Vergadertafels

elke activiteit heeft zijn eigen ontmoetingsruimte

Om u te inspireren, presenteren wij u een selectie van modulaire en aanpasbare sets voor uw vergaderzalen, directiekamers en conferentiezalen. De connectiviteit van sommige oplossingen zal beantwoorden aan de nieuwe verwachtingen van de opleidings- en vergaderruimten van morgen. De combinaties van tafels, kleuren, vormen, maten en normen zijn eindeloos, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom of om contact met ons opnemen. Wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

HAN

Han vergadertafels zijn esthetisch verfijnd en licht van gewicht. Met de Han collectie kunt u zowel kleine vergadertafels als grote vergaderzalen creëren

Verzoek om inlichtingen


CASUS

Als u uw vergaderzalen wilt uitrusten met een rechthoekige, tonvormige, ovale of eliptische tafel, dan is Casus uw oplossing. Gebaseerd op een dragende structuur en aangepaste poten, bieden wij een ruime keuze aan afmetingen en afwerkingen.

Verzoek om inlichtingen

DOCK

Dock is een lange elegante houten tafel met een stalen frame dat boven de tafel doorloopt. Op het frame kunnen meerdere lampen worden bevestigd. Deze combinatie creëert een intieme sfeer.

Verzoek om inlichtingen

Reverse

Hier in cement, Reverse is een collectie van tafelpoten met een centrale kolom in 100% recycleerbaar polyethyleen. Het onderstel Reverse is een icoon van elegantie en structurele stabiliteit, met de mogelijkheid om te worden gecombineerd met vele verschillende afwerkingen en verschijningsvormen van het tafelblad.

Verzoek om inlichtingen

Pigreco

Bij Pigreco is de tafel de hoofdrolspeler in de ruimte, fascinerend door zijn eenvoud, functioneel door zijn afmetingen.
De strengheid van de grote balk zonder tussenpoot brengt orde en netheid over en geeft de omgeving een sterke en exclusieve persoonlijkheid.
Vergadertafel B. 3200 D. 1600 H. 765 mm. Houten en metalen poten, wit blad, 30 mm of 14 mm dik.

Verzoek om inlichtingen

TOA 

Toa is een tafel die de technisch-industriële taal op evenwichtige wijze combineert met de decoratieve taal, waardoor een functioneel en expressief product tot leven wordt gewekt. Licht en essentieel, wordt hij gekenmerkt door een solide structuur in gegoten aluminium. Het kenmerkende element zijn de taps toelopende brugpoten van gegoten aluminium die, dunner aan de basis, breder worden naar de top toe en onder het schap in een "T"-vorm overgaan.
Toa is verkrijgbaar in verschillende breedtes en dieptes en in een brede waaier van afwerkingen.

Verzoek om inlichtingen

level

Is het een sofa of een tafel? Door het niveau kunt u het zowel als vergadertafel gebruiken en aan de andere kant aan de zijkant van de tafel zitten. Zo kunt u tijdens vergaderingen een andere sfeer creëren.

Verzoek om inlichtingen

TALK

Tray samenstelling met dwarsbalk om het aantal poten te beperken.
Opstelling in verschillende vormen voor 4 tot X personen


Verzoek om inlichtingen

FORUM

Een zwarte en chromen poot, gemengd om verschillende tafelvormen te creëren, vormt de basis van de Forum tafel. Deze tafel is verkrijgbaar als rechthoekige tafel, ronde tafel of videoconferentietafel en biedt verschillende afmetingen en afwerkingen voor het bovenblad in hout- of kastdecor.

Verzoek om inlichtingen

pING

De ping-pong vergadertafel. Ping is een tafel die je energie zal geven. Hier combineer je beweging met ontspanning, werk met plezier. Aan deze tafel kunt u samenkomen, eten, lezen, spelen en sporten. Daag uw collega's uit tijdens uw pauzes.

Verzoek om inlichtingen

CONVO

Onze Convo vergadertafel, ontworpen door Jehs + Laub, brengt kleine en grote groepen mensen samen en stimuleert conversatie. Vergaderen of samenwerken - de organische vormen van Convo zorgen ervoor dat mensen bij elkaar zitten in plaats van naast elkaar

Verzoek om inlichtingen

PEGASO cemento

Heldere aluminium structuur. Het bestaat uit vier monoblokpoten van gegoten aluminium en een buisvormige dwarsbalk. Bovenblad van composietmateriaal met betonnen afwerking. Gemaakt in Italië

Verzoek om inlichtingen

I Decide

Specifieke oplossing voor Raadszalen, waarvoor hoogwaardige communicatie, audiovisuele integratie en connectiviteit vereist is

Notable

NoTable combineert technologie met verfijnd design, en kracht met lichtheid. Ergonomie, aanpasbaarheid en maatwerk zijn altijd de gemene deler geweest van de ICF-collecties: nu zijn de nieuwe tafelprogramma's verstelbaar en transformeerbaar om de werkomgeving zo aangenaam mogelijk te maken, zowel uit esthetisch als uit praktisch oogpunt.

Verzoek om inlichtingen

PLANO

De Plano tafel heeft twee basisonderstellen (vierkant of rond) om een rechthoekige of langwerpige vorm te creëren.

Verzoek om inlichtingen

Unitable

Met de verbindingsstukken kunnen liggers en voetstukken onder verschillende hoeken worden samengevoegd om een breed scala aan configuraties te creëren.

Verzoek om inlichtingen

ALEO Réunion

Met het Aleo-programma kunnen tafels van verschillende afmetingen met één of meer bladen worden gecreëerd, dankzij de onderstelstructuur en de verschillende bladafmetingen. De U- of O-poten onderstrepen de elegantie van deze oplossing.

Verzoek om inlichtingen

DV 401

Nieuwe DV401 meubelmodule voor videocommunicatie, bestaande uit een zelfdragende structuur, ontworpen voor de integratie, op verzoek, van multimedia-apparatuur, inclusief startapparatuur. Verkrijgbaar in twee hoogtes: 74 en 107 cm.

Verzoek om inlichtingen

ceka meeting

Ronde tafel op een ronde voet of 5-puntige ster naargelang uw wensen en afmetingen.
Diameter van 60 tot 160 cm.

Verzoek om inlichtingen

TURN 4

Geef uw vergaderingen een boost met deze tafel op wieltjes, in hoogte verstelbaar van 74 tot 110 cm. Waarom altijd zittend vergaderen?

Verzoek om inlichtingen

I-Move

Modulaire verbindingszuilen geïntegreerd in een reeks klap- en roltafels. Flexibiliteit, inclusief bekabeling, met weinig inspanning.

Verzoek om inlichtingen

ARKI WOOD

De Arki tafel met licht eiken poten is verkrijgbaar in wit, zwart of zwart FENIX.

Verzoek om inlichtingen

ARKI

Met zijn 6 mm dikke blad en V-vormig onderstel biedt deze tafel een elegante oplossing voor uw vergader- of restauranttafels. Verkrijgbaar in verschillende vormen en maten en met een witte, zwarte of zwarte FENIX (Nano tech) top.

Verzoek om inlichtingen

ARKI HIGH

De Arki-tafel, die zo succesvol is gebleken als vergadertafel, is nu verkrijgbaar in verschillende vormen en maten.
Hij is nu verkrijgbaar als hoge tafel (H110), idealiter in combinatie met de collectie PEDRALI-krukken. Deze tafel zal uw ontspannings- of cateringruimte vervolledigen.

Verzoek om inlichtingen

I A M

Verstelbaar, mobiel en verbonden vergaderbureau

Verzoek om inlichtingen

I-See 

Op maat gemaakte vergadertafel met integratie van diverse aansluitingen in het tafelblad

Verzoek om inlichtingen

JOIN

Mobiele videoconferentie module voor 1 tot 3 personen. Zuil voor schermhouder, aansluitdoos en tafelstandaard. Ook verkrijgbaar op wielen

LINE

Modulaire tafels met ronde of vierkante poten die aan het frame zijn gelast.

Verzoek om inlichtingen

AGENDA

Tafels met inklapbare poten.

libra

Klaptafel met een 2-delig klapblad. Gemakkelijk op te bergen en handig om af en toe een vergaderruimte te creëren.

Verzoek om inlichtingen

P80-meeting

Het Intensive vergadertafelsysteem biedt oplossingen voor verschillende behoeften en technische eisen. Voor een gemakkelijk kabelbeheer: brede horizontale kabelgoot, totempaal voor verticale toevoer. Als optie kan de kabelgoot worden vergroot om plaats te bieden aan een overheadprojector gemonteerd op een arm/kompas, die na gebruik volledig in de tafel verdwijnt. 

Verzoek om inlichtingen

CX3200

We hebben allemaal graag een keuze. Het ontwerpen van de ruimte volgens de specifieke behoeften van de klant is een standaard. Het CX 3200 tafelsysteem is veel meer dan een standaard. De oplossingen die het biedt, maken het veranderen van de indeling van een conferentie- of trainingsruimte ongelooflijk eenvoudig. De verscheidenheid aan oplossingen en combinaties die het systeem mogelijk maakt, is verbazingwekkend. Dankzij zijn flexibiliteit kan hij elke dynamische verandering in de omgeving opvangen.

Verzoek om inlichtingen

Barra work

Barra combineert formele reductie met constructieve logica. Het tafelblad, dat lijkt te zweven, rust op twee massief houten middenrails die het tafelblad ondersteunen en aan hun uiteinden de twee paar poten. De ruimte tussen de twee rails wordt gebruikt voor het verbergen van de kabelgoot en de elementen die nodig zijn voor de multimedia-apparatuur. De tafels zijn hoofdzakelijk geschikt voor vergaderzalen. Maar Barra Work kan ook worden gebruikt als universele werktafel of teamwerkplek.

Verzoek om inlichtingen

TEMPEST

Inklapbare tafels met in de poot verborgen wielen.

Verzoek om inlichtingen

TURN 2

Inklapbare tafels op wieltjes. Zwarte epoxy afwerking met verchroomde voetstukken.

Verzoek om inlichtingen

Labda

Son impressionnant plateau abattant et sa structure robuste et aérienne font de Labda Fliptop la table idéale pour les espaces aux configurations changeantes. Labda Fliptop s’encastre lors du stockage, pour un gain de place optimal. Le mécanisme fliptop, très facile à utiliser, permet de configurer et déplacer les tables très rapidement. Le voile de fond, disponible en option, renforce le caractère fonctionnel de cette table. Elle est idéale pour les salles de conférence et de réunion.

Verzoek om inlichtingen

PLIANA

Tables pliantes sur pieds ronds ou carrés. Idéales pour la flexibilité, le rangement aisé que ce soit sur chariot ou empilées. En option, roulettes cachées dans le pied rond

Verzoek om inlichtingen

Présentation

TEMO

De multiples dimesnions et deux version de piétement font du programme TEMO Fliptop la table idéale pour les espaces aux configurations changeantes.  Le voile de fond, disponible en option, renforce le caractère fonctionnel de cette table. Elle est idéale pour les salles de conférence et de réunion.

Verzoek om inlichtingen