Ergonomische kantoorstoelen

Ceka Belgium, al meer dan 30 jaar specialist in werkplekinrichting, biedt u zijn Ergo-Center aan om verschillende ergonomische werkstoelen te testen en te vergelijken in aanwezigheid van een adviseur.

Maak een afspraak

Chaise ergonomique support lombaire noire HAG FUTU Mesh

HAG Futu mesh

De HÅG Futu mesh 1100 heeft een transparante, ademende rugleuning die uw rug koel houdt met constante ventilatie. Hij is uitgerust met ons nieuwste HÅG in Balance® bewegingsmechanisme, dat u voortdurend in beweging en in balans houdt. De kantelweerstand is instelbaar en vergrendelbaar, en de zithoogte en -diepte zijn gemakkelijk in te stellen. Een volledig functionele lendensteun is als optie verkrijgbaar, net als in hoogte en breedte verstelbare armleuningen.

Ontdek

Stock action

siège ergonomique gris avec appui-tête RH Ergonomics MEREO 300

RH MEREO

Een Scandinavische sensatie - ontworpen voor u Compromisloze ergonomie gecombineerd met innovatie en design vanuit elke hoek. RH Mereo biedt actief zitten, betere concentratie en efficiënter werken. RH Mereo is ideaal voor werkplekken waar meerdere mensen dezelfde bureaustoel gebruiken.

Ontdek 

STOCK ACTIE

Siège ergonomique beige appui-tête RG ergonomics NEW LOGIC 220

RH NEW LOGIC

Hoe we werken hangt af van wie we zijn, wat we doen en wanneer we dat doen. Maar één ding dat ons verenigt, is de behoefte aan welzijn tijdens lange kantooruren. De verbeterde New Logic HR is een natuurlijke keuze voor blijvend individueel comfort. Door zich zachtjes aan uw lichaam aan te passen en essentiële ondersteuning en verlichting te bieden, helpt het u zich te concentreren op uw werk, ongeacht wie u bent, wat u doet of wanneer u het doet.

Ontdek 

STOCK ACTIEsiège ergonomique glide-tech SAIL GT6

SAIL Glide Tec

De functionaliteit heeft een nieuwe naam, le GLIDE-TEC kunt u:
Beter werken (handen blijven op het werkstation)
Beter zitten (GLIDE-TEC ondersteunt uw rug in alle posities)
Beter ontspannen (GLIDE-TEC voorkomt spierspanning)

Ontdek

STOCK ACTIE

siège ergonomique HAG TION verte et rose

TION

Met HÅG Tion heb je de vrijheid om de perfecte stoel voor jou te creëren. Kies gewoon uw favoriete voorontworpen model en laat uw fantasie de vrije loop. Kies uit een breed assortiment materialen, kleuren en bekledingen om een stoel te creëren die past bij uw behoeften en uw werkruimte, wat die ook is.

Ontdek

siège ergonomique Aeron Herman Miller carbone remaster

Herman Miller Aeron

Herman Miller's Aeron Remastered revolutioneert de manier waarop u weer op kantoor zit

De Aeron-stoel, de iconische bureaustoel van Herman Miller, heeft een ingrijpende restyling ondergaan (net als de automodellen). Hoewel het uiterlijk hetzelfde is, zijn alle onderdelen gemoderniseerd met het oog op comfort, ergonomische prestaties en milieuvriendelijkheid.

Stock action 

siège ergonomique Hag Creed accoudoirs

HAG CREED

HÅG Creed is gebaseerd op het beste van twee originele pioniers, de HÅG H04 en HÅG H05, van de legendarische ontwerper Peter Opsvik. Hij combineert klassiek design met intelligente functionaliteit, is eenvoudig in gebruik en is voorzien van ons unieke centrale kantelmechanisme, HÅG in Balance®.

Ontdek

Stock action 

siège ergonomique HAG CAPISCO tissu gris

CAPISCO

Zitten - Staan

De Capisco is de ultieme "zadelstoel". Het is speciaal ontworpen om het lichaam dynamisch te houden. De geïntegreerde kanteling van de Capisco activeert de bloedsomloop in de benen, waardoor het hele lichaam weer nieuwe energie krijgt. Je kunt je beter concentreren op je werk en je wordt niet moe.

Ontdek

STOCK ACTIE

siège ergonomique HAG Capisco puls blanche               

CAPISCO PULS

Zitten - Staan

De Capisco PULS is de ultieme "zadelzitting". Hier in een vereenvoudigde versie

Ontdek

STOCK ACTIEsiège ergonomique giroflex 353 dossier résille mesh verte


GIROFLEX 353

Dankzij het innovatieve mechanisme past het zich automatisch aan zijn gebruikers aan. De kwaliteit van het ontwerp en het uitgebreide kleurenpalet maken van deze stoel een decoratief element voor elke omgeving. Met een hoge Zwitserse productiekwaliteit.

Ontdek

STOCK ACTION

siège ergonomique Giroflex 40 appui-tête accoudoirs

Giroflex 40

De belichaming van elegantie en dynamiek. De Giroflex 40 stoel biedt een ergonomisch ontwerp met een focus op gezondheid. Hij heeft alle kenmerken van een zachte, gastvrije stoel die zowel op kantoor als thuis zijn plaats zal vinden.

Ontdek 

siège ergonomique Giroflex 64 accoudoirs tissu bleuGIROFLEX 64 

De 64 stoel is uitgerust met het beste synchroonmechanisme van het merk. Deze klassieke bureaustoel, waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht, staat garant voor perfect zitcomfort. Technische perfectie en wetenschappelijk bewezen ergonomie zorgen ervoor dat de giroflex 64 bureaustoelen optimale ondersteuning bieden in elke zithouding. Ontworpen door Walser Design.

Ontdek

siège ergonomique HAG sofi accoudoirs dossier tissu

HAG SOFI

Laat u verrassen door de inBalance-beweging (vrije voorwaartse en achterwaartse beweging met instelbare intensiteit) en de armleuningverstelling die naar voren en naar achteren schuift of in hoogte verstelbaar is..

Ontdek

siègeergonomique HAG sofi Mesh accoudoirs slide-back

hag SOFI mesh

De HÅG SoFi 7500 is een netbespannen stoel die u de voordelen biedt van een ademende en transparante rugleuning. HÅG in Balance® technologie zorgt voor een meer onbewuste beweging.

Ontdek

Stock action

siège ergonomique ICF Duo dossier Mesh assise tissu vert

DUO CHAIR

De DuoChair zitmeubelcollectie biedt onderscheidende prestaties en uitzonderlijk bewegingsgemak. Het innovatieve zelfinstellende synchroonmechanisme geeft elke gebruiker maximale ergonomische ondersteuning voor langdurig gebruik zonder de noodzaak van complexe, meervoudige aanpassingen. Een milieuvriendelijk product, ontworpen en vervaardigd met discrete functionele details en uitzonderlijke kwaliteit.

Ontdek


siège eergonomique Light Up 250 blanche bleu noire

LIGHT UP 250

De rugleuning is van netstof.
- De twee kleuren van de kunststof afwerking en de drie kleuren van het onderstel bieden tal van designmogelijkheden. (aluminium optioneel)
- De stoel bestaat uit een zeer klein aantal onderdelen en is voor 95% recyclebaar.
- Blauwe Engel certificaat - bevestigt dat onze stoel milieuvriendelijk is
- Möbelfakta certificaat - een garantie voor duurzaamheid, veiligheid, respect voor het milieu en sociale verantwoordelijkheid tijdens het productieproces. 

Ontdek

siège ergonomique LightUp 250 tissu bleu structure blanche

LIGHT UP 230

De stoel ontworpen door ITO Design studio is veelzijdig, eenvoudig en compact. Met zijn lage rug is hij ideaal voor zowel thuis als op kantoor. Eigenschappen zoals duurzaamheid, functionaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding maken de LightUp een van onze populairste modellen bij klanten. Gewatteerde rugleuning.

Ontdek


siège ergonomique Accis Pro structure blanche support lombaire tissu bleu dossier mesh résille

ACCIS Pro

AccisPro valt op door zijn moderne ontwerp en lichte vormgeving. De ITO Design studio heeft deze bureaustoel ontworpen volgens de principes van zogenaamd actief zitten, d.w.z. het vermogen van de zitting en rugleuning om zich aan te passen aan de lichaamsbewegingen van de gebruiker.

Ontdeksiège ergonomique AXIA 2.2 2.3 2.4 accoudoirs BMA

BMA Axia 2.0

Dankzij het modulaire ontwerp en het gepatenteerde mechanisme biedt de BMA Axia Collection gezond en comfortabel zitten voor iedereen. Het maakt het mogelijk om een bureaustoel te creëren die voldoet aan alle ergonomische eisen van de gebruiker. Pure ergonomie. 

Ontdek


siège ergonomique AXIA 2.5 accoudoirs BMA

BMA AXIA 2.5 | NETWEAVE

De netrugleuning van de BMA Axia® 2.5 stoel is voorzien van lendensteun en biedt de perfecte balans tussen esthetiek en zitcomfort. De zitting is voorzien van een gestoffeerd zitkussen dat veel comfort biedt. Alle bedieningselementen zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf beide kanten van de stoel en kunnen worden aangepast aan individuele behoeften. Er is een breed scala aan opties beschikbaar.

Ontdek


siège ergonomique KeyGo Kastel accoudoirs mesh

KEY GO

Het instapgamma in voorraad geselecteerd door CEKA Belgium.

Werkstoel: - Zitting en rugleuning bekleed met zwarte of lichtgrijze 3D zelfdragende vlamvertragende polyester stof - In hoogte verstelbare armleuningen - In hoogte verstelbare lendensteun - Gesynchroniseerd antischokmechanisme, met 5-standen vergrendeling en kantelintensiteit instelling.

Stock actionsiège Numo Task Basic tissu vert structure blanche

NUMO TASK BASIC

Het gepatenteerde Self Adjusting Motion Element (SAM), geïntegreerd in het onderstel van deze design bureaustoel, zorgt ervoor dat elke gebruiker profiteert van dezelfde aangename doorbuiging aan alle kanten, ongeacht zijn gewicht. En omdat hij zich zo goed aan jou aanpast, denken we : De Aeris Numo Task en jij - het is een match.

Ontdek


siège ergonomique Numo Task Spring blanche

NUMO TASK SPRING

Dankzij de innovatieve technologie geeft de Aeris Numo Task je het gevoel alsof je op een wolk zit. De verende zuigervariant zorgt voor een efficiënte op- en neerwaartse beweging tijdens het zitten en ontlast de tussenwervelschijven. De gepatenteerde kinematica-technologie onder de zitschaal zorgt voor bewegingsvrijheid naar voren en naar achteren en bevordert een rechte zithouding. Gewoon flexibel en soepel op het werk.

OntdekAndere kantoorstoelen


Aeris Swooper

De Aeris Swopper Classic kruk met wielen is een ontwerp van Henner Jahns voor Aeris. De Swopper kruk is een antraciet uitvoering.

Verzoek om inlichtingen

Ontdek

Stock Action

SWAY

Staande hulp

Zitten? Sta je op? Of allebei!

De Sway zit-sta-steun is, zoals de naam al zegt, geschikt voor dynamische houdingen. Hij wordt niet rechtop gebruikt, maar schuin om het lichaamsgewicht te compenseren. In één beweging kunt u de hoogte van de zitting verstellen om van de ene houding naar de andere te gaan. Met Sway kunt u op elke hoogte werken en het kan perfect worden gecombineerd met sta-bureaus.

 Stock Action

Giroflex 10

Hoge kruk om te staan en te zitten. De giroflex 10 hoge kruk is het perfecte hulpmiddel voor zit-sta-werk. Het doordachte ontwerp biedt een dynamische en toch ontspannen houding. De zithoogte is gemakkelijk instelbaar.

Het creatieve design van de giroflex 10 hoge kruk maakt er een doordacht object van dat bewondering verdient. Bovendien moet u uw zithouding voortdurend aanpassen. Deze constante beweging ontlast de spieren en de wervelkolom.

OntdekOFFICE BALLZ

Een bal die dankzij zijn zware basis de spiergroepen in de rug en de benen versterkt en ze actief houdt terwijl u werkt. Office Ballz van Gotessons zal u helpen een goede houding van de wervelkolom en het bekken te handhaven. Verkrijgbaar in twee maten diam. 55 of 65cm. Perfect als aanvulling op uw stoel of voor informele vergaderruimtes. Gestoffeerd in Noble Lux stof, kunstleer of Blazer. 7 uittrekbare kleuren.

Ontdek

mickey


Mickey, ontworpen door ITO Design, voldoet aan alle eisen van moderne, flexibele werkplekken. Je kunt er staand of halfzittend op werken. Dit model stimuleert beweging en houdt de spieren gespannen. Hij past perfect in flexwerkplekken die naar behoefte van indeling kunnen veranderen.

Ontdek

Backapp smart

- Restez en mouvement toute la journée en faisant de l’équilibre sur le ballon réglable Magic Ball.- Énergisez vos jambes en complétant votre expérience Backapp par la planche d’équilibre.- Apportez plus de mobilité à votre journée en ajoutant des roues à votre chaise Backapp.
-


Ontdek

Backapp Hipp


Backapp Hipp gebruikt dezelfde unieke technologie als Backapp Smart.
Ergonomische stoel voor kantoren, thuiskantoren, vergaderruimtes, etc.

Ontdek