directiekantoren

een vleugje luxe

Om u te inspireren, presenteren wij een selectie van directiemeubilair. De combinaties van kleuren, vormen, ergonomie en standing zijn ontelbaar, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom in Oudergem of aan  contact met ons opnemen voor de inrichting van uw werkruimte. Wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden.


STAR

Star is een compleet kantoorprogramma dat de realisatie van complexe projecten mogelijk maakt met behulp van consistente ontwerpconcepten en materialen. De gefineerde of gelakte bladen zijn functioneel en van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende maten en vormen.

Verzoek om inlichtingen

FRIDAY

Stel je een kantoor voor dat je zowel geluid als licht kan bieden.

Friday is een reeks desktops met besturingsplatforms, waarin de ergonomische, technologische en zintuiglijke aspecten zijn geïntegreerd die de werkomgeving voor een uitzonderlijk kantoor bepalen.

Online shop

Verzoek om inlichtingen

SONO

Modulariteit is het basisprincipe van het Sono-gamma. De containers worden naar wens gegroepeerd en vormen een praktische eenheid voor opslag en naadloze integratie van de nieuwste moderne communicatietechnologieën.

Verzoek om inlichtingen

Pace

Pace is de oplossing: een goed ontworpen werkblad, verstelbaar op verschillende hoogtes, waarvan de vorm op het eerste gezicht een uitdaging is. Kabels en aandrijving zijn verborgen achter de elegant gefacetteerde, gemoffelde zijpanelen. De containers en bijpassende dressoirs vormen de perfecte aanvulling en zorgen voor functionaliteit en sfeer. Elektrisch verstelbaar van 74 cm tot 114 cm hoogte.

MITO

Elegant, prestigieus en betaalbaar directiemeubilair. Dankzij de nieuwe 3D-structuurtechniek ziet de afwerking van mito meubels eruit en voelt ze aan als massief hout. mito bureaus zijn ook verkrijgbaar als elektrisch in hoogte verstelbare bureaus.

Verzoek om inlichtingen

FRIDAY SHORT

Stel je een kantoor voor dat zowel geluid als licht kan bieden in een kleine ruimte.

Friday short is een reeks bureaus met bedieningsplatforms, waarin ergonomische, technologische en zintuiglijke aspecten zijn geïntegreerd die de werkomgeving bepalen voor een uitzonderlijk kantoor.

Online shop

Verzoek om inlichtingen

HAN

Met Han is het mogelijk om in compacte kantoren vaste werkplekken te creëren, zodat de werkplek efficiënt kan worden georganiseerd en gepersonaliseerd, waarbij alles binnen handbereik is.

Verzoek om inlichtingen

Pigreco

De Pigreco-collectie breidt haar gamma uit en is nu verkrijgbaar in de versie die ideaal is voor directiekantoren en elegante vergaderzalen.

Verzoek om inlichtingen

anyware management

Het onderscheidende teken van Anyware bureaus identificeert en maakt onvergelijkbaar de oplossingen gewijd aan directionele doelen.

Verzoek om inlichtingen

Rail

Executive bureau ook beschikbaar met glazen blad

Verzoek om inlichtingen

Rail verre

Rail collectie met glazen blad. De glanzend verchroomde stalen balken, waarvan de houten kern zichtbaar is, geven het glazen blad zijn transparante lichtheid.

Verzoek om inlichtingen

KATEDRA

Het Katedra-bureau is een triomf van contrast, met een groot wit oppervlak dat rust op een massief houten blok, een massief houten blok dat balken imiteert. Het bureau is gemaakt van Kerrock, dat volledig recyclebaar is. Een geïntegreerde Ai draadloze telefoon oplader optie. De oplader is verbonden met de LED-oplaadindicator, die wit oplicht.

Verzoek om inlichtingen

Ola executive

Deze lijn is het resultaat van een opmerkelijke zoektocht naar esthetische en functionele oplossingen om een moderne en prestigieuze kantoorinrichting te creëren

Verzoek om inlichtingen

KYO

KYO biedt een grote verscheidenheid aan materialen: van hout tot lak, glas, leer, cement tot meer speciale materialen, op verzoek, zoals zandsteen of marmer.
De klant die voor Kyo kiest, krijgt een gepersonaliseerd kantoor op basis van zijn of haar functionele en esthetische behoeften.

Verzoek om inlichtingen

Barra work

Barra work - een reeks massief houten tafels uitgerust met een opbergruimte voor multimedia-aansluitingen.

Verzoek om inlichtingen