Receptie stoel - Lounge

de meest gezellige ruimte, om zich te concentreren of te converseren

Om u te inspireren, presenteren wij u een selectie van mogelijke indelingen voor uw lounge of coworking space, die gezellige plek in uw bedrijf. De combinaties van kleuren, vormen, maten en standing zijn eindeloos, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom of om contact met ons opnemen om je pand in te richten. We beloven dat we zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Chaise Libera STUA accoudoirs en bois


Libera

Dankzij de hedendaagse technologie zijn de houten oppervlakken nu tactiel en organisch. In navolging van Mies Van Der Rohe's uitspraak "God zit in de details" heeft Libera's frame een klassieke vorm, met details die zijn versterkt door het gebruik van state-of-the-art technologie.
Het resultaat is een stoel met een opvallend silhouet en een geweldige ergonomie. Weer een nieuwe klassieker uit de STUA collectie.

Chaise polygon Prostoria accoudoirs en bois

polygon

POLYGON is een fauteuil met originele en ergonomische lijnen, ontworpen door het collectief Numen / For Use.

Découvrir

WABAO

De WABAO collectie, ontworpen door Florent Coirier, is ontstaan uit een zoektocht naar verfijning en schoonheid. Deze collectie bestaat uit vier elementen: een chaise longue, een fauteuil, een poef en een bijzettafel en combineert elegantie, duurzaamheid en functionaliteit. De zachte, fascinerende en organische lijnen stralen warmte en harmonie uit en bieden aangenaam comfort. 

chaise cuir noir lounge Modell 1600 Girsberger

Modell 1600

Sommige meubelontwerpen zijn zo succesvol dat ze ook na tientallen jaren nog overtuigen. De vernieuwde Modell 1600 van de Zwitserse meubelfabrikant Girsberger is daar een voorbeeld van.

Découvrir


CHaise Orange Slice Artifort


Orange slice

Design by  Pierre Paulin
De Orange Slice® fauteuil van ontwerper Pierre Paulin is een van de populairste designfauteuils ter wereld. Deze iconische stoel maakt elke kamer opener, ruimer en vrolijker. Iedereen die meerdere Orange Slice® stoelen bij elkaar ziet, kan niet anders dan geraakt worden door de speelsheid van de compositie.

Découvrir

Chaise slim lounge dossier bas

Slim lounge low

Kleine draaifauteuil met automatische herpositionering, voet met 4 sterren. Onderstel in gelakt, gepolijst of verchroomd gegoten aluminium. Schaal van gestanst polyurethaan en metalen frame, met rugleuning van gelakt kunststof of bekleed met stof Camira of Kvadrat of leer Pelle Frau.

Découvrir


Chaise Dunas dossier haut Inclass

Dunas

De Dunas fauteuil kan gemakkelijk worden gebruikt in wachtruimtes om te praten, te wachten of gewoon te lezen.

Découvrir

Chaise Libel lounge


LIBEL

Design by René Holten
Libel is een elegante, sculpturale en uitnodigende fauteuil van ontwerper René Holten. Holten: "Een goed ontwerp moet een eigenheid hebben die mensen aantrekt.
Kenmerkend zijn de speelse lijnen in combinatie met een felgekleurde stof. Libel is een blikvanger in vergaderzalen en kantoren, hotels en restaurants, maar ook in huis.


Chaise Soft Facet artifort

SOFT FACET

Design by Scholten & Baijings
Soft Facet is een comfortabele en uitnodigende loungestoel die opvalt door zijn rijke detaillering. De open, uitnodigende vorm lijkt op een zachte omhelzing van gestikte geometrische stof, die uitnodigt om achterover te leunen, te ontspannen en te dagdromen. Dit gevoel wordt versterkt door het feit dat de volledige contour van de houten kuip is opgevuld met schuim, wat zachte ondersteuning biedt voor het lichaam, de nek en het hoofd en zich comfortabel aanpast aan de zithouding van de gebruiker.

Découvrir

Chaise Nube Stua gris foncé

nube

Het ontwerp van de Nube-stoel combineert de strenge orthodoxie van hedendaagse ruimten met de vormen van het menselijk lichaam. De buitenkant van de Nube-stoel bestaat uit vlakke, parallelle delen, terwijl de zitting gebogen is als een nest. De zacht gevormde zitting en rugleuning vormen een schelp. De rondheid van de zitting nodigt uit tot visueel comfort vóór fysiek comfort.

Chaise Aril Casala

Aril

Aril, een echt toonbeeld van lichtheid, is een flexibele stoel die verder gaat dan een eenvoudige kruk. De rugleuning is een elegante interpretatie van een cape. Met zijn strakke ontwerp past Aril perfect in elke ruimte. Zijn compacte uiterlijk verbergt een royaal zitcomfort. Aril is een elegante toevoeging aan elk interieur.

Découvrir

Chaise Danesa Mobles114

Danesa

Danesa, ontworpen door JM Massana en JM Tremoleda, is een zeer comfortabele fauteuil geïnspireerd op Scandinavische ontwerpen met een sterk hedendaags en tijdloos accent.


Chaise Capsule Casala

CAPSULE Lounge

Capsule Lounge heeft een meer open karakter dankzij de halfronde vorm, waardoor het ideaal is voor vergaderingen en informele uitwisselingen. Het iconische ontwerp geeft elke ruimte een warme, moderne sfeer.

Découvrir

Arca rockingchair


ARCA Rockingchair

Verkrijgbaar in 3 versies die gecombineerd kunnen worden met een groot aantal basistypen. De familie bestaat uit Lounge, Small en Mini versies om aan elke behoefte te voldoen, afhankelijk van het type omgeving, van de wachtkamer tot de ontspanningszone, van de informele vergaderruimte tot de vergadertafel, met behoud van stilistische consistentie tussen omgevingen..

Découvrir 

Slim lounge alias chaise lounge

Slim lounge high

Stoel met "T" ( of "Y" ) gevormde armleuningen, draaivoet met automatische herpositionering met 4 armen. Onderstel van gelakt, gepolijst of verchroomd gegoten aluminium. Kuip van gestampt polyurethaan en metalen structuur, met rug van gelakt kunststof of bekleed met stof Camira® of Kvadrat®.

Découvrir

Kimera Kastel fauteuil d'accueil

kimera

Design directiestoel met hoge of lage rugleuning, kuip met kunstlederen of lederen bekleding in vele kleuren. Verschillende sokkels (polypropyleen, aluminium, gelakt aluminium, enz.) Synchroonmechanisme in verschillende standen of eenvoudig permanent contact.

Découvrir

Kontrapunkt chaise avec rpose pied en cuir prostoria

Kontrapunkt

Het ontwerp van de Kontrapunkt, een stoel die kan worden omgebouwd tot relaxfauteuil, verkent de mogelijkheid om een alternatief te creëren voor het standaardtype van de omslachtige relaxfauteuil. Dit is bereikt door armsteunen te gebruiken als onderdeel van het innovatieve mechanisme dat de been-lift in de juiste stand houdt en de rugleuning kantelt. De ultieme comfortbeleving kan verder worden gematigd door verenlagen en hoogteverstellingen voor het hoofdsteunkussen.


Glider

Een royale en charismatische loungestoel.
De geraffineerde details van Glider zijn vanuit elke hoek te bewonderen, zelfs vanaf de rug, waardoor deze fauteuil perfect is voor open ruimtes. 

ICF Valea lounge

VALEA Lounge

De elegantie van de aluminium structuur van deze stoel in hoge of lage rugversie.

Découvrir 

Tao Lounge True design

TAO LOUNGE 7004

In feite is het precies de T-vormige ondersteuning van de rugleuning waar we onze aandacht op hebben gericht. Het concept is duidelijk gebaseerd op het herstel van een klassieke stijl, typisch voor het design van de jaren 50 en 60. De twee houten schalen verbonden door het metalen frame zijn een beeld dat we ons allemaal herinneren, van alledaagse voorbeelden zoals schoolstoelen en Scandinavische bistrostoelen tot de onsterfelijke meesterwerken van Eames.

Découvrir

Moon artifort fauteuil

Moon

Met zijn comfortabele, luxueuze uitstraling en ergonomische zittingen is Moon perfect voor verschillende ruimtes, van lobby's en bibliotheken tot hotels en kantoren, tot je eigen huis. Neem plaats. Zet om. Wacht. Lezen. Deze stoel is moderne kunst die een gevoel van geborgenheid en ontspanning geeft.

Découvrir 

Mushroom Artifort jaune

Mushroom

Onderdeel van de permanente collectie van het Museum of Modern Art in New York. Gewoon te koop bij jou in de buurt. De Mushroom® fauteuil (F560) voor elke gelegenheid. Gevoelig maar sterk. Kunst die comfortabel blijft.

True design Fender Fauteuil

LouNGE FENDER

De emblematische Fender-armleuning heeft geleid tot een reeks fauteuils, kleine fauteuils en stoelen.

Klein, compact, omhullend en comfortabel.
Stalen structuren omhuld met zacht polyurethaanschuim, perfect voor een correcte houding en comfort na verloop van tijd, bekleed met kostbare of technische stoffen.
Geen grenzen aan stijl en toepassingen.

 Découvrir 

Canapé Gabo Casala

GABO

Deze elegante serie banken combineert privacy, goede akoestiek en ergonomisch comfort. Het Gabo-assortiment omvat een fauteuil, een chaise longue, een bank, een hoekbank, een voetenbank en een modulair programma. Gabo, verkrijgbaar met of zonder stootborden, is geschikt voor zowel huishoudelijk als professioneel gebruik. Bij Gabo Lounge wordt de zachtheid van de ronde lijnen onderstreept door een dikker zitkussen en een diepere zitting. Gabo en Gabo Lounge zijn ideaal voor entrees en receptieruimten.

Découvrir


fauteuil Omnia Inclass

OMNIA

Met zijn elegante silhouet en comfortabele karakter is Omnia zowel geschikt voor formele als informele interieurs. De toevoeging van een verbindings-/aanbouwelement en een rechthoekige opstelling maakt het mogelijk om ruimtelijke configuraties te creëren waarin, door de fauteuils aan elkaar te koppelen, het mogelijk is om een vrij, rastervormig vlak te creëren, dat vervolgens de vrijheid geeft om de oriëntatie in de gewenste richting te veranderen.

Découvrir

Incylce family true design

INCYCLE - family

De serie voetenbankjes: volledig duurzaam. 90-95% van de onderdelen die voor Incycle worden gebruikt, zijn afkomstig van post-consumer gerecycled materiaal. Een terechte bijdrage aan de circulaire economie, gezien de grote hoeveelheden gestoffeerde zitmeubelen.

Découvrir

true design DNA Curve

DNA - DNA CURVE

Geïnspireerd door de dynamische vormen van biogenetica bestaat de modulaire bank DNA uit een enkel element van gebogen houten multiplex dat op een speculaire manier in elkaar wordt gezet.

Découvrir 

 
 

 

hulp nodig?


ceka@cekabelgium.be

Afspraak maken