tweelingkantoren

voor coöperatieve of coworking-ruimtes.

Om u te inspireren, presenteren wij u een selectie van operationele, zit-sta, in hoogte verstelbare en modulaire kantoormeubelen. In kantoormeubilair zijn de combinaties van kleuren, vormen en ergonomie ontelbaar, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom in Oudergem of aan contact met ons opnemen. Wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Op-lite II Wood K

Op-Lite Bench est la solution idéale pour les bureaux modernes. Sa caractéristique distinctive est le pied carré en bois, qui ajoute de la chaleur et du naturel à l'ambiance de travail. 

agile

Natuurlijkheid, dynamiek en soberheid.

Italiaanse materialen en vervaardiging.

Pigreco Loop

Pigreco Loop heeft een snel en gemakkelijk te monteren structuur, verkrijgbaar in 3 standaard afwerkingen wit, zwart of titanium, of gelakt, - en door een centrale balk die kan worden uitgerust voor elektrificatie.

De bladen zijn verkrijgbaar in lak of melamine, 30 mm dik.

Découvrir

Pigreco

De Pigreco 4-persoons bureau bank zal zijn plaats vinden in verschillende omgevingen zoals coworking of open ruimtes.

Découvrir

Q-eM Bench

Q-eM Bureaux bench sont destinés aux personnes qui apprécient une bonne organisation du bureau en harmonie avec des solutions esthétiques.  

Op-lite II Wood O Bench

Op-Lite Bench est la solution idéale pour les bureaux modernes. Sa caractéristique distinctive est le pied rond en bois, qui ajoute de la chaleur et du naturel à l'ambiance de travail.  

OGI Y

OGI Y is een klassieke propositie, opgebouwd uit eenvoudige vormen. Het tijdloze ontwerp biedt een breed scala aan stylingopties en is geschikt voor open, gedeelde en thuiswerkplekken. De optie om een scheidingswand toe te voegen, verkrijgbaar in een groot aantal afwerkingen, is ook een mogelijkheid om je werkplek uit te rusten met accessoires die je dagelijkse taken efficiënter maken en je het plezier geven van een goed uitgevoerde klus.

Découvrir 

OGI W

De operatafel OGI W combineert de esthetiek van hout met metaal. De warmte van natuurlijk essenhout geeft een gezellig tintje aan het thuiskantoor, en de beschikbare functies dragen bij aan de ergonomie van de werkplek, een echte aanwinst voor prettig en efficiënt werken.
Découvrir 

OGI A

De Ogi A serie wordt gekenmerkt door zijn schuin aflopende metalen voet. De royale doorsnede van het basisprofiel zorgt voor een gevoel van stabiliteit en biedt een strak, efficiënt ontwerp. Het gedeelde structuurprogramma vermijdt visuele overbelasting en biedt toegang tot ruimten die bestemd zijn voor de uitwisseling tussen werknemers.

Découvrir  

Pflex

PFlex est un système de tables conçu pour s’adapter aux exigences des bureaux modernes. Les pieds en aluminium tréfilé, de forme ovale ou rectangulaire, créent des jeux de lignes et de lumière. Grâce à la modularité offerte, il est possible de personnaliser la profondeur, la largeur et les finitions du système afin de l’adapter à chaque espace de travail. Les accessoires et les solutions d’électrification de PFlex le rendent idéal pour les bureaux opérationnels, les bureaux de direction et les tables de réunion modulaires. L’utilisation de matériaux durables, comme l’aluminium extrudé complètement recyclable, répond aux exigences environnementales. Grâce à ses trois différentes hauteurs et à sa profondeur maximale de deux mètres, PFlex offre solidité et flexibilité. 

F-eM Bench

Les postes pour plusieurs personnes F-eM Bench sont une combinaison intéressante d'esthétique et de confort.