten verdwijnen en het glas een optimale afwerking en kleurweergave heeft. Berken of plexiglas pennenbakjes zijn apart verkrijgbaar.

Découvrir

panneaux ecriture air textile lintex


AIR TEXTIeL

Een displaybord van textiel dat is ontworpen als aanvulling op het Air whiteboard en de Air ruimtes. De modules kunnen aan weerszijden van het Air whiteboard of tussen de Air ruimtes worden gemonteerd. Verkrijgbaar in 12 standaardkleuren Blazer Lite stof of natuurlijk linnen.

panneaux ecriture air space lintex


AIR SPACE

Air Spaces is ontworpen met het idee om Air whiteboards aan elkaar te koppelen om een grote, doorlopende schrijfruimte te creëren. Verborgen verbindingen maken de verbindingen subtiel en meten minder dan 1 mm. Air Spaces kan ook worden aangevuld met textielmodules (zie Air Textiel).

panneaux ecriture mood space lintex


Mood SPACE

Door verschillende kamerwanden aan elkaar te koppelen, kun je nu grote, doorlopende schrijfoppervlakken creëren met naadloze verbindingen. Elk bord is magnetisch en verkrijgbaar in onze 24 zorgvuldig geselecteerde kleuren. We gebruiken gehard glas met een laag ijzergehalte, waardoor alle groene tinten verdwijnen en het glas een optimale afwerking en kleurweergave heeft. Berken of plexiglas pennenbakjes worden apart verkocht.

Découvrir

panneaux ecriture flow wall lintex


FLOW WALL

Magnetisch schrijfbord van glas met een unieke zachte vorm die bestaat uit een doorlopende gebogen lijn, waardoor het bord een subtiele, vloeiende uitstraling heeft. Verkrijgbaar in 24 geselecteerde standaardkleuren. Het bord is gemaakt van gehard glas met een laag ijzergehalte, waardoor er geen groene tint is en het glas een optimale afwerking en kleurweergave heeft. Ontworpen door HALLEROED.

Découvrir

panneaux ecriture flow mobile lintex


FLOW MOBILE

Mobiel glazen schrijftablet, verkrijgbaar in een van onze 24 geselecteerde kleuren. Flow heeft afgeronde contouren die het een zachte uitstraling geven. Het ijzerarme geharde glas zorgt voor een schitterende afwerking in alle kleuren. Inclusief haken van gepolijst aluminium karton. Ontworpen door HALLEROED.

Découvrir