Armen voor schermen en accessoires

Enkele arm, dubbele arm, gereedschapsstangen, computersteunen, enz. Deze accessoires zijn een integraal onderdeel van modern ergonomisch ontwerp. Neem contact met ons op voor een showroomdemonstratie.
bras pour écran view prime simple blanc noir pince clame mural

View PRIME


Ideaal voor gedeelde kantoren, met superieur gebruiksgemak. De hoogwaardige gaslift maakt dynamische hoogteverstelling mogelijk met een vingertip, terwijl precisiegewrichten zorgen voor een optimale werking bij het aanpassen van de diepte van het scherm. Het brede bereik van de diepteverstelling maakt deze arm geschikt voor alle soorten bureaus, diep of ondiep. Een complete schermarm met een bekroond ontwerp.

ondek

bras pour écran view prime double blanc noir pince clame mural

View PRIME duo     


Minimale benodigde ruimte en maximaal gebruiksgemak. Met de twee unieke schermgeleiders kunnen gebruikers intuïtief twee schermen afzonderlijk verplaatsen, maar ze ook volledig terugduwen en nauwkeurig uitlijnen. Hoogwaardige gasveerpoten zorgen voor dynamische hoogteverstelling met een vingertip, terwijl precisiegewrichten en schermgeleiders zorgen voor een optimale werking bij het aanpassen van de schermdiepte. Een complete schermdraagarm met een bekroond ontwerp.

ondek

bras pour écran view gro pro noir blanc

Viewgo pro


De ideale oplossing voor een ergonomische werkplek. Verhoog de productiviteit en het welzijn van uw werknemers, terwijl u kostbare kantoorruimte vrijmaakt en een schoon kantoorbeleid bevordert. Viewgo Pro voldoet aan alle ergonomische normen, heeft een elegant ontwerp en een aantrekkelijke prijs. Het is eenvoudig te installeren en past op vrijwel elk bureau dankzij de top-access clip..

Décourir

bras pour écran viewlite blanc pince clame

ViewLITE 

ondek


bras pour écran view mate noir simple double blanc noir

ViewMATE duo

ondek

bras pour écran viewgo duo blanc noir pince clame mural

Viewgo Duo 

ondek

rangement de câbles nylon blanc noir

kabelgeleider 

boitier de connexion netbox juke blanc noir couleurs power usb-c

NETBOX -JUKE

boitier connexion netbox style saillie power usb-c data audio vidéo

netbox STYLE

boitier connexion netbox slim blanc noir power data usb-c audio vidéo

Netbox Slim