werkstoelen

Comfort en ergonomie


CEKA Belgium is een expert in ergonomisch design en geeft advies bij het kiezen van de juiste bureaustoel voor uw behoeften. Verschillende mechanismen kunnen in onze showroom worden uitgeprobeerd. Wij bieden verschillende modellen aan die in voorraad zijn en profiteren van "stock action" voorwaarden. U kunt de zetels ook rechtstreeks met een adviseur ter plaatse configureren. Er zijn talloze combinaties van kleuren, vormen en ergonomie, dus aarzel niet om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom of om contact met ons op te nemen

RH NEW LOGIC

Hoe we werken hangt af van wie we zijn, wat we doen en wanneer we dat doen. Maar één ding dat ons verenigt, is de behoefte aan welzijn tijdens lange kantooruren. De verbeterde New Logic HR is een natuurlijke keuze voor blijvend individueel comfort. Door zich zachtjes aan uw lichaam aan te passen en essentiële ondersteuning en verlichting te bieden, helpt het u zich te concentreren op uw werk, ongeacht wie u bent, wat u doet of wanneer u het doet.

Verzoek om inlichtingen

Video

STOCK ACTIE

RH MEREO 300

Een Scandinavische sensatie - ontworpen voor u Compromisloze ergonomie gecombineerd met innovatie en design vanuit elke hoek. RH Mereo biedt actief zitten, betere concentratie en efficiënter werken. RH Mereo is ideaal voor werkplekken waar meerdere mensen dezelfde bureaustoel gebruiken.

Verzoek om inlichtingen

Video

STOCK ACTIE


HAG Futu mesh

De HÅG Futu mesh 1100 heeft een transparante, ademende rugleuning die uw rug koel houdt met constante ventilatie. Hij is uitgerust met ons nieuwste HÅG in Balance® bewegingsmechanisme, dat u voortdurend in beweging en in balans houdt. De kantelweerstand is instelbaar en vergrendelbaar, en de zithoogte en -diepte zijn gemakkelijk in te stellen. Een volledig functionele lendensteun is als optie verkrijgbaar, net als in hoogte en breedte verstelbare armleuningen.

Verzoek om inlichtingen

STOCK ACTIETRIBUTE

Style and design

HÅG Tribute is onze meest comfortabele luxe bureaustoel tot nu toe. Royaal gevoerd en breder, maar visueel elegant.

Verzoek om inlichtingen

STOCK ACTIE

 

SAIL GLIDE TEC 8

Ergonomisch ontworpen zitting voor een ideale ondersteuning van de rug, inclusief een zeer brede hoofdsteun die een directiestoel waardig is.

Verzoek om inlichtingen

STOCK ACTIE

SAIL Glide Tec 6

De functionaliteit heeft een nieuwe naam, le GLIDE-TEC kunt u:
Beter werken (handen blijven op het werkstation)
Beter zitten (GLIDE-TEC ondersteunt uw rug in alle posities)
Beter ontspannen (GLIDE-TEC voorkomt spierspanning)

Verzoek om inlichtingen

STOCK ACTIE

        

SIMPLEX 3D

Draaistoel met driedimensionale flexibiliteit - veelzijdig en aanpasbaar.
Ontwerp: Greutmann Bolzern

Verzoek om inlichtingen

Herman Miller Aeron

Herman Miller's Aeron Remastered revolutioneert de manier waarop u weer op kantoor zit

De Aeron-stoel, de iconische bureaustoel van Herman Miller, heeft een ingrijpende restyling ondergaan (net als de automodellen). Hoewel het uiterlijk hetzelfde is, zijn alle onderdelen gemoderniseerd met het oog op comfort, ergonomische prestaties en milieuvriendelijkheid.

Verzoek om inlichtingen

STOCK ACTIE

HAG CREED

HÅG Creed is gebaseerd op het beste van twee originele pioniers, de HÅG H04 en HÅG H05, van de legendarische ontwerper Peter Opsvik. Hij combineert klassiek design met intelligente functionaliteit, is eenvoudig in gebruik en is voorzien van ons unieke centrale kantelmechanisme, HÅG in Balance®.

Verzoek om inlichtingen

STOCK ACTIE


               

CAPISCO PULS

Zitten - Staan

De Capisco PULS is de ultieme "zadelzitting". Hier in een vereenvoudigde versie

Verzoek om inlichtingen 

STOCK ACTIE

CAPISCO

Zitten - Staan

De Capisco is de ultieme "zadelstoel". Het is speciaal ontworpen om het lichaam dynamisch te houden. De geïntegreerde kanteling van de Capisco activeert de bloedsomloop in de benen, waardoor het hele lichaam weer nieuwe energie krijgt. Je kunt je beter concentreren op je werk en je wordt niet moe.

Verzoek om inlichtingen

STOCK ACTIE

NEW Giroflex 40

De nieuwste aanwinst van het Giroflex merk!

De giroflex 40 heeft een elegante en dynamische uitstraling, maar is met zijn ergonomische vormgeving vooral gericht op welzijn. Het is een voortzetting van de Giroflex-stoelen en is dankzij zijn vereenvoudigde ontwerp flexibeler en gastvrijer. Deze stoel is geschikt voor zowel open ruimtes als privékantoren.

Verzoek om inlichtingen

HAG SOFI

Laat u verrassen door de inBalance-beweging (vrije voorwaartse en achterwaartse beweging met instelbare intensiteit) en de armleuningverstelling die naar voren en naar achteren schuift of in hoogte verstelbaar is..

Verzoek om inlichtingen

hag SOFI mesh

De HÅG SoFi 7500 is een netbespannen stoel die u de voordelen biedt van een ademende en transparante rugleuning. HÅG in Balance® technologie zorgt voor een meer onbewuste beweging.

Verzoek om inlichtingen


Kicca plus

La Kicca Plus est l'évolution de la Kicca, la chaise parfaite pour toutes les occasions. Nous avons repris le design original et tapissé l'ensemble de la coque pour vous donner une sensation de confort total.

Verzoek om inlichtingen
GIROFLEX 434

De bureaustoel giroflex 434 overtuigt door een hoog zitcomfort en een duidelijke vormtaal. De rugleuning van de zitting benadrukt de combinatie van netweefsel en formele originaliteit die typisch is voor Giroflex, met een overtuigende ergonomie, perfecte spankracht, transparantie en ademende functionaliteit.

Verzoek om inlichtingen


GIROFLEX 353

Dankzij het innovatieve mechanisme past het zich automatisch aan zijn gebruikers aan. De kwaliteit van het ontwerp en het uitgebreide kleurenpalet maken van deze stoel een decoratief element voor elke omgeving. Met een hoge Zwitserse productiekwaliteit.

Verzoek om inlichtingenGIROFLEX 64 

De 64 stoel is uitgerust met het beste synchroonmechanisme van het merk. Deze klassieke bureaustoel, waarvan wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht, staat garant voor perfect zitcomfort. Technische perfectie en wetenschappelijk bewezen ergonomie zorgen ervoor dat de giroflex 64 bureaustoelen in elke zithouding optimale steun bieden. Ontworpen door Walser Design

Verzoek om inlichtingen

GAS

Stoel verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Voet met vier poten, voet met vijf poten op glijders of wielen. Zitting en rugleuning in polypropyleen of gestoffeerd in stof of eco-leer of netrugleuning, zitting gestoffeerd. Zwart, wit of verchroomd frame. In 4-poot uitvoering, stapelbaar tot 8-hoog.

Verzoek om inlichtingen


MArva

Comfortabele bureaustoel met geïntegreerde ergonomische functies die niet zichtbaar zijn.
Design: Mathias Seiler

Verzoek om inlichtingen


LIGHT UP

Le dossier est disponible en deux variantes : en maille et rembourré.
- Les deux couleurs de la finition plastique et les trois couleurs du piétement offrent de nombreuses possibilités de conception. (aluminium sur option)
- Constitué d'un très petit nombre de composants, il est recyclable à 95 %.
- Certificat Blue Angel - confirme que notre chaise est respectueuse de l'environnement
- Certificat Möbelfakta - une garantie de durabilité, de sécurité, de respect de l'environnement et de responsabilité sociale au cours du processus de production.

Verzoek om inlichtingen

AXIA 2.0


De eerste Axia stoel ontstond in 1996 als resultaat van uitgebreid onderzoek naar biodynamica. Sindsdien hebben bijna 1.000.000 mensen gebruik gemaakt van een ergonomische Axia bureaustoel en is BMA Ergonomics uitgegroeid tot Europees leider op de markt van ergonomische bureaustoelen (zie ook 24/7 stoelen)

Verzoek om inlichtingen


AXIA 2.5


De AXIA collectie van BMA Ergonomics wordt gecompleteerd met deze versie met netrugleuning, terwijl de argumenten van haar zusje met een gestoffeerde rugleuning behouden blijven. Een mechanisme gebaseerd op de ondersteuning van de lumbale zone en een aan elke zone aangepaste verstelling.

Verzoek om inlichtingen

Navigo - black

De Navigo stoel kan worden uitgerust met drie verschillende mechanismen. Als u op de stoel zit, kunt u de instellingen aanpassen aan uw individuele behoeften. Dit is vooral nuttig voor huidige werkplekken of hot desking.

Verzoek om inlichtingen

STOCK ACTIE

NOOR

De RBM Noor stervoet is de ideale keuze voor gebruikers die in een dynamische en creatieve omgeving werken en die mobiliteit nodig hebben. Deze ergonomische stoel is perfect voor drukke omgevingen, zoals open ruimtes en werkkamers, en is puur Scandinavisch design op wielen. Met deze stoel, zult u uw werkdag niet voorbij zien gaan.

Verzoek om inlichtingen 

Aeris Swooper

De Aeris Swopper Classic kruk met wielen is een ontwerp van Henner Jahns voor Aeris. De Swopper kruk is een antraciet uitvoering.

Verzoek om inlichtingen

STOCK ACTIE

 

GIROFLEX 60 adapt

Of het nu gaat om controlekamers, politiebureaus, callcenters, luchthavens of casino's: op plaatsen waar mensen 24/7 werken, zien Giroflex 24h stoelen er goed uit en voeren ze hun taak betrouwbaar en met vertrouwen uit.

Verzoek om inlichtingen


SWAY

Staande hulp

Zitten? Sta je op? Of allebei!

De Sway zit-sta-steun is, zoals de naam al zegt, geschikt voor dynamische houdingen. Hij wordt niet rechtop gebruikt, maar schuin om het lichaamsgewicht te compenseren. In één beweging kunt u de hoogte van de zitting verstellen om van de ene houding naar de andere te gaan. Met Sway kunt u op elke hoogte werken en het kan perfect worden gecombineerd met sta-bureaus.

Verzoek om inlichtingen

STOCK ACTIE

OFFICE BALLZ

Een bal die dankzij zijn zware basis de spiergroepen in de rug en de benen versterkt en ze actief houdt terwijl u werkt. Office Ballz van Gotessons zal u helpen een goede houding van de wervelkolom en het bekken te handhaven. Verkrijgbaar in twee maten diam. 55 of 65cm. Perfect als aanvulling op uw stoel of voor informele vergaderruimtes. Gestoffeerd in Noble Lux stof, kunstleer of Blazer. 7 uittrekbare kleuren.

Verzoek om inlichtingen

Giroflex 10

Hoge kruk om te staan en te zitten. De giroflex 10 hoge kruk is het perfecte hulpmiddel voor zit-sta-werk. Het doordachte ontwerp biedt een dynamische en toch ontspannen houding. De zithoogte is gemakkelijk instelbaar.

Het creatieve design van de giroflex 10 hoge kruk maakt er een doordacht object van dat bewondering verdient. Bovendien moet u uw zithouding voortdurend aanpassen. Deze constante beweging ontlast de spieren en de wervelkolom.

Verzoek om inlichtingen


RH EXTEND 220

RH Extend 220 heeft een grote rugleuning en wordt standaard geleverd met wielen voor zachte vloeren en een zilverkleurig aluminium onderstel. Hij kan ook worden uitgebreid met een reeks opties en accessoires. De bedieningselementen zijn gemakkelijk te begrijpen, toegankelijk en zichtbaar wanneer men zit.

RH Extend 220 heeft een ligmechanisme en een rugleuning die afzonderlijk versteld kan worden. De rugleuning kan precies worden gekanteld om aan individuele voorkeuren te voldoen, waardoor het een unieke, verstelbare en gebruiksvriendelijke stoel is.


Verzoek om inlichtingen

Video

Backapp smart

- Restez en mouvement toute la journée en faisant de l’équilibre sur le ballon réglable Magic Ball.- Énergisez vos jambes en complétant votre expérience Backapp par la planche d’équilibre.- Apportez plus de mobilité à votre journée en ajoutant des roues à votre chaise Backapp.
-


Verzoek om inlichtingen

STOCK ACTIE