Sièges de bureaux ergonomiques

Prenez rendez-vous dans notre showroom pour avoir des conseils avisés de nos experts.

Spécialiste en mobilier de bureau et en ergonomie depuis  plus de 30 ans, CEKA Belgium vous propose son Ergo-center pour tester et comparer les différentes chaises de travail ergonomiques.

Chaise ergonomique support lombaire noire HAG FUTU Mesh

HAG Futu mesh

De HÅG Futu mesh 1100 heeft een transparante, ademende rugleuning die uw rug koel houdt met constante ventilatie. Hij is uitgerust met ons nieuwste HÅG in Balance® bewegingsmechanisme, dat u voortdurend in beweging en in balans houdt. De kantelweerstand is instelbaar en vergrendelbaar, en de zithoogte en -diepte zijn gemakkelijk in te stellen. Een volledig functionele lendensteun is als optie verkrijgbaar, net als in hoogte en breedte verstelbare armleuningen.

Découvrir


siège ergonomique gris avec appui-tête RH Ergonomics MEREO 300

RH MEREO

Een Scandinavische sensatie - ontworpen voor u Compromisloze ergonomie gecombineerd met innovatie en design vanuit elke hoek. RH Mereo biedt actief zitten, betere concentratie en efficiënter werken. RH Mereo is ideaal voor werkplekken waar meerdere mensen dezelfde bureaustoel gebruiken.

Verzoek om inlichtingen

Découvrir

Video

STOCK ACTIE

Siège ergonomique beige appui-tête RG ergonomics NEW LOGIC 220

RH NEW LOGIC

Hoe we werken hangt af van wie we zijn, wat we doen en wanneer we dat doen. Maar één ding dat ons verenigt, is de behoefte aan welzijn tijdens lange kantooruren. De verbeterde New Logic HR is een natuurlijke keuze voor blijvend individueel comfort. Door zich zachtjes aan uw lichaam aan te passen en essentiële ondersteuning en verlichting te bieden, helpt het u zich te concentreren op uw werk, ongeacht wie u bent, wat u doet of wanneer u het doet.

Verzoek om inlichtingen

Découvrir

Video

STOCK ACTIEsiège ergonomique glide-tech SAIL GT6

SAIL Glide Tec

De functionaliteit heeft een nieuwe naam, le GLIDE-TEC kunt u:
Beter werken (handen blijven op het werkstation)
Beter zitten (GLIDE-TEC ondersteunt uw rug in alle posities)
Beter ontspannen (GLIDE-TEC voorkomt spierspanning)

Verzoek om inlichtingen

Découvrir

STOCK ACTIE

siège ergonomique HAG TION verte et rose

TION

Met HÅG Tion heb je de vrijheid om de perfecte stoel voor jou te creëren. Kies gewoon uw favoriete voorontworpen model en laat uw fantasie de vrije loop. Kies uit een breed assortiment materialen, kleuren en bekledingen om een stoel te creëren die past bij uw behoeften en uw werkruimte, wat die ook is.

Verzoek om inlichtingen

Découvrir

siège ergonomique Aeron Herman Miller carbone remaster

Herman Miller Aeron

Herman Miller's Aeron Remastered revolutioneert de manier waarop u weer op kantoor zit

De Aeron-stoel, de iconische bureaustoel van Herman Miller, heeft een ingrijpende restyling ondergaan (net als de automodellen). Hoewel het uiterlijk hetzelfde is, zijn alle onderdelen gemoderniseerd met het oog op comfort, ergonomische prestaties en milieuvriendelijkheid.

Verzoek om inlichtingen

STOCK ACTIE

siège ergonomique Hag Creed accoudoirs

HAG CREED

HÅG Creed is gebaseerd op het beste van twee originele pioniers, de HÅG H04 en HÅG H05, van de legendarische ontwerper Peter Opsvik. Hij combineert klassiek design met intelligente functionaliteit, is eenvoudig in gebruik en is voorzien van ons unieke centrale kantelmechanisme, HÅG in Balance®.

Verzoek om inlichtingen

Découvrir

STOCK ACTIE

siège ergonomique HAG CAPISCO tissu gris

CAPISCO

Zitten - Staan

De Capisco is de ultieme "zadelstoel". Het is speciaal ontworpen om het lichaam dynamisch te houden. De geïntegreerde kanteling van de Capisco activeert de bloedsomloop in de benen, waardoor het hele lichaam weer nieuwe energie krijgt. Je kunt je beter concentreren op je werk en je wordt niet moe.

Verzoek om inlichtingen

Découvrir

STOCK ACTIE

siège ergonomique HAG Capisco puls blanche               

CAPISCO PULS

Zitten - Staan

De Capisco PULS is de ultieme "zadelzitting". Hier in een vereenvoudigde versie

Verzoek om inlichtingen 

Découvrir

STOCK ACTIEsiège ergonomique giroflex 353 dossier résille mesh verte


GIROFLEX 353

Dankzij het innovatieve mechanisme past het zich automatisch aan zijn gebruikers aan. De kwaliteit van het ontwerp en het uitgebreide kleurenpalet maken van deze stoel een decoratief element voor elke omgeving. Met een hoge Zwitserse productiekwaliteit.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

STOCK ACTION

siège ergonomique Giroflex 40 appui-tête accoudoirs

Giroflex 40

De belichaming van elegantie en dynamiek. De Giroflex 40 stoel biedt een ergonomisch ontwerp met een focus op gezondheid. Hij heeft alle kenmerken van een zachte, gastvrije stoel die zowel op kantoor als thuis zijn plaats zal vinden.

CONFIGURATOR 

Verzoek om inlichtingen

siège ergonomique Giroflex 64 accoudoirs tissu bleu


GIROFLEX 64 

De 64 stoel is uitgerust met het beste synchroonmechanisme van het merk. Deze klassieke bureaustoel, waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht, staat garant voor perfect zitcomfort. Technische perfectie en wetenschappelijk bewezen ergonomie zorgen ervoor dat de giroflex 64 bureaustoelen optimale ondersteuning bieden in elke zithouding. Ontworpen door Walser Design.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

siège ergonomique HAG sofi accoudoirs dossier tissu

HAG SOFI

Laat u verrassen door de inBalance-beweging (vrije voorwaartse en achterwaartse beweging met instelbare intensiteit) en de armleuningverstelling die naar voren en naar achteren schuift of in hoogte verstelbaar is..

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

siègeergonomique HAG sofi Mesh accoudoirs slide-back

hag SOFI mesh

De HÅG SoFi 7500 is een netbespannen stoel die u de voordelen biedt van een ademende en transparante rugleuning. HÅG in Balance® technologie zorgt voor een meer onbewuste beweging.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Stock action

siège ergonomique ICF Duo dossier Mesh assise tissu vert

DUO CHAIR

La collection de sièges DuoChair offre une performance distinctive et une simplicité de mouvement exceptionnelle. Le mécanisme innovant de synchro à ajustement automatique permet à chaque utilisateur de bénéficier d'un soutien ergonomique maximal pour une utilisation prolongée sans avoir à procéder à des réglages complexes et multiples. Un produit respectueux de l'environnement, conçu et fabriqué avec des détails fonctionnels discrets et une qualité exceptionnelle.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR


siège eergonomique Light Up 250 blanche bleu noire

LIGHT UP 250

De rugleuning is van netstof.
- De twee kleuren van de kunststof afwerking en de drie kleuren van het onderstel bieden tal van designmogelijkheden. (aluminium optioneel)
- De stoel bestaat uit een zeer klein aantal onderdelen en is voor 95% recyclebaar.
- Blauwe Engel certificaat - bevestigt dat onze stoel milieuvriendelijk is
- Möbelfakta certificaat - een garantie voor duurzaamheid, veiligheid, respect voor het milieu en sociale verantwoordelijkheid tijdens het productieproces. 

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

siège ergonomique LightUp 250 tissu bleu structure blanche

LIGHT UP 230

De stoel ontworpen door ITO Design studio is veelzijdig, eenvoudig en compact. Met zijn lage rug is hij ideaal voor zowel thuis als op kantoor. Eigenschappen zoals duurzaamheid, functionaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding maken de LightUp een van onze populairste modellen bij klanten. Gewatteerde rugleuning.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR


siège ergonomique Accis Pro structure blanche support lombaire tissu bleu dossier mesh résille

ACCIS Pro

AccisPro valt op door zijn moderne ontwerp en lichte vormgeving. De ITO Design studio heeft deze bureaustoel ontworpen volgens de principes van zogenaamd actief zitten, d.w.z. het vermogen van de zitting en rugleuning om zich aan te passen aan de lichaamsbewegingen van de gebruiker.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATORsiège ergonomique AXIA 2.2 2.3 2.4 accoudoirs BMA

BMA Axia 2.0

Grâce à sa conception modulaire et à son mécanisme breveté, la collection BMA Axia offre à chacun une assise saine et confortable. Elle permet de créer un siège de bureau qui répond à toutes les exigences ergonomiques de l'utilisateur. L’ergonomie à l’état pur.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR


siège ergonomique AXIA 2.5 accoudoirs BMA

BMA AXIA 2.5 | NETWEAVE

Le dossier résille du siège BMA Axia® 2.5 intègre un soutien lombaire et présente ainsi un parfait équilibre entre attrait esthétique et confort d'assise. Le siège est équipé d'un coussin d'assise capitonné offrant un grand confort. Toutes les manettes sont facilement accessibles des deux côtés du siège et s’adaptent aux besoins de chacun. De nombreuses options sont disponibles.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR


siège ergonomique KeyGo Kastel accoudoirs mesh

KEY GO

Het instapgamma in voorraad geselecteerd door CEKA Belgium.

Werkstoel: - Zitting en rugleuning bekleed met zwarte of lichtgrijze 3D zelfdragende vlamvertragende polyester stof - In hoogte verstelbare armleuningen - In hoogte verstelbare lendensteun - Gesynchroniseerd antischokmechanisme, met 5-standen vergrendeling en kantelintensiteit instelling.

Verzoek om inlichtingen

Stock actionsiège Numo Task Basic tissu vert structure blanche

NUMO TASK BASIC

Le Self Adjusting Motion Element (SAM) breveté, intégré au piétement de ce siège de bureau design, permet à chaque utilisateur de bénéficier de la même déflexion agréable de tous les côtés, quel que soit son poids. Et parce qu'il s'adapte si bien à vous, nous pensons : Le Aeris Numo Task et vous - It's a match.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR


siège ergonomique Numo Task Spring blanche

NUMO TASK SPRING

Grâce à sa technologie innovante, le Aeris Numo Task vous donne la sensation d'être assis sur un nuage. La variante à piston sur ressort permet un mouvement efficace de haut en bas pendant l'assise et soulage ainsi les disques intervertébraux. La technologie cinématique brevetée sous la coque d'assise assure une grande liberté de mouvement vers l'avant et vers l'arrière et favorise une position assise droite. Tout simplement flexible et smooth au travail.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATORAutres assises de bureau


Aeris Swooper

De Aeris Swopper Classic kruk met wielen is een ontwerp van Henner Jahns voor Aeris. De Swopper kruk is een antraciet uitvoering.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR 

Stock Action

SWAY

Staande hulp

Zitten? Sta je op? Of allebei!

De Sway zit-sta-steun is, zoals de naam al zegt, geschikt voor dynamische houdingen. Hij wordt niet rechtop gebruikt, maar schuin om het lichaamsgewicht te compenseren. In één beweging kunt u de hoogte van de zitting verstellen om van de ene houding naar de andere te gaan. Met Sway kunt u op elke hoogte werken en het kan perfect worden gecombineerd met sta-bureaus.

Demande d'information

 Stock Action

Giroflex 10

Hoge kruk om te staan en te zitten. De giroflex 10 hoge kruk is het perfecte hulpmiddel voor zit-sta-werk. Het doordachte ontwerp biedt een dynamische en toch ontspannen houding. De zithoogte is gemakkelijk instelbaar.

Het creatieve design van de giroflex 10 hoge kruk maakt er een doordacht object van dat bewondering verdient. Bovendien moet u uw zithouding voortdurend aanpassen. Deze constante beweging ontlast de spieren en de wervelkolom.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOROFFICE BALLZ

Een bal die dankzij zijn zware basis de spiergroepen in de rug en de benen versterkt en ze actief houdt terwijl u werkt. Office Ballz van Gotessons zal u helpen een goede houding van de wervelkolom en het bekken te handhaven. Verkrijgbaar in twee maten diam. 55 of 65cm. Perfect als aanvulling op uw stoel of voor informele vergaderruimtes. Gestoffeerd in Noble Lux stof, kunstleer of Blazer. 7 uittrekbare kleuren.

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

mickey


Mickey, une conception du studio ITO Design, répond à toutes les exigences des espaces de travail modernes et flexibles. Il permet de travailler en position debout ou semi-assise. Ce modèle encourage le mouvement et maintient les muscles contractés. Il s'intègre parfaitement aux espaces flex qui changent de disposition en fonction des besoins.
 

Verzoek om inlichtingen

CONFIGURATOR

Backapp smart

- Restez en mouvement toute la journée en faisant de l’équilibre sur le ballon réglable Magic Ball.- Énergisez vos jambes en complétant votre expérience Backapp par la planche d’équilibre.- Apportez plus de mobilité à votre journée en ajoutant des roues à votre chaise Backapp.
-


Verzoek om inlichtingen

e-Shop

Backapp Hipp


Backapp Hipp gebruikt dezelfde unieke technologie als Backapp Smart.
Ergonomische stoel voor kantoren, thuiskantoren, vergaderruimtes, etc.

Verzoek om inlichtingen

e-Shop