Akoestische oplossingen

voor ideale concentratie en comfort

Om je te inspireren presenteren we een selectie van modulaire akoestische oplossingen. De combinaties van kleuren, vormen, maten en materialen zijn eindeloos, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom in Oudergem of aan ons contacteren om je te helpen het juiste akoestische paneel te kiezen voor bijvoorbeeld je muur, plafond of totem. We beloven dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen. Je kunt ook kopen in onze online winkel.

satellite stua modules acoustiques

Satellite

Combinatie van 4 akoestische paneelmodules van verschillende afmetingen, gerangschikt op verschillende dieptes en in de gewenste oriëntatie dankzij een metalen plaat met inkepingen aan de achterkant van het paneel. Verschillende stofkleuren beschikbaar om bij uw sfeer te passen.

acoustique mural rosso acoustic


PAD R/Q WALL

Met de akoestische technologie van Rosso kunt u akoestiek in uw kamers creëren met behulp van op maat gemaakte panelen in elke gewenste vorm, in harmonie met de kamer. Dankzij de ruime keuze aan kleuren kunt u akoestische elementen direct opnemen in de inrichting van de ruimte.

ondek

Rosso acoustic PAD


pad R/Q or PAD Light R/Q

Met ROSSO acoustic PAD kunt u de helderheid van LED-technologie combineren met het comfort van een unieke akoestische plafondoplossing.

Soundwave offecct


SOUNDWAVE

60x60 akoestisch wandpaneel van gerecycled materiaal en verschillende ontwerpen. Afgewerkt in offwhite, lichtgrijs of antraciet of bekleed met stof (op aanvraag).

elements acoustique mural


ELEMENTS

Elements is een modulaire akoestische oplossing voor wanden en plafonds. Het ontwerpproces van Elements is benaderd vanuit een praktisch oogpunt. De panelen kunnen aan de wand of het plafond worden geschroefd of gelijmd. De individuele strips worden in het steunpaneel geklikt, waardoor ze snel en onopvallend kunnen worden geïnstalleerd. De strips kunnen worden gevuld met PET-wol voor een hogere akoestische waarde. De elementen absorberen omgevingsgeluid en voorkomen nagalm. Dankzij de vele ontwerpmogelijkheden van Elements vind je zeker het juiste ontwerp voor jouw ruimte.


flexswall ceka acoustique mobile


Flexswall

Dynamische, verwijderbare akoestische panelen. Met optioneel dubbelzijdig whiteboard.

honey acoustique


HONEY

Zeshoekig akoestisch schermpaneel in verschillende kleuren.

the rising gotessons acoustique


the rising

Een vloerscherm dat je vrij kunt heffen en laten zakken tot de hoogte die je wilt. Ideaal in een traditionele kantooromgeving wanneer je snel en gemakkelijk wilt werken zonder verstoring, en in een open landschap om de indeling van de ruimte te veranderen. Voor de verhoging is octrooi aangevraagd.peka gotessons acoustique cloisons


Peak

Peak Design Booth is een standoplossing met een licht hellend scherm om een dynamisch, open gevoel te creëren. De stand is uitgerust met een ritssluiting voor oneindige combinaties.


plant divider gotessons


Plant divider

De Plant Divider is een aanpasbaar en modulair interieurelement, een met stof beklede ruimteverdeler die kan worden gecombineerd met planten. De 30 mm dikke akoestische panelen die voor deze afscheiding zijn gebruikt, dragen bij aan een betere geluidsomgeving. Hij is gemonteerd op vergrendelbare wielen en is dus heel gemakkelijk te verplaatsen.


screenit gotessons acoustique


ScreenIT

Akoestische schermpanelen van 30 of 40 mm dik. Twee hoogtes van 65 of 80 cm om tegenover het bureau te plaatsen. Verschillende breedtes en kleuren. Verkrijgbaar met naad rondom of ritssluiting.


snowsound art


SNOWSOUNDART

Een serie geluidsabsorberende panelen van Snowsound Art waarop tekeningen zijn weergegeven.

ondek

 
 
neotex ceka acoustique


NEOTEX

NEO-TEX bekleding kan worden gebruikt in een breed scala aan toepassingen, zoals vrijstaande mobiele panelen, schermpanelen op bureaus, schuifpanelen op rails en schuif- of rolluikkastdeuren.


wind offecct panneau acoustique


wind

WIND van Jin Kuramoto van OFFECCT: deze scheidingswanden zijn meer een concept dan op zichzelf staande producten. Ze kunnen worden gezien als een viering van de schoonheid van de natuur - een woud van organische vormen die ook de akoestiek regelen als een soort tuner, waardoor de omgeving aangenamer en vriendelijker wordt.


Pilow cascando acoustique


Pilow Space

DESIGN ROBERT BRONWASSER

Pillow Space is een mobiele, akoestische scheidingswand voor elke open ruimte. De linker- of rechterkant kan worden voorzien van een hangroede, legplanken, brochurepanelen en/of deurpanelen. De bovenkant kan ook worden voorzien van een geïntegreerde plantenbak. Lades helpen je om je bureau netjes en opgeruimd te houden, terwijl kluisjes je persoonlijke bezittingen opbergen. Dankzij de geïntegreerde LCD-schermen kun je je presentatie geven waar je maar wilt. En het grote whiteboard kan worden gebruikt voor brainstormsessies met je collega's.

ondek

 

Line éclairage acousitque


LINE

Line is een technische lamp met een hoge akoestische waarde, geschikt voor een bureau, werktafel, eettafel of kookeiland dankzij het minimalistische armatuur met een PET Felt look.

Bovendien kan Line perfect worden opgehangen tussen onze PET Felt Baffle panelen. Een discreet, akoestisch licht zonder in te hoeven leveren op lichtopbrengst of geluidsabsorptie.


wave panneaux suspendus acoustiques


WAVE

Wave is een scheidingswand van PET-vilt die akoestische en visuele privacy biedt. Wave panelen zijn zo gestructureerd dat ze een zekere mate van transparantie en privacy bieden. De panelen worden met een staaldraad aan het plafond opgehangen of aan rails bevestigd. Onze Wave panelen zijn verkrijgbaar in 8 standaardontwerpen en 39 verschillende kleuren. We kunnen deze scheidingswanden ook aanpassen met uw eigen ontwerp of logo! Aarzel niet om contact met ons op te nemen.


alcove acoustique


FOCUS

FOCUS is een mobiel werkstation dat is ontworpen om een privé en serene werkervaring te bieden. Dit innovatieve en unieke werkstation, gemonteerd op wielen, biedt niet alleen een visueel toevluchtsoord, maar ook echte gemoedsrust terwijl je werkt. FOCUS is geproduceerd met akoestische uitmuntendheid in het achterhoofd en is bekleed met een hoogwaardig vilt dat een akoestisch gunstige omgeving creëert, afleidingen vermindert en concentratie bevordert.

ondek


 

snowking


SNOWKING

Akoestische sofa met houten frame en bekleed met geluidsabsorberende technopolymeer vulling, bekleed met Snowsound-Fiber Textiles 3 Melange of 6 Velvet stof.

"We dachten niet zozeer aan een sofa, maar eerder aan een stil personage dat plechtig hoeken inneemt, meestal ruimtes op zoek naar een bestemming, en die een sterke podiumprésence laat zien terwijl hij een waardevolle bijdrage levert aan het akoestische comfort van de gemeenschap. Wanneer hij herenigd wordt met andere leden van zijn familie, verzamelt hij zich met hen om eilanden te vormen, ruimtes te begrenzen of perspectieven te openen die even nobel zijn als hijzelf: Snowking!"
(Annalisa Dominoni, Benedetto Quaquaro)

niva gotessons


NIVA

Het idee was om een geluidsabsorber te maken waarbij het ontwerp net zo belangrijk was als de functie. Het resultaat is een spannende en variabele wandmodule van polyestervezel met een gevlokt oppervlak op verschillende niveaus.

giotto wall acoustique


GIOTTO WALL

Giotto is een lijn van ovale of ronde Snowsound geluidsabsorberende panelen, verkrijgbaar in twee versies: Giotto plafond, opgehangen aan het plafond door middel van in hoogte verstelbare kabels, en Giotto wand, met een speciale stalen wandsteun die het in elkaar grijpende paneel vasthoudt aan een centrale opening.

ondek

 
plant wall gotessons


PLANT WALL

rideaux acoustiques


CLASP - DIVIDER

Voor de Clasp divider omhult Snowsound Fiber akoestische stof een modulaire structuur van verchroomd metaal, opgehangen aan kabels met een systeem om de hoogte te verstellen. Dankzij de metalen verbindingen kan de structuur vrij worden geconfigureerd om een oneindig aantal composities te creëren. De stof is afneembaar


PET felt


PET FELT

PET Felt is een nieuw verfrissend materiaal gemaakt van gerecycled polyethyleentereftalaat (PET). Ten minste 60% van een paneel bestaat uit gerecyclede vezels, waarbij dit percentage varieert afhankelijk van de kleur.

PET-vilt is een gebruiksklaar akoestisch paneelmateriaal. Het is zacht, sterk en duurzaam. Dankzij deze fysieke eigenschappen is het eenvoudig te verwerken en toe te passen zonder kostbare constructies of materialen. De panelen zijn ook geschikt om te bedrukken.

Om een aantal redenen is PET vilt de ideale oplossing voor de huidige vraag naar duurzame materialen. Zonder te hoeven kiezen tussen flexibiliteit, vorm of kleur.


 

sound off


Sound off

Sound off is een akoestisch plafondsysteem ontworpen door Gotessons, dat een reeks hangende cirkels biedt om geluid in een ontvangstruimte te absorberen en toch discreet te blijven. Sound off is verkrijgbaar met of zonder verlichting, afhankelijk van uw wensen.


snowpouf acoustique


SNOWPOUF

Comfortabele geluidsabsorberende elementen, bekleed met Snowsound Fiber 3 Melange stof, met interne vulling van geluidsabsorberende technopolymeren en houtmateriaal. De Snowpouf collectie omvat poefs in verschillende maten en een salontafel met een licht eiken tafelblad. Snowpouf is gemakkelijk te verplaatsen dankzij een elegante stoffen riem. Snowpouf, in de versies eenzitter, ovale tweezitter en kleine tafel, is nu verkrijgbaar gestoffeerd in de nieuwe Snowsound Fiber 12 ECONYL® stoffen.

Découvrir