"meubels die bij je passen"

      Typologie - ergonomie

      U bent op zoek naar een product, ontdek onze selectie per type.

      Sfeer

      Als u een ruimte wilt inrichten, doe dan een beroep op onze 30 jaar ervaring in binnenhuisarchitectuur

      Project

      Als u gaat verhuizen of uw manier van werken wilt heroverwegen, werken wij samen met interieurontwerpers en algemene aannemers.

       

      Al meer dan 30 jaar stellen wij in België alles in het werk om uw werkruimte of coworking space aan te passen aan de specifieke eisen van uw activiteit en die van uw medewerkers. De inrichting van de werkruimte "The Look and Feel" is de laatste jaren een essentieel onderdeel geworden van de prestaties en de voldoening op het werk. Het draagt bij tot de motivatie en wordt beschouwd als een belangrijk element van plezier op het werk. Het ontwerpen en herinrichten van ruimtes ligt binnen ieders bereik, maar het aanpassen ervan aan individuele behoeften vereist een perfecte kennis van kantoormeubilair, producten en accessoires (ergonomie, comfort, kwaliteit, mobiliteit, duurzaamheid) en van de behoeften van elke persoon. Neem contact met ons op:

      ou ceka@cekabelgium.be


       
       

      Persoonlijk advies voor een goede ergonomische werkstoel

      Meer dan 30 jaar advies in arbeidsergonomie


      Het beste ergonomische advies. CEKA BELGIUM biedt u een brede waaier van kwaliteits-, design- en ergonomische producten voor uw projecten. Naast ons vlaggenschip merk van Duitse meubelen, werken wij ook met verschillende grote merken van zit- en designmeubelen.

      Deze ergonomische stoelen zijn beschikbaar in ons "ergo-center" aan de ingang van Brussel. De stoelen in deze ruimte zijn bestemd voor een clientèle die de kwaliteit en het comfort van een goede werkstoel eist: zithoogte, kanteling van de rugleuning met synchroonmechanisme, Glide-tec of inBalance, instelling van de zitdiepte, zitneiging, lendensteun, hoogte van de rugleuning, armleuningen in meerdere richtingen, 3D, 4D, enz.

      U zult de juiste stoel voor u vinden.

      CataloGue

      Ontdek de productreeksen die bij u passen via onze website en/of onze catalogus.

      Uw 3D project

      Maak een afspraak in onze showroom, zodat we samen een 3D-visual van uw project kunnen ontwikkelen.

      Follow-up en advies

      Selecteer de varianten van uw project, kies de afwerkingen en bestel.

      Levering Installatie

      Levering en installatie zijn inbegrepen voor alle bestellingen van meer dan 1150 euro exclusief BTW.