Cabines acoustiques

Booths zijn ruimtes voor informele ontmoetingen binnen uw werkruimte.


CrossBOX - S1

Compacte akoestische ruimtecompositie voor één persoon. Ideaal voor afzondering in landschappen die later verplaatst kunnen worden. Eenvoudige plug-and-play. Inrichtbare versie, hoog of laag schap. Witte structuur, antraciet tapijt op de vloer, NEOTEX paneel afhankelijk van de afwerking.

Découvrir 

CROSSBOX - M2

Akoestische ruimtesamenstelling voor 4 personen. Ideaal voor afzondering in landschappen met de mogelijkheid om later te verhuizen. Eenvoudige plug and play. Uitvoering gemeubileerd of inclusief tafel en banken. Witte structuur, antraciet tapijt op de vloer, NEOTEX paneel afhankelijk van de afwerking.

Découvrir

CROSSBOX - M1

Akoestische ruimtesamenstelling voor 2 personen. Ideaal voor afzondering in landschappen met de mogelijkheid om later te verhuizen. Eenvoudige plug and play. Uitvoering gemeubileerd of inclusief tafel en banken. Witte structuur, antraciet tapijt op de vloer, NEOTEX paneel afhankelijk van de afwerking.

Découvrir

  Boston work booth

Online vergaderingen, telefoongesprekken, videoconferenties en concentratieruimtes maken allemaal deel uit van de werkomgeving. Boston Workpod voorziet in al deze behoeften en kan worden gebruikt als flexibele werkplek. Uitgerust met glas aan beide zijden is Boston Workpod een prettige werkplek om je te concentreren zonder je af te zonderen van de buitenwereld.

 

Informatieaanvraag


 Boston phone booth 1 or 2

Het aantal open werkplekken neemt steeds meer toe en het is noodzakelijk om een zekere mate van privacy te behouden om een telefoongesprek te kunnen voeren, rustig te kunnen lezen of geconcentreerd te kunnen werken. Boston Phonebooth biedt een modulaire, geluiddichte ruimte-in-ruimte oplossing die het eenvoudig maakt om extra werkplekken te creëren.

DécouvrirPavillon

In een open werkomgeving is ruimte voor korte (informele) vergaderingen essentieel. Bricks Pavilion is de ideale oplossing; een gemakkelijk toegankelijke ruimte om ideeën uit te wisselen zonder te worden afgeleid door de omgeving. Het unieke ontwerp van Bricks Pavilion biedt visuele en akoestische privacy in grote open ruimten. Verkrijgbaar in Circle en Square.

Découvrir

 ClixsBox

Privacy en rust in de open ruimte? Geen probleem met ClixsBox.
Het eenvoudige ontwerp van de ClixsBox past in elk kantoor. Hij wordt gemonteerd geleverd en past met een breedte van 90 cm op bijna elke deur. Op locatie hoef je alleen maar de deur op te hangen en de ClixsBox is klaar voor gebruik. 

Découvrir