receptiebalies

een onthaal dat uw imago weerspiegelt

Om u te inspireren, presenteren wij een selectie van receptiebalies en kantoormeubilair. De combinaties van kleuren en vormen zijn eindeloos, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom of om contact met ons opnemen voor de inrichting van uw werkruimte. Wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Twist

Twist-receptie is een bureau met een gebogen multiplex front. Het is voorzien van een in hoogte verstelbaar bovenblad met behulp van een passende bedieningseenheid. Elke module is een microbureau dat kan worden opgenomen in open space-omgevingen en dat de werkruimte tegelijkertijd op een functionele en esthetisch aangename manier organiseert.

Verzoek om inlichtingen

Cockpit 2.0

Het interieur is een universeel modulair systeem voor werkruimten met een hoog aandeel aan persoonlijke communicatie. Zijn specialiteit: perfecte integratie van de geheugenruimte in de manoeuvreerruimte.

Verzoek om inlichtingen

TERA

Mdd Tera verleidt u met zijn mysterie en elegantie. Het Mdd aanrechtblad kan in 3 kleuren worden gekozen: eiken, wit of walnoot. Aan deze basistoonbank kunt u een hoekelement of een open element toevoegen om de gewenste grootte te bereiken. U kunt uw receptiebalie ook versieren met een verlicht led-blad.

Demande d'informations

JUMBO

Jumbo Bar en Corner worden gekenmerkt door lichtheid, stevigheid en een sterke visuele impact, waardoor ze geschikt zijn voor elke buitenomgeving.

Verzoek om inlichtingen

LINEA

Linea's eenvoudige lijnen en lichtheid zijn genoeg om uw ontvangstruimte stijl te geven. LED's onderstrepen het minimalistische karakter van het model.

Verzoek om inlichtingen

VALDE

Valde: Aantrekkelijk en zeer subtiel, dankzij een combinatie van kostbare materialen: glas, aluminium en glanzend laminaat.

Verzoek om inlichtingen

ORGANIC

Organische, natuurlijke vormen geaccentueerd door de verlichting van lichtbuizen en gecompleteerd door een glazen blad.

Verzoek om inlichtingen

WAVE

 Lichtheid, organische vorm, elegantie en eenvoud. De nieuwe WAVE bank betovert met zijn subtiele design dat doet denken aan het zachte rollen van de golven op de oceaan. Het karakter van het product wordt onderstreept door het onderstel van geborsteld aluminium en het bovenblad van Lacobel-glas. De voorzijde van de bank is verkrijgbaar in vier kleuren: wit, blauw, oranje en groen.

Verzoek om inlichtingen

LUX

Lux staat voor licht en minimalisme.

Het vertegenwoordigt de grootste uitdrukking van elegantie voor de ontvangstruimte en kan worden aangepast met hoogwaardige afwerkingen zoals Fenix en glaskeramiek. Dit Bralco meubilair zal uw bezoekers een gedistingeerd welkom geven.

Verzoek om inlichtingen

ALPA

 De nieuwe ALPA bank herinnert aan de alié ijssalon aan elegantie en eenvoud. Het karakter van het product wordt onderstreept door het onderstel van geborsteld aluminium en het bovenblad van Lacobel-glas. De voorzijde van de bank is gemaakt van wit glas met achtergrondverlichting. LED-verlichting in het onderste gedeelte

Verzoek om inlichtingen

ZIG - ZAG

Speel met kleurcodes met de LED-bediening van deze toonbank en voeg een dimensie toe aan uw receptie. De ZIG-ZAG bank betovert met zijn verrassend design

Verzoek om inlichtingen

OVO


Ovo is een receptiebalie die het mogelijk maakt om kleine ruimtes goed in te delen. Dankzij de verlaagde toonbank is het gemakkelijk om met de klant te communiceren. Het is een efficiënt werkstation en ontvangstmodel. Dankzij de uitbouw en de opbergruimte kunt u uw computer of vertrouwelijke documenten verbergen. Afmetingen 154,8 x 85 x 115 cm.

Verzoek om inlichtingen

FORO

De unieke vorm van het Foro bureau creëert een ruimte met een uitzonderlijk karakter. Het kleurengamma zorgt voor een prachtig contrast.

Verzoek om inlichtingen

Welcome

De receptiebalie voor het onthaal op kantoor is een geheel van componenten die kunnen worden georganiseerd en gepersonaliseerd volgens de individuele situaties en de specifieke behoeften van de klanten: hotels, agentschappen, kleine studio's of grote multinationale ondernemingen vinden bij de receptiebalie een zeer gepersonaliseerd antwoord.

Verzoek om inlichtingen

SMARTY

De aanvulling op uw receptiebalies, de informatieterminal.

Verzoek om inlichtingen