voetenbankjes

leuk voor het kantoor en leuk voor de rug

Om u te inspireren, presenteren wij een selectie van voetenbankjes voor ... je rug. Leuk en spiervriendelijk, de combinaties van kleuren, vormen, maten en standing zijn eindeloos, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom of om  ons te contacteren voor de inrichting van uw werk- of coworkingruimte. Wij beloven u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

SMS-BOX W

Met stof beklede kruk met een houten kern. Stoffen, ritsen en naden kunnen naar wens worden gecombineerd. Met deksel om op te bergen. De doos is 2x3,2x3,2dm, het volume 32,77L.

Verzoek om inlichtingen

CARRY ON

Carry On est une solution d'assise portable qui fonctionne parfaitement par lui-même, mais aussi comme un complément à d'autres produits. Carry On est conçu par Mattias Stenberg qui a une forte croyance en la nécessité de lieux de travail flexibles dans l'espace public.

Verzoek om inlichtingen

KENSHO

Serie van afgeronde driehoekige voetenbankjes - 3 maten - Met glijders of wielen - Bekleding in één of twee kleuren

Verzoek om inlichtingen

 
 

Bazalto

In moderne kantoren is een communicatieruimte noodzakelijk ... maar niet alleen in de vorm van vergaderzalen. Van vitaal belang is een lossere relatie tussen de werknemers en de mogelijkheid om zich in hun bedrijf te ontspannen. Dit kan met Bazalto voetenbankjes, die naar wens vrij te combineren zijn. Ze zijn ontworpen voor chill-out ruimtes, maar ze doen het ook goed in de openbare wachtkamer en in lobby's. De twee hoogten dienen als zit- en rugleuningeenheid. De onregelmatige vorm van het meubel verwijst naar de zeshoekige steenvorm van Giant's Causeway in Noord-Ierland.

Verzoek om inlichtingen

Tonica

Tonica est un ottoman tapissé au design élégant et compact. Tonica apporte une touche élégante à n’importe quel intérieur avec son modèle une ou deux places, son assise en îlot et son élément-table.

Quand une pièce a d’autres fonctions que simplement s’asseoir et travailler, Tonica est idéal pour se retrouver et créer une atmosphère relaxante. Imaginez des moments de détente
partagés dans un salon ou une entrée, mais également des échanges professionnels, où la collaboration et la dynamique de groupe sont essentielles. Tonica est le siège parfait pour les sessions de travail collectif, les coins repas, ou pour moderniser des espaces de travail existants.

Verzoek om inlichtingen

Tapa

Dit unieke product combineert perfect een opvallende look met intelligente functionaliteit. Tapa is een modulaire oplossing waarvan het basiselement een "eiland" is dat bestaat uit verrijdbare poefs die rond een scharnierpunt draaien.

Verzoek om inlichtingen

K2

Geometrisch, compositorisch en kleurrijk: dat is de nieuwe poef K2, ontworpen door de architecte Federica Fulici. Een aantrekkelijk en modulair systeem om uw fantasie de vrije loop te laten in wachtruimtes. Twee soorten poefs die op vele manieren kunnen worden gecombineerd om nieuwe oplossingen uit te proberen. De cilindrische poef is ook verkrijgbaar in de versie met metalen bovenblad, de vierkante concave poef kan worden aangepast met één of meer zijsteunen.

Verzoek om inlichtingen

LILA 2.0

Breng kleur en dynamiek in uw huis! We houden van de Lilla, de gestoffeerde kruk die we in 2006 introduceerden. Het is een explosie van energie en kleur die elk interieur opfleurt. De Lilla is ook heel praktisch: als extra zitplaats voor gasten die blijven eten, of voor een vergadering of creatieve sessie met veel deelnemers. Een saaie receptie of een wachtkamer? Geen probleem voor Lilla. De Lilla 2.0 is de Lilla in een compleet nieuw jasje. De bekleding is opnieuw ontworpen, de naden zijn verplaatst, er is een ritssluiting toegevoegd en een praktisch lederen tuighandvat met het Artifort-logo is met een mooie roestvrijstalen schroef aan de Lilla 2.0 bevestigd.

Verzoek om inlichtingen

02

Het is een kruk, stoel, tafel en blikvanger in zijn eigen recht. PRIMARY POUF, bekroond met een drievoudige Henri van de Velde-prijs (België, 2001), is een favoriet bij volwassenen en kinderen. Zachte materialen en een eenvoudig ontwerp zijn een beproefde formule voor een gelukkig huwelijk. Het brutale karakter van deze comfortabele, waterdichte poef heeft hem tot een wereldwijd succes gemaakt: PRIMARY is te vinden in prestigieuze openbare ruimtes van San Francisco tot Tokio, van Stockholm tot Kaapstad.

Verzoek om inlichtingen