Onze partners

Samen kunnen we al uw creatieve ideeën werkelijkheid laten worden!

Om zich aan te passen aan uw behoeften en om al uw creatieve ideeën bij de inrichting van uw werkruimte te realiseren, werkt CEKA Belgium samen met talrijke partners zoals ....

Alias

Technologische lichtheid, transversaliteit en innovatie zijn sinds 1979 de kernwaarden van Alias, het historische merk van design made in Italy.

Alki

Met zijn voorouderlijke en technologische knowhow biedt Alki nu een hedendaagse interpretatie van gezelligheid.

Artemide

"Italian Style"

Artemide is een Italiaanse onderneming die gespecialiseerd is in de vervaardiging van verlichting. Het werd in 1960 opgericht door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. Het bedrijf is gevestigd in Pregnana Milanese bij Milaan en heeft productievestigingen in Italië, Frankrijk, Duitsland, Noord-Amerika en Hongarije.

Artifort

"Artifort staat voor tijdloos, hoogwaardig design".

"ART & COMFORT" zijn de waarden waarop dit wereldberoemde merk is gebaseerd.

ANDREU WORLD

"Hout is het hart van Andreu World"

Andreu World is gegroeid en geëvolueerd met de overtuiging dat onze filosofie, aandacht voor detail, uitmuntendheid en goed ontwerp, de fundamentele leidraad is om te blijven wat we nu en in de toekomst zijn.

BMA

BMA Ergonomics is in 1988 opgericht onder de naam Biomechanisch Adviesbureau. Nu weet je waar de afkorting BMA voor staat. Na een paar jaar kwamen we tot de conclusie dat er relatief weinig goede ergonomics bureau stoelen op de markt. De beslissing om ze te produceren liet niet lang op zich wachten! En dat is wat BMA Ergonomics heeft gedaan.

Bralco

In 2014 heeft Bralco het nieuwe productie- en verkoopkantoor ingehuldigd dat gevestigd is in Susegana, in de provincie Treviso. Vandaag de dag biedt Bralco inrichtingsoplossingen en concepten die in alle kantoormeubelbehoeften voorzien, via 17 specifieke collecties.

Cascando

"The hybrid office"

Cascando ontwerpt en vervaardigt een collectie interieurproducten van hoge kwaliteit. Verrassende objecten, opvallende materialen en eigentijdse kleuren geven de finishing touch aan huizen, kantoren en openbare ruimten.

CEKA

"Duitse kwaliteit"

CEKA staat ook voor :
Geïntegreerd meubeldesign, in-house ontwikkeling en productie, een wereldwijde leverancier van individuele oplossingen,
115 jaar ervaring in kantoormeubilair. CEKA: het streven naar kwaliteit en duurzaamheid door certificeringen: ISO 9001, 14001, 50001.Plus d'informations

Caimi

"Brevetti"

Sinds 1949 levert Caimi Brevetti een breed en heterogeen assortiment producten in originele vormen en materialen, met de nadruk op technologische innovaties, zoals blijkt uit het grote aantal octrooien dat het bedrijf in de loop der jaren heeft geregistreerd.

CASALA

Casala is gespecialiseerd in de vervaardiging van elegant projectmeubilair, dat uitblinkt in design en functionaliteit. Met onze meubelen bieden wij oplossingen voor alle soorten ruimtes en gelegenheden.

DATAFLEX

Chez Dataflex, notre objectif est de vous aider à obtenir le meilleur de vous même. C’est la raison pour laquelle nous souhaitons que vous vous sentiez sur votre lieu de travail comme chez vous. Nous appelons cela « travail et bien être ».

Notre assortiment offre un équilibre optimal entre fonctionnalité, design et prix. Même si nous contribuons à créer des solutions d'installation ergonomique pour ordinateur sur le poste de travail pour tous les budgets, nous ne transigeons jamais sur la qualité.


De raat

"Security products"

De raat Security Products is de grootste Europese groothandelaar in brandkasten, datakluizen en andere brand- en inbraakwerende producten. Al bijna een halve eeuw worden hun producten aangeboden aan zowel particuliere als professionele klanten.

Durable

"The style of succes"

Om het succes van zijn gebruikers te garanderen, heeft DURABLE zich tot doel gesteld kantoorproducten en presentatiesystemen te ontwerpen die de organisatie op kantoor optimaliseren..

ENEA

"Enea design"
Sinds 1984 ontvangen en vervaardigen wij in Baskenland, Spanje, eigentijdse meubelen van hoge kwaliteit voor alle soorten openbare en particuliere ruimten: hotels, kantoren en bedrijven, auditoria, onderwijscentra, ziekenhuizen, vergader- en congreszalen, bars en terrassen... Ons productassortiment biedt een grote verscheidenheid aan esthetische en functionele opties

ethnicraft

"Simply wood"

De Ethnicraft familie van merken ontwerpt en vervaardigt mooie, duurzame meubels en decoratieve objecten.

extremis

"This is not furniture"

Wij maken geen meubels, maar hulpmiddelen voor gezelligheid

Giroflex

"Als je lekker zit, laat je dingen gebeuren" - zitten is onze passie. Zitplaatsen die de menselijke anatomie respecteren. Bureaustoelen die gezond, dynamisch, bewegend en actief zitten mogelijk maken en ondersteunen. Als bureaustoelen, conferentiestoelen, bezoekersstoelen of andere stoelen.

Girsberger

De productie van duurzame meubelen van hoge kwaliteit is in de eerste plaats een kwestie van design. Het ontwerp van een nieuw Gisberger model begint met een project gebaseerd op een veelbelovend en innovatief idee. Maar we stoppen niet voordat vorm en functie optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Götessons

"Innovation, first and fore most"

Gotessons staat al drie generaties lang synoniem voor ondernemers en vernieuwers. De combinatie van specifieke productengamma's en expertise creëert de juiste voorwaarden voor een continue groei.

hag

"A brand of scandinavian business seating"

HAG speelt in op een filosofie van dynamische ergonomie om uw lichaam intuïtief in balans te brengen, zodat u altijd correct zit. Volgens hun filosofie, is er altijd een betere positie, en dit is het. 

Herman Miller

Herman Miller est un innovateur reconnu en matière de mobilier d'intérieur contemporain, de chaises de bureau ergonomiques et de bureaux élégants. En 2021, HM a rejoint le collectif MillerKnoll, une plateforme inégalée de marques qui conçoivent le monde dans lequel nous vivons.

howe

"Vrij denken"

Bekend om zijn 40/4-model, onderscheidt HOWE zich van zijn concurrenten door de mogelijkheid om 40 stoelen van dit model te stapelen om de vergaderruimte optimaal te benutten.


"IF Design Award - ARC"

INCLASS werd eind jaren negentig opgericht als een nieuw bedrijf dat een lange familietraditie in de meubelsector voortzette. Het bedrijf is gevestigd in de regio Valencia, een regio met een opmerkelijke traditie op het gebied van de meubelproductie.

ICF

Ons bedrijf begon in Italië in de jaren 1950 en werd onmiddellijk gekenmerkt door een passie voor onderzoek: wij zijn een van de bedrijven die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan het ontstaan en de bevestiging van het Italiaanse design in die tijd.

INTO CONCEPT 

"The nordic silence"
Geboren uit nood. Ontworpen met passie.
INTO the Nordic Silence meubilair biedt in elke ruimte plaats aan verschillende gebruikers en werkmethodes.

Johanson Design

Johanson is een internationale onderneming met 55 werknemers en een jaaromzet van 120 miljoen Zweedse kronen. Onze tijdloze Scandinavische ontwerpen vinden gretig aftrek over de hele wereld, en wij hebben trouwe klanten in de VS, Europa, Azië en het Midden-Oosten. Ons doel is om te groeien met behoud van kwaliteit en leveringsprestaties - met dezelfde toewijding en service die wij onze klanten vandaag bieden.

Kastel

"contemporary seating language"

Elk voorstel van Kastel is gebaseerd op een grondige analyse van de ergonomie, de verhouding tussen ruimte en vorm, de keuze van de materialen en de kleuren. Het aanbieden van een maximale functionaliteit in combinatie met een uitstraling van groot prestige en het garanderen van een kwaliteit die constant is in de uitvoering.

lande


Schijndel is ook de grootste productielocatie van de Lande Group. Een geavanceerd, state-of-the-art machinepark van ten minste 10.000 m2. Schijndel wordt ontworpen, ontwikkeld, geproduceerd en geassembleerd. Metaal, poeder, schuim, hout en montage zijn allemaal in Schijndel gevestigd.

"Glazen schrijfborden".

Lintex werd in 1983 in Zweden opgericht door Carl Af Ekenstam. In samenwerking met vooraanstaande architecten en binnenhuisarchitecten heeft het bedrijf nu in Scandinavië het voortouw genomen op het gebied van visuele communicatie en creatieve projectie voor kantoren, onderwijs- en openbare ruimten.

Luce plan

"Luceplan. Made in Light"

Luceplan werd in 1978 opgericht door drie architecten, Riccardo Sarfatti, Paolo Rizzatto en Sandra Severi, met als doel de in de loop der jaren opgedane ervaring te consolideren in samenwerking met Gino Sarfatti, oprichter van Arteluce, een experimentator en vernieuwer op het gebied van verlichting.

Luctra

"perfect day light"

LUCTRA® is het eerste biologisch efficiënte LED-verlichtingssysteem voor de werkplek. Iedereen heeft zijn eigen biologische ritme. Hoe meer onze dagelijkse routine ons biologisch ritme volgt, hoe beter we ons voelen en hoe beter we presteren. Daglicht werkt als een signaalgever die onze inwendige klok synchroniseert met het natuurlijke verloop van de dag.

magis

"me too"

Het woord EXCELLENCE moet uit de aard der zaak spaarzaam worden gebruikt. Het is zeker een passend woord in het geval van MAGIS. De voorbeeldige geschiedenis van MAGIS heeft altijd een opgaande lijn gevolgd. Een bewonderenswaardige opeenvolging van producten.
Alles is echt perfect.

Marelli

"Giulio Marelli"

Fabricage van zitbanken en luxe bankstellen. Sommige ontwerpen zijn ook speciaal ontwikkeld voor contractgebruik.

Marie's corner

"The tailor-made seatings"

"Marie's Corner, opgericht door mijn vrouw Marie-Laetitia, begon meer dan 20 jaar geleden in een garage waar moderne meubels werden gemaakt die mettertijd klassiek werden.

MARTEX

Het doel van Martex is producten of werkruimten te ontwerpen waarbij steeds wordt gedacht aan het psychofysische welzijn van de mens. Wij trachten de kantoorwereld te interpreteren met een holistische visie op het individu, die de persoon in al zijn dimensies beschouwt: fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel.

Mdd

"ergonomie & design"

MDD - altijd daar voor jou. Wij zijn ons ervan bewust dat u zich alleen onder gunstige omstandigheden kunt ontwikkelen, de top kunt bereiken en het succes van uw onderneming kunt verzekeren. Daarom denken wij bij het ontwerpen van onze producten altijd aan de behoeften van onze klanten en aan de voortdurende ontwikkeling van de markt.

mobles 114

Mobles 114 is gespecialiseerd in de productie van eigentijdse meubelen en accessoires en is gevestigd in Barcelona. Het merk m114, opgericht in 1973, zet zich in om de kwaliteit van openbare ruimten en woningen te verbeteren met unieke en tijdloze ontwerpen.

muuto

"new nordic"

Muuto is geworteld in de traditie van Scandinavisch design, gekenmerkt door ondersteunende esthetiek, functionaliteit, vakmanschap en eerlijkheid. Onze ambitie is om een nieuwe kijk op Scandinavisch design te bieden met behulp van toekomstgerichte materialen, technieken en gedurfde creatieve ideeën.

offecct

"This is not furniture"

OFFECCT is een Zweeds bedrijf dat in 1990 in de stad Tibro is opgericht door Kurt Tingal (CEO) en Anders Englund (directeur design). Samen met ontwerpers en architecten van over de hele wereld ontwikkelen wij meubilair met een duurzaam, functioneel en aantrekkelijk design voor moderne ontmoetingsplaatsen. Ons bedrijf is gebouwd op een echte traditie van lokaal vakmanschap, waarmee wij de nieuwste geavanceerde technologie combineren.

pedrali

"The italian essence"

Sinds 1963 is Pedrali een Italiaans bedrijf dat meubilair produceert voor openbare plaatsen, de gemeenschap, kantoren en thuis met een eigentijds design.

plank

De geschiedenis van PLANK begon in 1893. De basisdoelstelling is altijd geweest het intensief zoeken naar technologische mogelijkheden in design. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf samengewerkt met gerenommeerde ontwerpers als Konstantin Grcic, Naoto Fukasawa, Björn Dahlström, Ludovica + Roberto Palomba, Biagio Cisotti en Sandra Laube. De collectie is bekroond voor verschillende producten: stoelen, fauteuils, zithoeken, tafelsystemen, krukken. In New York, het International Design Museum in München, het Design Museum in Londen en het Art Institute of Chicago.

Prostoria


In 2010 begonnen we onze geschiedenis te schrijven door uw woonervaring te ontwerpen met gestoffeerde meubelen. Dit heeft ons ertoe gebracht onze productiefaciliteit in de buurt van Zagreb (Kroatië) op te zetten, waar kennis en technologie elkaar ontmoeten. Wij zijn ervan overtuigd dat de manier waarop woningen zijn ingericht het dagelijks leven inspireert.

RH Ergonomics

"Ontworpen voor menselijke prestaties"
Sinds 1977 is het menselijk lichaam HR's grootste bron van inspiratie. Met een focus op mensen, produceren wij stoelen die ontworpen zijn om u te helpen meer te doen en beter te presteren. RH noemt het: Ontworpen voor menselijke prestaties.

rhode & grahl

"working well"
ROHDE & GRAHL staat dicht bij de mensen, in het hart van de samenleving. Daarom nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en streven wij voortdurend naar het beste evenwicht tussen de drie pijlers van maatschappelijk verantwoord ondernemen: People, Planet en Profit.

Rosso accoustic

Rosso accoustic biedt akoestische producten aan en is gecreëerd door de nimbus-groep.

RENZ


RENZ werd meer dan 130 jaar geleden opgericht. RENZ begrijpt mensen die hun werkruimte een persoonlijk tintje willen geven. Ondernemers, besluitvormers en leidinggevenden die de behoefte aan het buitengewone op prijs stellen; praktische, goed ontworpen esthetische vormen en functies met hoogwaardige materialen. RENZ producten zijn een investering op lange termijn.

stua

"design future"
STUA is een in Spanje ontworpen meubelfabrikant die een collectie eigentijdse meubelen aanbiedt op basis van stoelen, tafels, krukken, opbergmeubelen, woonkamers en tuinmeubelen. Wat STUA-meubelen onderscheidt van veel van de hedendaagse designmeubelen is de duurzaamheid van de vorm.

Aeris

"Never just sit"
Aeris wil ons lichaam constant in beweging houden. Onze producten en oplossingen stellen ons in staat te bewegen waar we dat het minst verwachten, maar waar we dat het meest nodig hebben, namelijk in zittende positie.

Wij zijn uw geheime ingrediënt voor een actiever, gezonder en dus gelukkiger leven.

TRUE DESIGN


Vandaag kan je overal en altijd werken.

Elke ruimte wordt zowel een kantoor als een ontspanningsruimte.

True biedt functionele inrichtingsoplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van onze moderne leefomgeving.
Om je tijd buitengewoon te maken. Elke dag.

En ook

SLIDE, VARASCHIN, VANESCH, ONDARRETA, ENEA, LAPALMA, BISLEY, MANADE, SELLEX, ...