Bureaux de direction

een vleugje luxe

Om u te inspireren, presenteren wij een selectie van directiemeubilair. De combinaties van kleuren, vormen, ergonomie en standing zijn ontelbaar, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom in Oudergem of aan  contact met ons opnemen voor de inrichting van uw werkruimte. Wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden.


STAR

Star is een compleet kantoorprogramma dat de realisatie van complexe projecten mogelijk maakt met behulp van consistente ontwerpconcepten en materialen. De gefineerde of gelakte bladen zijn functioneel en van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende maten en vormen.

Verzoek om inlichtingen

FRIDAY

Stel je een kantoor voor dat je zowel geluid als licht kan bieden.

Friday is een reeks desktops met besturingsplatforms, waarin de ergonomische, technologische en zintuiglijke aspecten zijn geïntegreerd die de werkomgeving voor een uitzonderlijk kantoor bepalen.

Online shop

Verzoek om inlichtingen

SONO

Modulariteit is het basisprincipe van het Sono-gamma. De containers worden naar wens gegroepeerd en vormen een praktische eenheid voor opslag en naadloze integratie van de nieuwste moderne communicatietechnologieën.

Verzoek om inlichtingen

SLIDE DESK

Voor meer ontwerpvrijheid. Verschillende materialen, inspirerende kleuren en vormen - Slide biedt
alles wat je nodig hebt voor een persoonlijke inrichting van hoge kwaliteit in praktijken, kantoren of thuiskantoren. Als eenvoudige werkplek of geïntegreerd in de woning. Het constante designelement is het U-profiel van de tafelpoten.

Verzoek om inlichtingen

HAN

Met Han is het mogelijk om in compacte kantoren vaste werkplekken te creëren, zodat de werkplek efficiënt kan worden georganiseerd en gepersonaliseerd, waarbij alles binnen handbereik is.

Verzoek om inlichtingen

KYO

KYO biedt een grote verscheidenheid aan materialen: van hout tot lak, glas, leer, cement tot meer speciale materialen, op verzoek, zoals zandsteen of marmer.
De klant die voor Kyo kiest, krijgt een gepersonaliseerd kantoor op basis van zijn of haar functionele en esthetische behoeften.

Verzoek om inlichtingen

Pace

Pace is de oplossing: een goed ontworpen werkblad, verstelbaar op verschillende hoogtes, waarvan de vorm op het eerste gezicht een uitdaging is. Kabels en aandrijving zijn verborgen achter de elegant gefacetteerde, gemoffelde zijpanelen. De containers en bijpassende dressoirs vormen de perfecte aanvulling en zorgen voor functionaliteit en sfeer. Elektrisch verstelbaar van 74 cm tot 114 cm hoogte.

FRIDAY SHORT

Stel je een kantoor voor dat zowel geluid als licht kan bieden in een kleine ruimte.

Friday short is een reeks bureaus met bedieningsplatforms, waarin ergonomische, technologische en zintuiglijke aspecten zijn geïntegreerd die de werkomgeving bepalen voor een uitzonderlijk kantoor.

Online shop

Verzoek om inlichtingen

anyware management

Het onderscheidende teken van Anyware bureaus identificeert en maakt onvergelijkbaar de oplossingen gewijd aan directionele doelen.

Verzoek om inlichtingen

MITO

Elegant, prestigieus en betaalbaar directiemeubilair. Dankzij de nieuwe 3D-structuurtechniek ziet de afwerking van mito meubels eruit en voelt ze aan als massief hout. mito bureaus zijn ook verkrijgbaar als elektrisch in hoogte verstelbare bureaus.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Rail

Executive bureau ook beschikbaar met glazen blad

Verzoek om inlichtingen

Rail verre

Rail collectie met glazen blad. De glanzend verchroomde stalen balken, waarvan de houten kern zichtbaar is, geven het glazen blad zijn transparante lichtheid.

Verzoek om inlichtingen

METAR

Een echt persoonlijk object is een object dat zijn eigen persoonlijkheid uitdrukt. Het is het meubelstuk dat je altijd al mooi vond en waar je helemaal weg van bent, alsof het voor jou op maat is gemaakt. Elk product in het Metar-assortiment is gemaakt om te leven.

Verzoek om inlichtingen

DAKAR DV914

Een nieuwe directionele lijn met een luchtig ontwerp dat zijn lichtheid tot zijn onderscheidende kenmerk maakt. De warme afwerking van de onderdelen geeft deze serie een vleugje klasse dat het onderscheidt. De taps toelopende poten in wit, chroom en antraciet combineren met een reeks bladafwerkingen, waaronder het nieuwe donker eiken.

Verzoek om inlichtingen

DAKAR FAMILY

VIGO DV913

VIGO is een directioneel inrichtingssysteem dat is ontworpen om een beslissende en onderscheidende persoonlijkheid te geven aan kantoorruimten, een professionele habitat die wordt gekenmerkt door technologie en comfort, maar ook door flexibiliteit en openheid voor gedeelde ruimten.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

VIGA

De Viga-serie operatieve bureaus combineert op harmonieuze wijze de ruwe, industriële lijnen van de aluminium balk met het warme, vriendelijke hout dat is gebruikt voor het werkblad en de poten.

Verzoek om inlichtingen

Oxford DV910

OXFORD is een richtsysteem dat bestaat uit een breed scala aan inrichtingselementen die kunnen voldoen aan de meest uiteenlopende ontwerpeisen. Bureaus, sideboards, peninsula's, geïntegreerde modules, vergadertafels en multifunctionele consoles worden allemaal gekenmerkt door hetzelfde esthetische kenmerk: elementaire geometrieën gebaseerd op essentiële lijnen en vormen die elkaar kruisen om een zeer elegant geheel te creëren.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR 

SIRIO

La gamme de bureaux simples Sirio s'inscrit parfaitement dans les tendances actuelles du design. La silhouette distinctive des pieds, la forme légère et expressive et les matériaux nobles créent un ensemble inimitable. Disponible également avec meuble retour.

Verzoek om inlichtingen