Bureaulampen, verlichtingsarmaturen en hangende armaturen

Vergeet niet om je werkoppervlakken goed verlicht te houden, met warme of koele lampen. Bureaulampen zijn nog steeds nodig in kantoorruimtes, zelfs als ze goed verlicht zijn door plafondtegels.


Tolomeo miCRO

Structuur met scharnierarm in gepolijst aluminium, in alle richtingen verstelbaar rooster in geanodiseerd aluminium, kogelgewrichten en steunen in gepolijst aluminium. Uitbalanceringssysteem met veren. Direct instelbare lichtemissie.

Verzoek om inlichtingen

BOUTIQUE


TOLOMEO TABLE

TOLOMEO bureaulamp in twee versies.
Enkele lamp
LED-ontwerp met bewegingsdetector.

Verzoek om inlichtingen

BOUTIQUE

BOUTIQUE LEDLUCTRA® TABLE LITE

LUCTRA® table LITE van DURABLE
LED tafellamp met biologisch efficiënt licht en innovatieve gebarenbediening.
Lichtkleurtemperatuur instelbaar in 5 stappen tussen 2.700K en 6.500K
Universele USB-C-aansluiting voor voeding van de lamp via een laptop of externe batterij
Verstelbare lampkop voor directe en indirecte verlichting.

BOUTIQUE
LUCTRA®  PRO2 LINEAR/RADIAL

LUCTRA lamp, voor biologisch effectief welzijn door licht. Lineaire versie Tafelmodel, zware voet. Pro-model, toepassing te downloaden. Wit, zwart of zilver metallic afwerking (te bepalen bij bestelling)

CONFIGURATOR


 
LUCTRA® LineaR/Radial

LUCTRA lamp, voor biologisch effectief welzijn door licht. Linéar-versie Tafelmodel, zware voet. Afwerking wit, zwart of metallic zilver (bij bestelling opgeven).


CONFIGURATOR

 Vitawork

LUCTRA® van DURABLE breidt zijn gamma LED-armaturen uit met een belangrijke innovatie. De nieuwe Vitawork-armatuur vervolledigt het gamma armaturen voor kantoren met één of twee werkposten en open ruimtes. Het is de perfecte combinatie van perfecte lichtkwaliteit met bio-effect en geavanceerd design.

CONFIGURATORForce one 

Force One LED - Staande lamp. Dit artikel is een creatie van de ontwerper Rupert Kopp voor het merk Nimbus.

CONFIGURATOR


FOX

FOX is een dimbare LED vloerlamp. Structuur en voet in mat zwart gelakt staal. Aluminium spot met optionele honingraatfilter voor verblindingsbescherming. Dankzij de draaiboog en verstelbare cilindrische kop kan de lichtstraal flexibel worden gericht voor een warm, gelijkmatig diffuus licht.

Verzoek om inlichtingen

BOUTIQUE


La petite terra

Een archetypische lampenkap uitgebalanceerd op een schuine steel creëert een evenwichtige, elegante geometrische compositie die opvalt door haar eenvoud. De lampenkap is een lichtgewicht kunststof volume afgesloten door twee diffusors die een aangenaam zacht direct en indirect licht produceren. Het scharnier ondersteunt de lampenkap op een minimaal steunpunt en verbindt deze met de aluminium steel.

Verzoek om inlichtingen

BOUTIQUE


Tolomeo floor

Staande lamp ideaal voor het creëren van een lounge sfeer. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren.

Verzoek om inlichtingen


hope

De ophanging van Hope biedt een ongelooflijk schouwspel van fonkelend licht! Dit geheel van dunne transparante polycarbonaatstroken vormt een licht en luchtig volume rond de lichtbron (Ø 61 cm x H 49 cm).
De Hope ophanging is verkrijgbaar in drie maten (Ø 61 cm, Ø 72 cm en Ø 110 cm). Ook verkrijgbaar als wandlamp.

Verzoek om inlichtingen


Diade

Een lineaire LED-lamp ideaal voor de werkplek, een modulair architectonisch element dat in staat is de ruimte te definiëren en de context te personaliseren.
Diade pendelarmaturen zijn technische verlichtingsoplossingen die kwaliteitslicht combineren met hoge niveaus van geluidsabsorptie.
De twee "vleugelpanelen" van geluidsabsorberend materiaal kunnen verticaal of horizontaal worden geplaatst om een scheidingswand of een groot plafondelement te creëren. Beide oplossingen pakken de problemen van verlichting, geluidsabsorptie en superieure oriëntatie van ruimtes in één enkele strategie aan, waardoor verlaagde plafonds overbodig worden.
De bekledingsstof is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, waardoor een bijzonder geraffineerd couture-effect ontstaat.

Design Monica Armani, 2016

Verzoek om inlichtingen


Silenzio

Kwaliteitsverlichting gecombineerd met akoestisch comfort en de schoonheid van stoffen, voor deze familie hanglampen. Een verlichtingssysteem dat past bij decoroplossingen met hoge niveaus van geluidsabsorptie, voor openbare en privéruimten.

Design Monica Armani, 2013


Verzoek om inlichtingen


D71

 

Een hanglamp met een organische vorm die de magie van stilte verbergt: de body bestaat uit een geluidsabsorberend paneel bedekt met witte stof, om het akoestisch comfort in elke ruimte te verbeteren. Verkrijgbaar in drie maten.

Studio Odile Decq, 2012


Verzoek om inlichtingen


In the wind

Ideaal om een vergadertafel te verlichten en er een design tintje aan te geven.

Hij is verkrijgbaar in zwart of wit en kan op een standaard worden geplaatst of worden opgehangen

Verzoek om inlichtingen