hoge tafels

prendre soin de vos visiteurs, de vos clients, de vos collaborateurs : espaces détente, ou de coworking, restaurant et réception

Om u te inspireren, stellen wij u een selectie voor van hoge tafels om uw bezoekers te verwelkomen, uw restaurant in te richten, uw recepties, uw coworking en ontspanningsruimten. De combinaties van kleuren, vormen, maten, prijzen en standing zijn eindeloos, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom of om contact met ons opnemen . Wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

LAMINAR

LAMINAR is een systeem van hoge tafels waarvan de formele identiteit wordt gekenmerkt door een geraffineerd, elegant en tijdloos ontwerp, dat perfect kan worden ingepast in verschillende ruimtes en contexten, zowel professioneel, contractueel als privé. De elegante structuur van de tafels, volledig gemaakt van aluminium, identificeert de esthetiek van deze collectie, die minimalisme, lichtheid en robuustheid combineert. De gebruikte materialen zijn 100% recyclebaar en de tafels kunnen aan het einde van hun levensduur gemakkelijk gedemonteerd en gerecycled worden.

Verzoek om inlichtingen

OGI WOOD

Twee hoogtes beschikbaar: 900 en 1100 mm ;
Essenhouten poten;
Keuze uit werkbladbreedtes en -lengtes;
Praktische accessoires: mediaboxen, top access;
Ontworpen voor ontspannings- en ontmoetingsruimtes, kantoorkantines, bars, restaurants en gezinskeukens.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Biplane

De Biplane collectie omvat verschillende maten: rond, ovaal, vierkant en rechthoekig. Deze hoge tafel is ook verkrijgbaar in 39 cm hoogte voor salontafels en kan ook als eettafel worden gebruikt. 

Verzoek om inlichtingen


SLIDE CONNECT HIGH

SLIDE connect inspireert met een grote verscheidenheid aan planbare stahoogteconfiguraties die zonder gereedschap kunnen worden gemonteerd, gedemonteerd en opnieuw geconfigureerd. Het is de ideale oplossing voor start-ups, agentschappen en bedrijven die zichzelf steeds opnieuw willen uitvinden en zich willen onderscheiden met producten van hoge kwaliteit.

Verzoek om inlichtingen

NEW SCHOOL

Deze New School tafel, ontworpen door de Form With Us Love studio, is een uitstekende aanvulling op de New School collectie. Geïnspireerd door de nostalgie van schoolstoelen, hebben de ontwerpers het buisvormige metalen frame geïntroduceerd als een gemeenschappelijk ontwerpelement voor alle New School producten. Deze inspirerende, moderne hoge tafel kan worden gemaakt in verschillende vormen en bladen, waardoor hij echt veelzijdig is en kan worden aangepast aan verschillende omgevingen zoals bars, restaurants, bistro's, cafés en zelfs kantoorkantines.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Trigon hot table

Trigon is een bartafel die niet alleen in restaurants of kantines past, maar ook in een open ruimte om spontane vergaderingen of korte discussies te vergemakkelijken. De Trigon hoge tafel vormt een opvallende combinatie in elke omgeving.

Verzoek om inlichtingen

ceka table LIFT

Telescopisch systeem

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Coffee and conference tables pour votre co-working

Wij bieden een breed scala aan vergadertafels. Ze zijn geschikt voor alle kamergroottes en voldoen aan alle wensen van de klant (vorm, grootte, design en kleur).

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR