lounge

de meest gezellige ruimte, om zich te concentreren of te converseren

Om u te inspireren, presenteren wij u een selectie van mogelijke indelingen voor uw lounge of coworking space, die gezellige plek in uw bedrijf. De combinaties van kleuren, vormen, maten en standing zijn eindeloos, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom of om contact met ons opnemen voor de inrichting van uw pand. Wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Limun

Vloeiend design en duidelijke lijnen, ergonomie en comfort. LIMUN heeft een flatterend volume, maar geeft een visuele lichtheid door de slanke structuur waarop het rust. De ergonomisch gevormde en comfortabel gestoffeerde zitting met zijn licht oplopende armleuningen biedt steun aan rug en armen. LIMUN is de perfecte metgezel voor geconcentreerde gesprekken in lange vergaderingen, maar ook voor een gezellige discussie in huiselijke kring.

BABLED

"De inspiratie voor de vorm en compositie van de Babled chair kwam toen ik een vlinder zag leunen op een baksteen. Ik hield van het contrast tussen breekbaarheid en veerkracht. Het voltooide stuk definieert een plaats op een enigszins filmische manier. Terwijl de vloeiende lijnen van de softshell je uitnodigen om ontspannen achterover te leunen en je benen uit te steken, beschermt hij je en geeft hij je een gevoel van controle en koelte als je ronddraait en een kamer in 360 graden bekijkt," zegt Emmanuel Babled.

Verzoek om inlichtingen

Libera

Dankzij de hedendaagse technologie zijn de houten oppervlakken nu tactiel en organisch. In navolging van Mies Van Der Rohe's uitspraak "God zit in de details" heeft Libera's frame een klassieke vorm, met details die zijn versterkt door het gebruik van state-of-the-art technologie.
Het resultaat is een stoel met een opvallend silhouet en een geweldige ergonomie. Weer een nieuwe klassieker uit de STUA collectie.

Modell 1600

Sommige meubelontwerpen zijn zo succesvol dat ze ook na tientallen jaren nog overtuigen. De vernieuwde Modell 1600 van de Zwitserse meubelfabrikant Girsberger is daar een voorbeeld van.

Verzoek om inlichtingen

polygon

POLYGON is een fauteuil met originele en ergonomische lijnen, ontworpen door het collectief Numen / For Use.

Verzoek om inlichtingen

Kontrapunkt

Het ontwerp van de Kontrapunkt, een stoel die kan worden omgebouwd tot relaxfauteuil, verkent de mogelijkheid om een alternatief te creëren voor het standaardtype van de omslachtige relaxfauteuil. Dit is bereikt door armsteunen te gebruiken als onderdeel van het innovatieve mechanisme dat de been-lift in de juiste stand houdt en de rugleuning kantelt. De ultieme comfortbeleving kan verder worden gematigd door verenlagen en hoogteverstellingen voor het hoofdsteunkussen.

Online shop

ARCA Rockingchair

Disponible en 3 déclinaisons qui peuvent être combinées à de nombreuses typologies de base. La famille est composée des versions Lounge, Small et Mini pour répondre à tous les besoins en fonction du type d'environnement, de la salle d'attente à la zone de relaxation, de la zone de réunion informelle à la table de conférence, tout en maintenant une cohérence stylistique entre les environnements. .

Verzoek om inlichtingen

Ball chair

De Ball chair werd ontworpen in 1963 en voor het eerst gepresenteerd op de Meubelbeurs van Keulen in 1966. De stoel is een van de beroemdste en meest geliefde klassiekers van het Finse design en betekende Eero Aarnio's internationale doorbraak. De Ball Chair is opgenomen in de collecties van designmusea over de hele wereld en is te zien geweest in diverse films, muziekvideo's en tijdschriftcovers.

Verzoek om inlichtingen

Lou

Met LOU presenteert BRUNE® een bijzonder aantrekkelijke lounge stoel. Met zijn uitnodigende bekleding op een draaibaar onderstel in glanzend chroom is LOU omhullend en comfortabel, maar niet massief. Een modern, elegant design gecombineerd met royaal bemeten stoffering garandeert een aangename ervaring. De gebruiker kan een andere stof kiezen voor het zitkussen en de hoofdsteun en zijn eigen kleurenschema samenstellen.

Verzoek om inlichtingen

Lab XL

De comfortabele conventie van de Lab serie wordt voortgezet met de Lab XL lounge stoel. De royale en comfortabele stoel is verkrijgbaar in twee hoogtes. De zachtheid van de stoel is gecreëerd door een gewatteerde zitting. Als onderdeel van het COZY OFFICE project zal de Lab XL zetel u verbazen door zijn comfort.

Verzoek om inlichtingen

Slim lounge high

Stoel met "T" ( of "Y" ) gevormde armleuningen, draaivoet met automatische herpositionering met 4 armen. Onderstel van gelakt, gepolijst of verchroomd gegoten aluminium. Kuip van gestampt polyurethaan en metalen structuur, met rug van gelakt kunststof of bekleed met stof Camira® of Kvadrat®.

Verzoek om inlichtingen

kimera

Design directiestoel met hoge of lage rugleuning, kuip met kunstlederen of lederen bekleding in vele kleuren. Verschillende sokkels (polypropyleen, aluminium, gelakt aluminium, enz.) Synchroonmechanisme in verschillende standen of eenvoudig permanent contact.

Verzoek om inlichtingen

Trifidae

TRIFIDAE is een productfamilie die drie verschillende types fauteuils omvat die zijn ontworpen op basis van dezelfde typologische en formele bron. De rotatie van drie structurele basiselementen tijdens het gebruik doet denken aan het sluiten en bloeien van bloemknoppen. Dit kenmerk, samen met zijn driedelige stervorm, vormde de inspiratie voor de botanische naam van de collectie.

Verzoek om inlichtingen

Beatnik

Beatnik Sound Station Chair is voorzien van een hoogwaardig Bose 2.1-systeem met een ingebouwde subwoofer onder het zitgedeelte. De satellietluidsprekers bevinden zich aan de bovenkant van de stoel, waardoor een systeem ontstaat dat draadloos verbinding maakt met uw mobiele computer, tablet of laptop via Bluetooth of Apple AirPlay-technologie.

Verzoek om inlichtingen

too the lounge

Programma om zittende werkplekken te creëren met elektrisch in hoogte en diepte verstelbare schuifplanken om de planken dichter bij elkaar te brengen wanneer men op de bank zit.

Ideaal om een ontspanningsruimte binnen een werkruimte te creëren.

Verzoek om inlichtingen

Moment, easy chair

Moment is een stoel die verschillende soorten activiteiten ondersteunt, zoals het lezen van een krant, werken of een lichte maaltijd nuttigen. De plank kan naar binnen worden gedraaid om aan een computer te werken of naar buiten om documenten of een kopje koffie op te zetten.

Verzoek om inlichtingen

Slim lounge low

Kleine draaistoel met automatische herpositionering, 4-ster onderstel. Onderstel van gelakt, gepolijst of verchroomd gegoten aluminium. Kuip in geperst polyurethaan en metalen structuur, met rug in gelakt kunststof materiaal of gestoffeerd in Camira® of Kvadrat® stof of Pelle Frau® leer.

Verzoek om inlichtingen

Dunas

De Dunas fauteuil kan gemakkelijk worden gebruikt in wachtruimtes om te praten, te wachten of gewoon te lezen.

Verzoek om inlichtingen

DUNE

Dune, ontworpen door de Zweedse designstudio Front voor Offecct, biedt een opwindend nieuw antwoord op de steeds veranderende behoeften van onze werkplekken en openbare ruimten. Dune is ontwikkeld voor die ruimtes waar de behoefte aan informele ontmoetingen samengaat met de vraag naar ontspannen zitplaatsen.

Verzoek om inlichtingen

too a picnic

Tweezitsbank om informele vergaderingen of wachtruimtes in uw kantoor te creëren.

Verzoek om inlichtingen

lotus

Uitgerust met een tafeltje om te schrijven of op een laptop te werken, zijn deze modellen een perfecte combinatie van innovatie en functionaliteit.

Verzoek om inlichtingen

Aril

Aril est un véritable modèle de légèreté, Aril est un siège flexible qui surpasse un simple tabouret. Son dossier est une élégante interprétation d’une cape. Avec son design épuré, Aril se fond à merveille dans chaque espace. Son apparence compacte cache un confort d’assise généreux. Aril complète élégamment chaque intérieur.

Verzoek om inlichtingen

Lottus lounge

Lottus Lounge is verkrijgbaar in twee rugleuninghoogtes, op een vierpoots houten onderstel, sledemodel of draaibaar stervormig onderstel. Hij is verkrijgbaar in berken- of eikenmultiplex, volledig gestoffeerd of met een gestoffeerde zitting.

Nieuw: optie schrijftablet beschikbaar.

Verzoek om inlichtingen

Danesa

Danesa, ontworpen door JM Massana en JM Tremoleda, is een zeer comfortabele fauteuil geïnspireerd op Scandinavische ontwerpen met een sterk hedendaags en tijdloos accent.

Verzoek om inlichtingen

Satellite

Satellite is een stoel voor activiteitsgerichte ruimtes, een draaistoel voor een digitale levensstijl met een hoog comfort en ronde speelse functies.

Verzoek om inlichtingen

Montparnasse

Le GERMAN design award 2017

Geïnspireerd door kampeermateriaal en de opvouwbare mobiel van het leger, heeft Christophe Pillet de Montparnasse ontworpen, een fauteuil die even licht als kwalitatief is. Gemaakt van een high-tech textiel, Montparnasse bedenkt een esthetiek met een knipoog van elegantie.

Verzoek om inlichtingen

nube

Het ontwerp van de Nube-stoel combineert de strenge orthodoxie van hedendaagse ruimten met de vormen van het menselijk lichaam. De buitenkant van de Nube-stoel bestaat uit vlakke, parallelle delen, terwijl de zitting gebogen is als een nest. De zacht gevormde zitting en rugleuning vormen een schelp. De rondheid van de zitting nodigt uit tot visueel comfort vóór fysiek comfort.

Verzoek om inlichtingen

monk

De kuip van de fauteuil MONK bestaat uit twee platen multiplex, opgevuld met schuim met een hoge dichtheid en bekleed met stof of leer. De in de kuip geïntegreerde armleuningen zijn een eerbetoon aan retro-meubelen en geven de fauteuil een zachte toets.

Verzoek om inlichtingen

Krokus

Het moderne design, de volledig gestoffeerde zitting, de zorgvuldige afwerking, verfijnd en comfortabel: Krokus de stoel voor wachtkamer of gesprek.

Verzoek om inlichtingen

kayak

Fauteuil voor ontspanningsruimtes, wachtkamers en conversatieruimtes, met verschillende vaste en draaibare voetoplossingen.

Verzoek om inlichtingen

 


Glider

UN FAUTEUIL DE SALON GÉNÉREUX ET CHARISMATIQUE
Les détails raffinés de Glider peuvent être admirés sous n'importe quel angle, même de dos, ce qui fait de ce fauteuil un élément parfait pour les espaces ouverts.

Verzoek om inlichtingen

VALEA Lounge

De elegantie van de aluminium structuur van deze stoel in hoge of lage rugversie.

Verzoek om inlichtingen

CArIm

Rechte en elegante bank in verschillende afmetingen, soorten structuren en bekledingen.

Verzoek om inlichtingen

MESETA

De Meseta tafel heeft twee perfecte oppervlakken, het ene is het onderstel en het andere het bovenblad. Met een sterke kolom die de twee verbindt. Wat Meseta onderscheidt is het tafelblad, dat naar keuze parallel of loodrecht kan worden geïnstalleerd.

Verzoek om inlichtingen  

Moon

Grâce à son aspect confortable et luxueux et à son assise ergonomique, Moon s'adapte parfaitement à une variété d'espaces, des halls d'accueil aux bibliothèques, en passant par les hôtels et les bureaux, jusqu'à votre propre maison. Asseyez vous. Convertissez vous. Attendez. Lisez. Ce siège est un art moderne qui procure un sentiment de sécurité et de détente. 

Verzoek om inlichtingen  

Mushroom

Intégré à la collection permanente du Musée d’art moderne de New York. Tout simplement en vente á côte de chez vous. Le fauteuil Mushroom® (F560) adapté à toutes les circonstances. Sensible mais fort. De l’art qui sait rester confortable.

Verzoek om inlichtingen  

 

strain

Ondanks zijn visuele lichtheid biedt Strain het comfort dat van grote sofa's wordt verwacht, dankzij de zitting met elastische bandondersteuning, de strakke rugschaal en het ontbreken van een lendenkussen, wat ook verschillende zitmogelijkheden mogelijk maakt.

Verzoek om inlichtingen

alo

Alo is een stoel met eenvoudige en minimalistische lijnen, zowel geraffineerd als discreet. Het combineert een zitting in gevernist beukenhout met een structuur in epoxy gelakt staal met een matte afwerking. Het uiterst slanke onderstel geeft de stoel een lichte uitstraling. Deze stoel is ideaal voor privé- of openbare omgevingen.

Verzoek om inlichtingen

Nivo

Casala présente Nivo! Une table d’appoint à deux niveaux grâce à la pliure caractéristique de son plateau. C’est de là que cette élégante gamme de tables tire son nom. Nivo est disponible en table d’appoint et table basse dans plusieurs dimensions.

Verzoek om inlichtingen

 


gubi lounge tafel

Bijzettafeltje.

Verzoek om inlichtingen

Pedrera

Bijzettafeltje.

Verzoek om inlichtingen

Eclipse

Bijzettafeltje.

Verzoek om inlichtingen

 

Leaf

Bijzettafeltje.

Verzoek om inlichtingen

Abra

Bijzettafeltje.

Verzoek om inlichtingen

Lan

Bijzettafeltje.

Verzoek om inlichtingen

Tail

Bijzettafeltje.

Verzoek om inlichtingen

MArea

Marea is een veelzijdige tafel die ons kan helpen met onze laptop te werken of kan worden gebruikt voor het diner naast onze bank of fauteuil. Het werkt zelfs als een kleine eettafel.

Verzoek om inlichtingen

Online shop

Flow bowl

De samenwerking met Studio Nendo heeft geresulteerd in de serie flow bowl salontafels en inrichtingsaccessoires.
Kenmerkend voor dit project is het tafelblad, dat lijkt te versmelten met de onderliggende opbergruimte, alsof het zich niet bewust is van de minimalistische stalen structuur die het ondersteunt.
Verzoek om inlichtingen

nume

Nume is een bijzettafel die door middel van een zuiger op de gewenste hoogte kan worden gebracht.

De tafel is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

Verzoek om inlichtingen

Domomag

Ontdek dit keukenconcept binnen uw werkruimte. Deze kleine keuken zal u toelaten om alle nuttige elementen dicht bij uw werkplek te hebben.

Verzoek om inlichtingen

Font

"Font" is gebaseerd op een eenvoudige vorm met een ronde rug, die het meubel zijn grafische uitdrukking en karakter geeft, en die overigens de inspiratiebron voor zijn naam was. De uitdaging was om de juiste hoogte en zachtheid te bereiken, evenals een constructie die het mogelijk maakt om Font in een context buiten het museum te gebruiken," aldus Matti Klenell.

Verzoek om inlichtingen