Alcoves

gesloten ruimtes...om zich te concentreren of te converseren in totale discretie

Om u te inspireren, presenteren wij u een selectie van mogelijke indelingen voor nissen, die gesloten ruimtes in uw bedrijf. De combinaties van kleuren, vormen, maten en normen zijn eindeloos, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom of om  contact met ons opnemen voor de inrichting van uw werkruimte. Wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden.


TOO a PICNIC Hide

NU in onze showroom!

Alkoof ontworpen voor informele vergaderingen. Dankzij zijn hoogte van 160 cm. Dankzij de geluidsisolatie kunt u discussiëren zonder te worden gestoord door omgevingsgeluiden..

Verzoek om inlichtingen


1st Class

NOW in our showroom!

1st Class oplossing voor een open en omgevingsgerichte zithoek, scheidingswand, individuele wachtruimte of gekoppeld in een rij. Wil je discussiëren of chatten door twee elementen tegenover elkaar te zetten? Het slanke frame blijft elegant en luchtig. Deze luxe bankdivider heeft gestoffeerde wanden en is verkrijgbaar in diverse kleuren en combinaties.

Verzoek om inlichtingen


Too the lounge

NOW in our showroom!

Dankzij de talrijke modules van TOOtheLOUNGE kunt u werkruimten creëren naargelang uw beschikbare ruimte. Het werkblad is in hoogte verstelbaar en schuift bovendien om zijn as, zodat het dichter bij u kan worden gebracht wanneer u zit. Een opbergmeubel kan ook in het meubilair worden geïntegreerd.

Verzoek om inlichtingen


SmallRoom plus

Smallroom is een bank die past in het succesvolle O2asis initiatief. Smallroom kan samen in verschillende modules of alleen worden gebruikt. Het ontwerp van Smallroom wordt gekenmerkt door een "doos" aan de zijkant die kan worden gebruikt om planten te plaatsen of als werkblad met optionele voedingsapparatuur. Smallroom is verkrijgbaar met verschillende rug- en zijhoogtes, die de architect de mogelijkheid bieden om omgevingen te creëren die de aandacht trekken, dankzij de verschillende afmetingen.

Verzoek om inlichtingen


BEATNIK

Met het Beatnik-station kunt u een pauze inlassen om te bellen of naar muziek te luisteren. Handsfree communicatie en conferentiegesprekken zijn mogelijk dankzij de geïntegreerde iPad-houder (optioneel)

Verzoek om inlichtingen


chat loop

"Chat Loop" werd ontworpen met het oog op een betere gebruikerservaring in open ruimten, om "luide" telefoongesprekken aan te moedigen. Het doel was materiaal te gebruiken dat als "afval" wordt beschouwd - gemaakt van gerecycleerde plastic flessen.

Verzoek om inlichtingen


RONDO LUNGO

Rondo kan met elke stof bekleed worden. Om een optimaal akoestisch effect te bereiken, adviseren wij een stof met de juiste akoestische eigenschappen. Verschillende stoffen voor de achterkant van de muur op aanvraag.

Verdere specificaties zullen binnenkort volgen. De Rondo Longo wordt momenteel vernieuwd.

Verzoek om inlichtingen


The HALF HUT

Compact en gemakkelijk te verplaatsen, met deze halve "hute" met zitbanken kunt u uw vergaderruimtes organiseren. In combinatie met de "Pocket table" beschikt u zelfs in kleine ruimtes over een ontspannings- of wachtruimte.

Verzoek om inlichtingen

KONTEX (2+2)

De KONTEX 2+2 alkoof collectie zal u verleiden met zijn moderne en originele design. Verkrijgbaar in één of twee kleuren, met of zonder tafel en ook met een optionele dubbele USB-aansluitdoos.

Verzoek om inlichtingen


Kendo

Een reeks fauteuils en sofa's met gelakte stalen poten en bekleding in één of twee kleuren. De versies met middelhoge en hoge rugleuning creëren niet alleen ontmoetings- en werkruimten, maar bieden ook een uitstekend akoestisch comfort.

Verzoek om inlichtingen


CUBE SOLO

De CUBE SOLO-loungestoel is een ideale optie voor een telefooncel in pod-formaat wanneer een ruimte als een kamer nodig is, maar een kamer te volumineus is. Deze beschutte ligstoel voor één persoon biedt visuele privacy in een aangename en comfortabele akoestische omgeving.

Verzoek om inlichtingen


ROLL IN

ROLL IN is een werkstation op wieltjes dat een praktisch toevluchtsoord biedt voor wie zich in afzondering moet concentreren.

Dit werkstation is ideaal voor thuis, kantoren, scholen, bibliotheken en co-working ruimtes.

Verzoek om inlichtingen


Rondo Uno

Rondo kan met elke stof bekleed worden. Om een optimaal akoestisch effect te bereiken, adviseren wij een stof met de juiste akoestische eigenschappen. Verschillende stoffen voor de achterkant van de muur op aanvraag.

Verdere specificaties zullen binnenkort volgen. Op dit moment wordt de Rondo Uno vernieuwd.

Verzoek om inlichtingen


RONDO Quatro

Rondo kan met elke stof bekleed worden. Om een optimaal akoestisch effect te bereiken, adviseren wij een stof met de juiste akoestische eigenschappen.

Verdere specificaties zullen binnenkort volgen. De Rondo Quatro wordt momenteel vernieuwd.

Verzoek om inlichtingen

Stripes

De Stripes collectie biedt een verscheidenheid aan banken, fauteuils en elementen in verschillende maten en hoogten, die kunnen worden gecombineerd in vele vormen en composities. Stripes wordt gekenmerkt door de typische horizontaal gestreepte bekleding en is een gecertificeerd geluiddempend product. Het kan ook worden uitgerust met stopcontacten. USB en verlichting. De bekleding kan bestaan uit stof, leder en kunstleder.

Verzoek om inlichtingen

Room-in-Room

Beatnik Room-In-Room is een kant-en-klare oplossing voor kantoortuinen, coworking-ruimtes en grote ruimten die audiovisuele privacy bieden voor vergaderingen, webconferenties of gewoon privé contemplatie. En bovenal, een onderscheidend object dat karakter brengt in elke omgeving.

Verzoek om inlichtingen

THE HUT

Het nieuwe meubelconcept "de hut" integreert perfect in de bestaande lokalen een plaats voor verschillende situaties. Meta-fora als basis voor netwerken en ontmoetingspunten. Aan de basiscompositie kan ook een glazen wand met een deur worden toegevoegd.

Verzoek om inlichtingen

Video

CrossBOX - S1

Compacte akoestische ruimtecompositie voor één persoon. Ideaal voor afzondering in landschappen met de mogelijkheid om later te worden verplaatst. Eenvoudige plug and play. In te richten versie, hoge of lage plank. Witte structuur, antraciet tapijt op de vloer, NEOTEX paneel volgens afwerking.

Verzoek om inlichtingen

CROSSBOX - M2

Akoestische ruimte samenstelling voor 4 personen. Ideaal voor afzondering in landschappen met de mogelijkheid om later te verhuizen. Eenvoudige plug and play. Uitvoering in te richten of inclusief tafel en banken. Witte structuur, antraciet tapijt op de vloer, NEOTEX paneel volgens afwerking.

Verzoek om inlichtingen

CROSSBOX - M1

Akoestische ruimte samenstelling voor 2 personen. Ideaal voor afzondering in landschappen met de mogelijkheid om later te verhuizen. Eenvoudige plug and play. Uitvoering in te richten of inclusief tafel en banken. Witte structuur, antraciet tapijt op de vloer, NEOTEX paneel volgens afwerking.

Verzoek om inlichtingen


POD PHONE SMALL

POD PHONE SMALL is een bureautelefoonbox die de privacy van telefoongesprekken in open ruimtes en kantooromgevingen verbetert. Ondanks zijn compacte formaat verliest deze telefooncel zijn gevoel voor ruimte en visuele bescherming niet. De POD PHONE SMALL telefooncel kan zonder wijzigingen aan bestaande structuren of muren worden geïnstalleerd, en ook op een andere plaats weer worden gemonteerd.

Verzoek om inlichtingen


pod SAFE

POD SAFE biedt zijn gebruikers een ontmoetingsruimte die door glas in twee veilige zones is verdeeld. Deze twee afzonderlijke veilige zones zijn voorzien van een onafhankelijk ventilatiesysteem om een gezonde luchtruimte voor de gebruiker te creëren.

POD SAFE kan bijvoorbeeld worden gebruikt om cliënten te ontmoeten in kantooromgevingen (zoals sociale diensten, belastingkantoren en werkloosheidskantoren) of familieleden in verpleeghuizen of ziekenhuizen.

POD SAFE is uitgerust met een bewegingsdetector en een controle-eenheid die automatisch de ventilatie en de verlichting inschakelt wanneer u de POD-ruimte binnenkomt. Als de ruimte niet in gebruik is, schakelt de bedieningseenheid de ventilatie en de stroomvoorziening uit.

In overeenstemming met de toegankelijkheidsnormen kan in de POD een rolstoelhelling worden geïnstalleerd, evenals een reservering voor de automatische deur. POD borden kunnen aan alle POD's bevestigd worden.

Verzoek om inlichtingenPOD OFFICE MEETING

De geluiddichte desktop pod, POD 3, is perfect voor kleine vertrouwelijke vergaderingen, brainstormsessies en videoconferenties. De isolerende structuur van de discussieruimte biedt een uitstekende akoestische bescherming tegen storende geluiden. De POD kan worden geïnstalleerd zonder bestaande structuren of muren aan te passen en is ideaal voor aanpasbare werkruimten omdat hij op een andere plaats weer in elkaar kan worden gezet.

Verzoek om inlichtingen


Pavillion

Het Bricks modulaire systeem vormt de basis van Bricks Pavilion. Pavilion is een uitstekend voorbeeld van de infinieke combinaties die met Bricks Wall kunnen worden gemaakt. Er kunnen verschillende paviljoens worden gemaakt met standaard bakstenen muren, zoals cirkels en vierkanten. Deze ontwerpen kunnen gemakkelijk worden gecombineerd met de Bricks zitelementen. Het Bakstenen Paviljoen is perfect voor kleine vergaderingen, maar ook ideaal voor een privégesprek of een rustig moment. Paviljoen kan worden ontworpen met geïntegreerde verlichting en elektrische punten.

Verzoek om inlichtingen


Container pod

Een volledig geïsoleerde zaal voor vergaderingen met een uitstekende akoestiek.

Verzoek om inlichtingenBoston Phonebooth


De Boston telefooncel biedt vele mogelijkheden. Een privéplek in het open kantoor om te telefoneren, te lezen, te concentreren of te werken. Het werkt als een stand-alone eenheid, een paar of in lijn met meerdere Boston telefooncellen. De basisconfiguratie kan worden aangevuld met een zijaanbouw, een verlengd bureau, een whiteboard en bovenkasten. Zelfs de zitplaatsen kunnen in de wanden worden geïntegreerd.

Verzoek om inlichtingen


 THE CABIN

Deze "hut" zal u een gevoel van isolatie en geluidsisolatie geven, een beetje zoals een hut verloren in het bos. De wanden zijn opgebouwd uit verschillende scheidingswanden bestaande uit een houten frame en 50 mm dikke akoestische panelen bekleed met een gelamineerde schuimstof om de ideale geluidsomgeving te creëren. Onze verstelbare poten compenseren oneffen vloeren. De cabine heeft geen dak, maar dankzij de hoge wanden kan het plafond van de ruimte op verschillende manieren worden gebruikt. Waarom combineert u het niet met het Nivå akoestisch plafondpaneel? Of hang een Sound Off paneel met verlichting aan het plafond voor een twee-in-één oplossing? De cabine is verkrijgbaar in twee maten. De ingang bestaat uit een glazen deur die gemakkelijk in de muur schuift en gemakkelijk kan worden gesloten met een handvat van roestvrij staal.

Verzoek om inlichtingen


 Capsule

La forme et la fonction de Capsule s’inspirent d’un cocon offrant confort, innovation et sentiment de sécurité. La designer Kateryna Sokolova a conçu le siège Capsule afin de répondre aux besoins croissants de concentration et d’intimité dans les bureaux.

Dans les vastes environnements de travail, Capsule est un objet élégant permettant de créer de l’intimité sans pour autant se couper du reste du bureau. Ainsi, il est par exemple possible de téléphoner et de lire sans être dérangé. Capsule possède un autre avantage non négligeable : il absorbe le bruit environnant, ce qui profite à l’acoustique de l’espace.

Verzoek om inlichtingen