sofas

comfort en ontspanning om uw zakengesprekken te verlengen

Om u te inspireren, stellen wij u een selectie sofa's voor om uw zakelijke besprekingen op een meer ontspannen en gezellige manier voort te zetten. Onmisbaar in uw coworking ruimte, de combinaties van kleuren, vormen, maten en standing zijn ontelbaar, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom of om  contact met ons opnemen. Wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Costura

Voorgevormd multiplex frame met Dacron® bekleding; Riemvering; Schuimrubberen zitkussens; Veren kussens; Gelakte aluminium poten. viscose, katoen, linnen, alpaca, nylon.

Verzoek om inlichtingen

Seam

Eigentijds en zeer design, de Seam sofa, door zijn vorm en zijn stijl met rechte lijnen, doet denken aan de horizon. De Seam sofa kan geïntegreerd worden in een hedendaags of zelfs klassiek interieur. De Seam design sofa is ultra comfortabel om op te rusten of te relaxen.

Verzoek om inlichtingen

Giro Soft

Giro Soft is een nieuw modulair sofasysteem dat het mogelijk maakt ruimtes op de meest efficiënte manier te gebruiken, met een organisch, comfortabel en gezellig karakter, ondersteund door een architecturaal onderstel met massief essenhouten sledepoten of met een geïnjecteerd aluminium frame.

Verzoek om inlichtingen

Agora

Met zijn oorspronkelijke naam in het achterhoofd is de Agora ontworpen om samenwerkings- of coworkinggedrag aan te moedigen. Hij is samengesteld uit vijf hoofdelementen en kan tegelijkertijd een bank, een legplank of een combinatie van deze eenheden zijn. Stem hem af op uw comfort en kies voor een kussen of een rugleuning. Gebruik het tafelblad voor extra comfort of een plank voor extra functionaliteit.

Verzoek om inlichtingen

Stripes

De Stripes collectie presenteert zich als een zeer veelzijdig multifunctioneel contractprogramma dankzij de verscheidenheid van de aangeboden elementen: sofa's, fauteuils en elementen in verschillende maten en hoogten, die in talloze vormen en composities kunnen worden gecombineerd. Stripes wordt gekenmerkt door de typische horizontaal gestreepte vulling en is een gecertificeerd geluiddempend product. Hij kan ook worden uitgerust met stopcontacten, USB en verlichting. De bekleding kan bestaan uit stof, leder en kunstleder.

Verzoek om inlichtingen

Grace

De meubellijn "Grace" is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van sociale en coworkingruimten en omvat een sofa, een fauteuil en twee tafels. Door een atypisch design te combineren met een minimalistische structuur, biedt de "GRACE" lijn ruimtes een puur karakter.


Verzoek om inlichtingen

3 angle

Dit meubel is speciaal ontworpen om aan uw eisen te voldoen, zowel op het gebied van kwaliteit als moderniteit. Deze eigentijdse bank is voorzien van gewatteerde kussens voor optimaal comfort en een perfecte zit. Als u moet gaan liggen, is deze bank zeker ideaal, zowel voor een klein dutje als om de nacht door te brengen.

Verzoek om inlichtingen

Match

De Match sofa is ontworpen in een zeer moderne geest met een prachtig werk op materialen en proporties. Hij is volledig bekleed met een prachtige Tundra stof, zowel zacht als resistent. De opzettelijk lage zitting en hoge armleuningen geven deze bank een zeer eigentijdse uitstraling.

Verzoek om inlichtingen

Marcus

De collectie valt op door haar comfort, tijdloosheid, design en vloeiende volumes. De benen geven het ensemble een lichte en slanke uitstraling, waardoor een bijna luchtig gevoel ontstaat.

Verzoek om inlichtingen

Meet

Het maakt niet uit of u zich in een vergaderruimte, een coworking ruimte of een lounge bevindt, de omgeving hoeft niet bevorderlijk te zijn voor slechts één soort activiteit. De technologie van vandaag heeft dit mogelijk gemaakt. Offecct wilde een bank creëren die het gevoel geeft zich in al deze omgevingen te bevinden, een comfortcentrum, met alle faciliteiten die nodig zijn om te werken, te ontmoeten en te ontspannen.

Verzoek om inlichtingen

Ondo

De lijnen van de rugleuning en de zitting vloeien samen bij de armleuningen, waardoor de Ondo sofa een golf van rust wordt. De eenvoud van de lijnen resulteert in aangename vormen en optimaal comfort. De zitting en rugleuning van de Ondo sofa lijken te golven boven het verchroomde onderstel. De sterke lijnen van deze sofa zijn tijdloos.

Verzoek om inlichtingen

Happy hour

Happy Hour is een sofasysteem dat wordt gekenmerkt door een hoge mate van flexibiliteit in definitie en gebruik. De basiszitting, verkrijgbaar in verschillende maten, kan worden aangevuld met rugleuningen met een kogel, waardoor de helling kan worden veranderd of in lijn met de armleuningen kan worden geplaatst.

design by Pietro Arosio.

Verzoek om inlichtingen

Klasse

Wachtprogramma bestaande uit een lounge stoel, een 2-zits bank en een 3-zits bank. Verkrijgbaar in twee kleuren en één kleur

Verzoek om inlichtingen

Segment

SEGMENT is een fauteuil die speelt met 45° hoeken. Dit is de fauteuilversie (ook verkrijgbaar als 2- of 3-zitsbank), maar hij kan ook worden gemoduleerd, gecombineerd met hoekbanken op een plateau met laden.

Verzoek om inlichtingen

otto

Otto is speciaal ontwikkeld voor de inrichting van communicatieruimtes zoals coworking spaces. Deze zijn meestal uitgerust met meubilair dat uitnodigt tot informele uitwisseling: fauteuils, sofa's en loungesets.

Verzoek om inlichtingen

eleven high

Compacte volumes. Strakke, essentiële lijnen. Een opvallend centraal kenmerk: de aluminium poot waaraan de kussens van de rugleuning en de armleuning zijn verankerd.

Verzoek om inlichtingen

Sofa N701

Met dit modulaire zitbankconcept van een Belgische designer kunt u aangename, comfortabele leefruimtes creëren met een zuiver design.

Verzoek om inlichtingen

Grid

De Pool studio heeft Grid ontworpen, een heerlijk chique en retro bank met een pure en grafische lijn! De eenvoudige en geometrische elementen waaruit het is opgebouwd combineren esthetiek, modulariteit en comfort.
De houten structuur met een riem wordt ondersteund door een zwart stalen buisonderstel en uitgebreid met een verwijderbaar halfrond houten schap.

Verzoek om inlichtingen

Chill out

Een systeem van poefs, salontafels en sofa's geïnspireerd door dromen, eenvoud en licht. Ideaal voor coworking of privéruimtes.

Verzoek om inlichtingen

Figura

Een nieuw, buitengewoon comfortabel sofasysteem.

Geproduceerd door Artifort.

Verzoek om inlichtingen